misterj Отговорено Февруари 1, 2013 Автор Отговорено Февруари 1, 2013 Аз съм със същото дъно май. Как върза мониторите? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Февруари 6, 2013 Отговорено Февруари 6, 2013 Този, който се свързва през DVI го приема като първи, свързаният през HDMI - за втори. Ако включиш сам монитор може да работи в кой да е изход. Аналоговия не работи добре, на някои машини дори не пали изобщо. Но иначе с двата цифрови няма нищо особено, просто слагаш и двата и буутваш (мисля, че on-the-fly не ги познава). За HDMI изхода ползвах кабел HDMI-to-DVI, тъй като мониторите имат само DVI & D-Sub. П.П. Не съм сигурен дали го прави всеки път, но като се инициализира GUI образа е "крив" и трябва да се извади и вкара наново DVI куплунга, след това картината е ОК. Това е само при буутване, при слийп/уейк си го "помни". Възможно е с други системни дефиниции да може да се оправи, нямах време за експерименти (оставих MultiBeast-а както е по дефолт - Mac Pro 3,1). Или пък с ключ в буутлоудър .plist файла... 1 Цитирай
patient Отговорено Март 8, 2013 Отговорено Март 8, 2013 Това си е проблем на Chimera-та при дуал дисплей с тази видеокарта. Интересно е, че изобщо буутва без да си извадил HDMI кабела. Пробвай да буутваш само с DVI-то и после слагай HDMI-то. Цитирай
musicman Отговорено Декември 1, 2013 Отговорено Декември 1, 2013 Преди няколко години съм писал в тази тема за предимствата, и понеже наскоро открих още едно, за мен доста голямо съм длъжен да го спомена. Открих, че Маковете могат да агрегират звукови устройства (карти). С други думи можете да съберете входовете и изходите на 2 или повече звукови карти, като ги обедините логически в едно устройство и съответно ги ползвате едновременно в програмата с която работите. Например аз съм агрегирал звуковата ми карта ( Steinberg fireware ) с процесора, който сам по себе си е звукова карта с 2 входа и 2 изхода ( boss gt-pro USB ) и сега имам два входа и изхода повече. Работи без проблеми. За win четох, че може да се направи нещо подобно през ASIO4ALL . Но тестовете били нестабилни заради драйвърите на устройствата, които работят най-добре с тези дето са фабрично писани за тях. Докато при Мака няма драйвъри - всичко що е class complaint го ръгаш и си бачка. 1 Цитирай
martist Отговорено Декември 2, 2013 Отговорено Декември 2, 2013 Ъъъъъ...таковата...чакай ся. Искаш да кажеш, че като бодна две различни звукови карти на УСБ у лаптопа (ама ор'гинал не хак), ще мога да ги използвам успоредно за запис да речем?!? Цитирай
musicman Отговорено Декември 3, 2013 Отговорено Декември 3, 2013 Даже едната може да ти е на fireware, както в моя случай. Дори може и повече от една теоретично, но аз не съм пробвал. Цитирай
martist Отговорено Декември 4, 2013 Отговорено Декември 4, 2013 Ебаси....даже го пробвах...ба го! И да не съм знаел толкова време...Колко главоблъсканици щеше да ми спаси...Брао Цитирай
musicman Отговорено Декември 5, 2013 Отговорено Декември 5, 2013 И аз така, то си го има от доста време, ама.... Цитирай
misterj Отговорено Декември 5, 2013 Автор Отговорено Декември 5, 2013 Ама то и трета да сложиш, и тя ще работи. Цитирай
Recommended Posts