Jump to content
Българският форум за музиканти

Radoslav40

Members
  • Мнения

    30
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Radoslav40

  1. Radoslav40

    Проблем

    Напъни го малко с някоя отвертка. Може да е залепнало
  2. Извинявам се за упрека. Значи един приятел има същата китарка която си показал от Dynacord Варна си я купи. Като за начинаещ е доста добра китара. Поне неговата бройка нямаше проблеми с интонацията и общо взето беше настроена добре. Мисля, че ще ти върши работа
  3. Абе колега ти хубаво си минал и разгледал, ама що не взе да пробваш нещо. Не знам вече за кой път ще се казва това. Китарите трябва да се пробват. Пък за кубето няма почти никаква разлика между двата модела, така че взимай този с повече възможности. И пак ... ПРОБВАЙ! преди да питаш.
  4. Ако искаш директен отговор - Взимай Cort-a
  5. Интегралите са триъгълничетата ако не се лъжа Интеграла = чип
  6. До колкото знам Фактор си имат работа с Рандал. Виж в сайта им на какви цени са.
  7. Radoslav40

    Peavey Bandit 112

    Абе и Роланд не са за подценяване. Имат възможност за максимално разнообразен саунд без емулация мисля. Свирил съм на 30 вата и съм доста доволен, а свиря неща горе долу като теб
  8. Благодаря ти! Можете да затворите темата
  9. е стига бе хора, вие ме убихте ... няма и един човек, който може да ме упъти ...
  10. схема Ето с тази схема се захванах онзи ден. Питането ми е там, където пише BIAS този потенциометър защо е празна стойност. Ясно ми е, че трябва да настроя биаса спрямо лампата, която ще ползвам, но с каква стойност се прави ако някой може да даде акъл.
  11. Абсурд е да не пише някъде по ампа каква мощност и импедънс трябва да е говорителя. Ако не пише виж модела и питай гуглето
  12. Radoslav40

    Относно

    Определено кубето само по себе си не става за тези стилове. Щом си металяга ако чуеш фендер бягай Иначе виж кубетата на Roland. Cube 15 е значително по-подходящ избор за тежко!
  13. Radoslav40

    Randall Rh150g3

    Аз пък смятах да ходя във Фактор да го пробвам рандала, ако го имат де. Пък и този амп изглежда доста дорбе. Айде да напрайм така. Ти ще пробваш Пийвито и ще ми кажеш к'во мислиш пък аз същото за Рандала.
  14. Radoslav40

    Randall Rh150g3

    Здравейте, яки хора! Свиря от почти 3 години и от край време ми е омръзнало да се занимавам с пултове и да крещя на озвучители да ме усилят когато свирим някъде с групата, та си мисля, че е време за нещо по-професионално от старо руско радио и санс амп самодейка Та гледам да си купя някакъв халфстак и понеже съм огромен фен на хеви звука се сетих за Рандал. Харесах си този модел защото не е скъп, а се говорят хубави работи за него. Говорят се обаче и лоши и мненията на хората са доста 50 на 50. Някой от вас дали се е докосвал до такова нещо и ако да да каже що за нещо е? Ако според него е пълен боклук да предложи някакъв друг, но леко с цената.
  15. Определено задъж RG-то! Сигурен съм че вече имаш китари за широки приложения, ама е хубаво да имаш и една по тежка и плътна. А лоу про-то е супер тремоло!
  16. На твое място бих хванал баса веднага ... хора с твоето желание се намират адски рядко. Според мен животът е твърде кратък за да го пропиляваш в "зубрене" и потене преди изпити. Аз бих е*ал мамата на всичко и бих се ориентирал към това, което ме влече. Омръзнало ми е отдавна да съжалявам този свят и затова да! Аз ще го карам през просото и ще свиря дори и да умра от глад с китара в ръка! Поздрави и успех в мечтите и реализирането им.
  17. Здравей! Адския списък е това. Аз обаче искам само Розовата пантера. Не съм гледал дали я има, ама в списък като този ... няма начин pointless@abv.bg тенк ю
  18. Здравейте, колеги! Аз не съм духач още, но много ми се иска. Много ме кефят саксофончетата и си мислех да питам .. колко време е нужно за да изкарам 2-3 ноти една след друга без да се запъна Става въпрос за алто саксофон.
  19. Само да съобщя че тремолото севга бачка без проблем. Проблема са били няколко незатегнати болтчета като ги минах с отвертката сичко е ок. Мерси на всички за помощта
  20. И аз това гледах и .. точно отзад на тремолото зад дупката за ръчката с триста зора открих една дупка с шестограмче вътре което явно е за затягане на ръчката според мен. Поне на моя е така.
  21. Ами то не за друго ами като пукне прецаква хармоника ако съм хванал и дрънва другите струни. С една дума кофти. Аз сега го махнах изцяло от китарата и забелязах че тази солидната част (Tremolo Block) и тази на която са седлата не са закреперни както трябва и двете части мърдат една спрямо друга. Ще се опитам да го разглобя и да го затегна щото ме нерви вече адски много. I wanna play!!!
  22. Изпилих каквото трябваше и никакъв ефект. После пробвах да мръдна тремолото на ръка с извадена ръчка - гробна тишина. Пъхнах ръчката и започна да пращи пак ясно че е от ръчката сега въпроса е как да го оправя
  23. Представям си го този как обяснява настройките на някой EQ с 10 честоти и ... много смях Иначе супер полезно видео.
  24. Благодаря ви на всички за съветите. След адски много висене над това тремоло и проби и пипане и тн открих че едното от ножчетата е много изпилено. При натискане напред то се размества и при връщане се намества обратно като се получава гадното пращене което споменах. Сега единственото което мога да направя е да го запиля и да го изравня и да пробвам така. Ако стане няма да ви занимавам повече с глупости пък и да не стане ще го дам на лютиер, че ме заболя главата вече
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.