Jump to content
Българският форум за музиканти

Radoslav40

Members
  • Мнения

    30
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Radoslav40

  • Рожден ден Март 20

Previous Fields

  • Инструмент
    Kитара

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Варна

Radoslav40's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Radoslav40

    Проблем

    Напъни го малко с някоя отвертка. Може да е залепнало
  2. Извинявам се за упрека. Значи един приятел има същата китарка която си показал от Dynacord Варна си я купи. Като за начинаещ е доста добра китара. Поне неговата бройка нямаше проблеми с интонацията и общо взето беше настроена добре. Мисля, че ще ти върши работа
  3. Абе колега ти хубаво си минал и разгледал, ама що не взе да пробваш нещо. Не знам вече за кой път ще се казва това. Китарите трябва да се пробват. Пък за кубето няма почти никаква разлика между двата модела, така че взимай този с повече възможности. И пак ... ПРОБВАЙ! преди да питаш.
  4. Ако искаш директен отговор - Взимай Cort-a
  5. Интегралите са триъгълничетата ако не се лъжа Интеграла = чип
  6. До колкото знам Фактор си имат работа с Рандал. Виж в сайта им на какви цени са.
  7. Radoslav40

    Peavey Bandit 112

    Абе и Роланд не са за подценяване. Имат възможност за максимално разнообразен саунд без емулация мисля. Свирил съм на 30 вата и съм доста доволен, а свиря неща горе долу като теб
  8. Благодаря ти! Можете да затворите темата
  9. е стига бе хора, вие ме убихте ... няма и един човек, който може да ме упъти ...
  10. схема Ето с тази схема се захванах онзи ден. Питането ми е там, където пише BIAS този потенциометър защо е празна стойност. Ясно ми е, че трябва да настроя биаса спрямо лампата, която ще ползвам, но с каква стойност се прави ако някой може да даде акъл.
  11. Абсурд е да не пише някъде по ампа каква мощност и импедънс трябва да е говорителя. Ако не пише виж модела и питай гуглето
  12. Radoslav40

    Относно

    Определено кубето само по себе си не става за тези стилове. Щом си металяга ако чуеш фендер бягай Иначе виж кубетата на Roland. Cube 15 е значително по-подходящ избор за тежко!
  13. Radoslav40

    Randall Rh150g3

    Аз пък смятах да ходя във Фактор да го пробвам рандала, ако го имат де. Пък и този амп изглежда доста дорбе. Айде да напрайм така. Ти ще пробваш Пийвито и ще ми кажеш к'во мислиш пък аз същото за Рандала.
  14. Radoslav40

    Randall Rh150g3

    Здравейте, яки хора! Свиря от почти 3 години и от край време ми е омръзнало да се занимавам с пултове и да крещя на озвучители да ме усилят когато свирим някъде с групата, та си мисля, че е време за нещо по-професионално от старо руско радио и санс амп самодейка Та гледам да си купя някакъв халфстак и понеже съм огромен фен на хеви звука се сетих за Рандал. Харесах си този модел защото не е скъп, а се говорят хубави работи за него. Говорят се обаче и лоши и мненията на хората са доста 50 на 50. Някой от вас дали се е докосвал до такова нещо и ако да да каже що за нещо е? Ако според него е пълен боклук да предложи някакъв друг, но леко с цената.
  15. Определено задъж RG-то! Сигурен съм че вече имаш китари за широки приложения, ама е хубаво да имаш и една по тежка и плътна. А лоу про-то е супер тремоло!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.