Jump to content
Българският форум за музиканти

adelincheto

Members
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    1

adelincheto last won the day on Септември 7 2023

adelincheto had the most liked content!

Previous Fields

  • Инструмент
    цигулка

Последни посетители

445 профилни разглеждания

adelincheto's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

2

Обществена Репутация

  1. Здравейте, исках да цитирам песните които споделяте- Високо, Цвете от луната- много хубаво, че имате инициатива да споделите, но на мен не ми се отварят 2 от изброените песни, които бих искала да видя. Можете ли да направите "ъпдейт"/ или пак да ги публикувате, нещо има проблем?
  2. .........И все пак, важно е какво точно иска научи да изпълниява Beautiful world !? Oбективно погледнатo имате 21 години опит от живота. С цигулка, виола, виолончело и контрабас, това струнно-лъково семейство инструменти си иска посвещение и lyubohar, може това да има предвид. Отправната точка е много важна!
  3. Колега, тук говорим за преживяване, но- не за работа от която да изкаваш пари. Преживяването е опит и е нещо ценно. Всеки си поема ангажимент за своето време. Аз лично предлагам на всички които се захващат да учат, да взимат под наем цигулка. Мисля, че така у всеки който желае, се сформират освен понятия за основите, уважение и почит към музикантите избрали и дали толкова много от живота си за да умеят да изразяват себе си с инструмента цигулка.
  4. Здравейте, Да, до голяма степен опираме до желание, воля и време което може да положите. Мисля, че мога да ви бъда полезна като учител по цигулка. От къде сте? Каква музика слушате? пишете ми на ady_91@abv.bg Поздрави! Аделина Сивкова
  5. Здравейте, пощата ми е ady_91@abv.bg - може да ми пишете, представяте се и напишете каква музика слушате на цигулка и не само>? Поздрави! Аделина Сивкова
  6. Хубав въпрос, напоследък изпълнявам най-различни стилове ( от 60/70/80 години поп, филмова музика, класическа музика и т.н.), но е добре да се установя в някой който да се откроява повече. Мисля за Бг танцови ритми, хора които да повдигат духа. Благодаря ви за споделените програми!
  7. Харесах си от измежду 3-4 музикални програми Ohm studio, сайта я предлагаше безплатно, но уви нещо не може да ме свърже за да я изтегля. (това е сайта: https://transverseaudio.com/posts/best-free-daws-free-software-to-make-music ). Иначе ще си изтегля другата- EZ Drummer.
  8. Благодаря, че имате такава тема. Ако срещнете някъде за сценично поведение също споделете:)
  9. Аха, ясно. Е, значи ще падне занимавка! Добре ще прегледам в youtubе. Благодаря много!:)
  10. Първо- благодаря за отговора! Трябва ми програма която също и да прави записи, но и да има избор на различни ритми, евентуално да мога да включа педал за ефекти(все още не съм го закупила, но имам намерение по някое време). На първо време ще ми трябва да свикна с програмата, за това ми се иска да е с по-опростен и лесен за работа интерфейс. п.п. предишният ми празен пост може да го изтриете, аз не виждам как. Отдавна не бях писала във форум, извинете!
  11. Здравейте, колеги и колежки! За много години!🙂 Можете ли да ми напишете някоя лесна за управление музикална програма? Трябва ми такава която да има интересни ритми, които да съчетавам и да си правя cover версии на любими песни. Програмата да става за windows 10.
  12. Здравейте, преди време работих с Ейбълтон, но прорамата ми беше с Trial= временен достъп. Може ли някой да ми прати линк, от където мога да си я инсталирам без проблеми, Моля ? Ако някой има желание може да сподели нещо любопитно за програмата, тъй като още съм начинаеща п.п. Темата може и да е Група- Ейбълтон за всички който я ползват, Споменавайте от къде сте, Споделяйте някой творби Поздрави!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.