Jump to content
Българският форум за музиканти

Галина

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Галина's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Month Later Rare
  • Week One Done Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

0

Обществена Репутация

  1. Нямам снимка за съжаление и не знам за марка. Може да е съвсем обикновена, но имал красиво звучене според учителя ми навремето. Идеята ми е ако се появи някоя с подобно описание да я погледна лично. Знам точно какво да търся.
  2. Ами и аз това им се чудя. И аз честно казано, не съм очаквала такива отговори. Просто търся да купя една конкретна цигулка жълта на цвят, половинка на размер. Кое е толкова неясно? Дали ще я намеря или не си е Божа работа, а пък сега дали имало или нямало смисъл си е мой проблем 😂. Ако случайно видите някоя, която отговаря на описанието, моля пишете. В противен случай моля, спестете си психо-аналитичния анализ, пак моля. (Уточнявам, това не го отправям конкретно към Лими)
  3. Здравейте! Благодаря за отговора! Да, бих я познала, както казах, ако не е пребоядисвана. Мога да я опиша и по-подробно, но засега се въздържам. Цветът е доста специфичен, просто не съм виждала друга такава, затова сметнах, че може би е достатъчно. Отвътре нищо не не пише.
  4. Ако гарантирате, че няма да я позная, значи сте я пребоядисал лично. Да, снимката не е на търсената половинка, има линк откъде е. Относно цената, и защо решихте, че я търся заради цената? Относно сантимента, защо решихте, че можете да ме съветвате точно по този въпрос? Интересен коментар, признавам си изненадах се. Нали сте гледал “Ти, който си на небето?” (Или може би чел книгата) Вие от кой вид лютиери сте, ако мога да попитам? Защото този единият имаше принципи, съвест и емпатия. Поздрави на Русе! пп: ако наистина цената на половинките клонят към нула, хайде намерете ми една, ама да звучи все пак хубаво, да не си отвращавам детето от инструмента по принцип.
  5. Малката цигулка изчезна. Така свикнах да казвам години наред. Докато не си припомних историята на Червената Страдивариус днес. Не! Цигулката ми не е просто изчезнала. Тя беше ОТКРАДНАТА. Не, че е Страдивариус или нещо скъпо по принцип. Но е свързана с детството ми и детството на баща ми. Днес реших да започна да я търся. Защото музикалните инструменти не се изпаряват! Тя беше открадната от дома ни в Русе, когато още мутренските времена бяха във вихъра си - от служители на Общината през 2000г. Няма да търся сметка и да се правя на детектив. Стореното- сторено, със сигурност, ако не е строшена, е в някое семейство, което оценява човешката култура. Просто искам да я купя. Моля, споделете с приятели, които следят музикалните среди. Цигулката е половинка, бледо жълта, имаше охлузване, доста видимо. Баща ми е свирил на нея 1960-61... “Anybody seen my baby?” Снимката е от Пинтерест: https://pin.it/2Q7l7Oj
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.