Jump to content
Българският форум за музиканти

broken_16

новаци
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Profile Information

  • Gender
    Female

Последни посетители

1689 профилни разглеждания

broken_16's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Обществена Репутация

  1. може ли песен за приятелството и една песен за мечтите . Ако може до 29.03.2014 моля те,трябват ми спешно умолявам те ако можеш напиши и ми ги прати МОЛЯ

  2. Кажи ми къде не съм схванала ритмичната стъпка.
  3. Аз препоръчвам на дваминцата, дето са във възрастта на либоФта (авторът и broken_16), да зачетат и малко от ранната поезия на Смирненски, за да си отдъхне умът им от някои напрежения... Нямам нужда от твоите препоръки. Знам какво да чета, за да се отпусна, знам кои книги на кои автори ми влияят добре, жалко че сред Едмънд Спенсър; Джон Милтън; Уилям Шекспир и Стивън Кинг, не съществува името- Смирненски.
  4. Smooth ,не се сърди ,че ти казват да се научиш да пишеш правилно. Не само тук се гледа правописът и ти това го знаеш много добре. За твое добро... научи българския правопис
  5. Текстът е много лесен Искам да кажа на автора- ако ще си еграе на писане на текстове, по-добре да внимава, защото това не е обикновена игра
  6. Извинявай,че ти се меша в работата,но ако беше написал текста в завършен вид,щеше да ми бъде по-приятно да чета,тава което си написал
  7. Явно текстът ми ви се струва доста груб. Тъй като аз слушам силна музика ''Метал'' ,ми се стори ,че ще бъде добре да напиша и силен текст ,но ако съм сгрешила или пък ако съм ви накарала да се ужасите, тогава ви моля да ме извините. Angelina, имам толкова изпити, класни ,допълнителни уроци... Мислиш ли ,че имам свободно време да ти чета ''крадките'' коментари? Да, ясно ми е ,че тук всички ме имате за проста ,смешна. Бог знае колко хора си мислят тук ,че аз съм пълно нищо. Едни ми казаха ,че съм вманиачена ,други се подиграха. За да не чета повече обидни думи по мой адрес ,няма да посещавам тази моя безсмислена тема и няма да си напиша просташкото мнение. Много е весело да се присмаваш на едно ''ГОРКО ДЕТЕ'', което се опитва да напише нещо и да, много е весело да четеш смешните му изказвания ,когато то очаква пакрепа от някого. Отчаяна ли съм? Не! Има един много точен израз- Удар, който не те убива ,те прави по-силен! Това е от горкото дете.
  8. Знаеш ли,тук всички по заобиколен начин се подиграват с мен Защо съм казала ,че умея това, защо съм написала онова... От днес ще пиша текстове тук (ако накой поиска, разбира се) и няма да обръщам внимание на отрицателните мнения.
  9. Виж какво ще ти кажа. Когато аз най-обикновено казах, че мога да напиша текстове на тези, които им трябва ,защо тогава всички ми се присмяха? Защо никой не изчака да напиша нещо, за да се убедят в това? Защо ме нападнаха без да разберат ,че не се шегувам? Аз написах им текст ,за да видят ,че мога да пиша ,а пък някакъв си се прави на интересен. Трябваше да изкрещя ,че умея да пиша текстове ,за да се спрат подигравките. И какво сега ,аз ли съм пак кривата? И не съм ти чела целия коментар ,защото нямах време. Прочетох ти само първия ред ,затова ти благодарих ,но сега като прочетох всичко се уверих че съм сгрешила. Да, има доста неща за учене. Да съм отричала това? Наисина взе да ми писва все да ме унижават тук! Ще взема да се оттегля от този сайт.
  10. Аnqelina благодаря ти за изчерпателния коментар
  11. Господи!Не мога да повярвам ,че го каза! За втори път се убеждавам, че в този сайт ,за жалост, има доста хора ,които не вярват в дарба или по-точно не искат да вярват в това ,че едно 16-годишно момиче може да пиши текстове по-добре от тези ,които се мислят за текстописци. И какво? Да пиша за ракия ли? Че наближава Коледа и Нова Година ,не значи че трябва да пиша задължително за тях .Пък и мисля ,че текстът ми е доста силен и интересен .Не съм написала нещо от сорта''Лисваш ми; Защо ми изневери ''или ''Червените ботуши на Дядо Мраз'' Всеки може да напише два или три реда за престоящите празници ,но не всеки може да пиши такива като ''Да си мъртъв'', нали? Не ме наричай ''Горко дете'' защото ставаш ти такъв със безсмислените си коментари и със принебрежителните си изказвания.
  12. Благодаря от сърце на Ангелина На мен ми хареса първият опит ,но ако беше се постарала да го направиш в стила на Рок...тогава щях да ти свалям шапка. Все пак текста от заглавието си личи ,че е доста силен и би било добре да беше измислила музика в стила на Рок.
  13. Тъй като някои потребители ми казаха да напиша текст за песен,за да видят какво мога ,та и аз реших да напиша едно мое творение. Да си мъртъв 1к Ще събудя всичките ти страхове, когато настояваш че нямаш такива. Ще се превърнат те във зверове. Ще осъзнаеш ,че все още съм жива. Ще те убия бавно,както направи ти. Няма да повярваш в тази истина. Ще се разлага тялото ти, ще потънеш в вечна тъмнина. Пр; Чувстваш ли как дишаш бавно? В ръцете ми умираш сега. Гледаш ме толкова ужасно! Както те гледах аз някога. Боли ли да си мъртъв? Боли ли да си унищожен? Помниш ли как ми уби, когато боше всичко за мен? Боли ли да си причупен, когато чакаш да бъдеш спасен? 2к Ще си помислиш ,че всичко е сън. Ще си втълпяваш ,че мъртва съм. Ще заключваш всички врати, но духът ми пред теб ще стои. От страх ти ще лееш сълзи! Душата ми няма да ти прости. Всичко в мен ще ти отмъсти, за това което ми причини.
  14. Благодаря ви за циничните коментари. Аз искам да благодаря на Бога,че ме дари с тази дарба да пиша текстове за песни в всякакъв стил,но явно вие тук не знаете какво е дарба.Доколкото разбрах...Тук цените хората без да ги познавате и чрез годините казвате дали може да пиши текстове или не. За мен това,найстина,просташко е.Защо ли?Защото познавам едно дете на 10 години,който свири на пиано по-добре от този,който е учил и се мисли за велик пианист. Детето слуша само мелодията на някоя песен и без да гледа в някакви ноти я свири на пиано по-добре от оргинала.Преставятели си каква дарба?А вие ми казвате,че на 16 години едно момиче не може да пиши нещо смислено,без да си помислете че аз съм надарена с такава дарба. Виждам,че ми говорите за някакви пари.Според вас..може ли един човек да плати труда на един тестописец?Според мен -НЕ! Защото един текстописец пише такива неща ,които друг не може да ги повтори,описва някакви чувства на друг с такива изрази,че като прочете някой да настръхва,да разбере как се чувства онзи човек.Знаете ли колко е трудно да описваш чувства на друг? Но както и да е...Няма смисъл да си губя времето с вас. Ще ви кажа само едно! Този,който се смее последен,се смее най-добре!
  15. Здравейте скъпи съфорумци! Пиша текстове за песни от 8 години и искам да знаете,че винаги ще бъда в готовст да напиша текст за песен на който му потрябва . Достатъчно е да ми кажете за какво искате да се разказва или да ми изпратите някаква мелодия.Няма да ви разочаровам!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.