Jump to content
Българският форум за музиканти

xpert

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    ne

xpert's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здрасти,как може да си чуем истинския глас при пеене без да се записваме?Четох,че може да пееш силно в банята,ама не ми изглежда удачно.Друго-да пееш с нос долепен до огледало или дъска?някакви идеи???
  2. ето го микрофона http://www.pioneer.bg/Audio%20&%20Vide...ER%20DM-DV5.jpg ето го и УСБ http://prodj-shop.com/images/img_id2/20100527150202.jpg разгледах едно видео с УСБ-то и видях,4е жакът му е с 3 дупки,докато кабелът на микрофона завършва с обикновен извод както при слушалките.а кабелът не се издърпва,щампован е...
  3. Здрасти.Купих си микрофон Пайнер,сносен е,но като го включа в лаптопа-не се чува,на запис едва се долавя гласа ми ,който звучи мноого немощно.четох за някаква УСБ приставка- "ALESIS micLink",80 LV. струва и с нея можеш да включиш всеки динамичен микрофон в компа.само че извода на УСБ за микрофона не е жак,а е особен-3 дупки...т.е няма каде да включа микрофона.Идеи???
  4. Здрасти!Търся някаква програма(софтуер), с която се "оправя" гласа..разбирате какво искам да кажа ) чувал съм от познати че ги използват и на запис звучиш като "славейче"
  5. xpert

    Помощ за синузит

    никога не ме е боляла глава.само носа ми е полузапушен.като дишам през него доста свисти.говоря(и пея) малко носово...
  6. xpert

    Помощ за синузит

    здрасти.от доста години не мога да дишам през носа,все ми е запушен.говорът ми е носов,мисля че е синузит.отразява ли се на пеенето??едва дишам през носа
  7. xpert

    Любими певци

    MARRIE FREDRIKSSON(ROXETTE) CELINE DION ENYA MYLENE FARMER NANA HEDIN(E-TYPE,BACK VOCAL на BRITNEY SPEARS,C. DION и много други) CLAUDIA UHLE(X-PERIENCE,ANGLEZOOM) MALIN BERGGREN (ACE OF BASE) JENNY BERGGREN(ACE OF BASE) NENA KERNER MORTEN HARKET(A-HA)
  8. Още мнения?
  9. Здравейте.Голямото ми желание е да пея.Искам да питам-възможно ли е ако нямаш глас,все пак да се научиш да пееш приемливо?-с разни тренировки,тактики на дишане и т.н.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.