Jump to content
Българският форум за музиканти

ObSesSion

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

ObSesSion's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Смятам,че когато ти кажат,че не си добър в това ,което обичаш да правиш и ще продължаваш да правиш в бъдеще е нормално да се нарани дали гордостта ти,дали чувствата ти без значение...Благодаря Ви на всички ) може да се каже,че ми помогнахте )
  2. благодаря за мненията ... съгласна съм с казанотоо ,че истинския талант трябва да може да твории наистина е така .исках мнение ,защото може би самата аз съм подлъгъна от повечето хора все пак не всеки разбира от музика и просто идват казват ти можеш и аз се самозалъгвам :дд...и др което ще попитам как могат да се обеснят таланти,които гледаме по телевизията,вибокс малки момиченца и момченца на по 12 ,13 а и които показват завиден глас и хората им се възхищават .означава ли това че не са учили или трудили с години, че не могат ?!?! нали на тях казваме талант .... да не говорим ,че има хора които може да се скъсвали да са пеели по 6 часа на ден да са ходили по педагози ,но между тях и хората които просто имат харизма,талант публиката е за вторите с 2 ръце... и пак питам кое е по важно о предпочитано да си го можеш или е задалжително да си го учил...?!
  3. Не знам дали има такава тема ако има се извинявам...Имам проблем и реших да се обърна за помощ тук!Въпросът който ме мъчи е кое е по важно да можеш да пееш правилно и да си учил и т.н. или да имаш талант който е неподправен?!? Аз пея смятам че имам талант ,имах известен успех на един концерт и приятели и непознати идваха да ме поздравят и да ми казват колко хубаво пея ... Разбира се имаше и изключения и критики ,които имат мн повече влияние над самочувствието ми! Нз кои кой да слушам.Имам хубав глас и може би това оказва влияние определени хора да харесват пеенето ми ,а относно критиците ми може би те разбират от музика и това че не сам учила е проблем ... В краина сметка човек може ли да се научи да пее и не е ли важно да чувстваш музиката и да усещаш как да я изпееш,а не да мислиш тук трябва да поема въздух ,тук тона да си взема ...нз просто дилема дайте мнение каквото и да е ?!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.