Jump to content
Българският форум за музиканти

lavalava

Members
  • Мнения

    31
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно lavalava

  • Рожден ден 06/10/1981

Previous Fields

  • Инструмент
    YAMAHA

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Град Люлин
  • Interests
    Всичко дет е интересно

lavalava's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Доста интересна комбинация са измислили.А дали е възмоно да се махне това фибростъкло без да се прецака корпуса,щото мисля че ще подобри звука.Най-вероятно ще поомекне и разбира се ще му падне силата де.
  2. Даа врно са много яки кипчета.И самата анимация е много добра.
  3. Хахаха не е истина някой даже играе фус.
  4. Абе не съм фен на американците,но не мога да отрека че като заплащане и услуги са на светлинни години от нас.Ние винаги гледаме в чуждата паничка,а не се замисляме какво правят те че да изкарват тия пари.Темата като цяло ми е много странна,някакъв извод от сорта на "който е най-богат той е и най-добър" ще излезе накрая.Какво е значението на това,кой колко пари има?С какво допринася за уменията му като барабанист?
  5. Абсолютно съм съгласен! Трябва от всичко да се пробва, в крайна сметка само може да ти се обогати свиренето.
  6. Хаха много добро но всички направо бледнеят пред Аксел.
  7. Здравейте колеги аз се зова Ники,свиря от 10 години с променлив успех и честота.Пет годинки свирех като самороден талант следващите пет при преподаватели.Кофтито е че лесно се отвявам по други работи.Към по-младите-не позволявайте и на вас да се случва а налагайте здраво и редовно,за простотия винаги има време.
  8. Изключително смело и глупаво изказване: Added January 26, 2007 From drumvarna BEST BULGARIAN DRUMMER.litlle practicing П.П. Просто няма смисъл от такива определения.
  9. Аз доколкото съм запознат това е понятие,за най-прост ритъм изсвирен на сета.Дълбоко се съмнявам че някой барабанист не знае какво е прав такт,както се и съмнявам да го намерим обяснено в някой учебник.
  10. Питай makedonetsa той се знимава със stagg.
  11. А ако хармоничните запляскат в различно темпо кво става? Сйщо и динамиката на барабаните е много определяща.Мисля че за това става въпрос.
  12. Спред мен горното мнение е вярно,но ако човек просто свири за да стане по-добър без да влага никаква мисъл няма да постигне нищо съществено. И пак да добавя че музикалността спорд мен е най-важна защото барабанистта е първо музикант а след това барабанист.
  13. YtseJam Може да покаже как се пропиляват 12 години само с ника си. А по темата,ритмика и техника се правят с труд,според мен барабаниста трябва да е най вече музикален.
  14. Аз пък да вметна че тактон с такова окачване няма(малко мяза на тама).Това е някакъв стар сет от който тактон са краднали но не е тактон.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.