Jump to content
Българският форум за музиканти

Lighthammer

Members
  • Мнения

    63
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Lighthammer

  • Рожден ден 12/24/1983

Previous Fields

  • Инструмент
    Jackson

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Нови пазар - Варна - Шумен

Lighthammer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Обществена Репутация

  1. Това със сигурност е така, ако гониш някакво по-професионално качество. Аз въобще не съм имал това за цел. Просто си пуснах един ритъм и записах разни нещица отгоре заради фън-а.
  2. Много благодаря за отзивите. Infinity, забравих да ти отговоря. Да си призная, май малко ме домързя да мисля и бас. Но всеки е свободен, ако реши да добави такъв. Мисля, че в сайта съм го оставил на свободен даунлоуд. Ако не съм, мога да го пратя на който пожелае.
  3. Не е с "Джаксън"-а, със "Скуайър"-чето е. Иначе благодаря за добрите думи.
  4. Lighthammer

    Game of Thrones theme

    С подръчни средства - евтина китарка, евтин процесор, но пък много се забавлявах, докато го правех. Надявам се и вие да се забавлявате. http://soundcloud.com/iliyan-stanchev/game-of
  5. По-лошото при днешните младежи е, че не приемат съветите от по-опитните батковци. На 16-19 се мислят вече за спецове, а какво ли ще стане по-нататък? Приятел, който преподава китара ми е споделял как деца в 5-ти клас са заявявали, че прекратяват с уроците по китара, защото вече нямало какво да научат. Но това е една друга тема. Не се притеснявайте за флууд-а, всякаква информация ни е ценна. Още повече като разбрахме, че повечето басисти са големи пичове.
  6. Много ви благодарим за отговорите, наистина са ни от голяма полза. Най-вероятно изборът ще падне върху Крюгер-а, защото човекът не бърза с покупката, а и не му трябва чак толкова голяма мощност като на Ашдаун-а. Брей да му се невиди, басистите май са по-отзивчиви и обективни от китаристите! Мерси още веднъж, пичове!
  7. Пускам темата от името на един приятел, който има нужда от комбо и може да си позволи такова в тоя ценови клас, но и той като мен не е много в час с басовата техника и търси съвет. Линк в Томан за Крюгер-а Линк в Томан за Ашдаун-а Свири предимно леки неща, въртящи се около около поп-а, басът му е Корт C4 - 4-струнен с идея за ъпгрейдване към 5-струнен. Не използва слап техника. Ако някой има преки или преносни впечатления за тия усилватели (приемат се и предложения за други), ще ни бъде много полезен със съвет. Благодарим предварително.
  8. Страхотна работа - на музиканти, на озвучители, на организация.
  9. На мен много ми хареса! Keep goin'!
  10. Еее подобни отговори не могат да не стимулират творческия процес! Ще поработим по въпроса!
  11. Цък Това е едно кратко акустично интро, което живот и здраве по-нататък мога да включа към някоя песен. Жичкаджия съм по принцип, но ми хрумват от време на време и разни по-лирични неща. Записвано е с акустичен симулатор, за това не претендирам за убийствен звук. Аз лично много си го харесвам, дано и на някой друг му хареса. Ако не, здраве да е. И наздраве!
  12. Хахаха... струва ми се, че напълнихме БГ с трашари, свирещи в момента нещо друго. И репетициите сигурно навсякъде протичат, като не-трашарите в групата се опитват да озаптят другите, свирещи любимите си песни на някоя група.
  13. Абе вие с кво се занимавате сега?! Я по-сериозно - зарязвайте всичко и да възстановявате тия неща! Супер се накефих аз!
  14. Изравнявам битката на 1 с 4 с моя глас.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.