Jump to content
Българският форум за музиканти

~Evanescence~

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

~Evanescence~'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Аз не съм болен,ама и аз имам същия проблем!От няколко дни съм един като пресипнал,прегракнал,гласът ми е друг! Май че помага 50 г греяна ракия с по 1 голяма супена лъжица мед на 3 часа! Мисля че има полза!А пък за ракията само по 1 в деня не през 3 часа!Че после става смешно...
  2. Ами аз казах,но явно не си видял... От на есен ще се записвам на уроци по китара (аз искам не само по китара искам и на флейта,ама няма да има толкова време за всичко [като имам в предвид че първата година в езиковата се учи от сутрин до вечер...] и ще ходя на уроци по пеене... жалкото е че трябва да чакам чак до есента.... ;( ако можев още лятото ще се запиша след като разбера резултатите от изпитите ми)
  3. От нищо и от никого не ми пука и също така не ми дреме кой какво си мисли за мен и какво е мнението му за мен!Първо имам акъл много повече от всички тъпанари,които не ме харесвам взети заедно,на по-високо ниво съм от който и да е... И много хора са си давали оценката за мен и то все умни хора и имам прекалено много приятели и тяхната подкрепа (и то от различни краища на България) тъй че тез дет не ме харесват ДА ГО Д**АТ! Просто прекалено много обичам себе си,за да се хабя и да се затормозявам с простотиите,които някои тъпи уруди по цял ден ги измислят,тъй като са кухи лейки и няма какво да правят!.... Всъшност всеки който ми прай проблеми и то нарочно после съжалява защо ме е срещнал! Няма значение.... просто все ден се харесвам СЕБЕ СИ все повече и повече като виждам какво съм!Просто тряя съм благодарен на мамчето,че е произвело такоз чудо! Божее тряя ми издигнат паметник бе хора! Xahahaxhahxahxhaxh -Всъшност цял национален парк на мое име... Ako може и Капище
  4. Здравейте,казвам се Светослав,на 13 год. съм,от Ловеч съм,но в момента живея в Добрич.В 7 клас съм и тази година ще кандидаствам за езикова гимназия в Ловеч. До скоро слушаХ предимно чалга (българска,турска,сръбска,гръцка,македонска) подчти сяква,ама имам предвид изпълнители като Nikos Vertis,Ceca,Преслава и т.н.,а не ако мога така да се изразя "цигании" като Амет.... АМА ВЕЧЕ НЕ СЛУШАМ таква музика за мое щастие... Близо вече половин година слушам рок и метъл и любимите ми групи са -Evanescence,Xandria,Within Temptation,Nightwish,Epica,Queen и т.н. и откакто слушам таква музика дойде и едно странно за самия мен желание!Искам да се науча да свиря на китара (не само) и да пея,но понеже сега съм в края на учебната година и ми предстоят изпити не мога да направя това и по тази причина реших на есен да се запиша на уроци по китара и някъде да пея.... Попринцип се занимавам с Биология и Химия,но сега каточе ли имам по-голям интерес към музиката.Етествено слушам и друга музика-денс,диско,естрада,поп и понякога фолк,но вече не го харесвам толкова много.. Даже подчти не го харесвам... Жалкото е че чак сега разбрах с какво настина искам да се занимавам,защото до сега изобщо не съм се интересувал от музика даже и в училище учех по предмета Музика само за оценка.. Но от следващата учебна година всичко ще се промени... като тръгна на уроци ще падне голямо учене както н ищо не разбирам ! Представете си дори уча сега в Добрич в уилище на изкуството,ако мога така да кажжа... Да се похваля уча в училището,в което е учила и Преслава и всичките тез от Мюзик Айдъл (не им знам имената)(дет са от Добрич)едната май Валя се казва... В училището ни иам профили Изобразително изкуство,Хореография и МУЗИКА!И за моя жалост аз с какво съм- с изобразително... Просто много си го обичам нащо училище и кат ида да уча в Ловеч мн. щюе ми е мъчно за него . Мога да ви кажа,че съм много откачен... Правя каквото ми скимне и ... От нищо не ми пука... АА забравих казвам го на всички да знаят все пак! Попринцип съм Хомосексуален ама може и да съм БИ.... И аз не знам точно,но си падам по момчета и батковци ! И съм толкоз откачен,че сигунро половината училище го знае! Вчера даже казах а един Христо от нашия клас ще го харесвам! Xhxahxa Ох заболяха ме пръстите да пиша.. Ако има въпроси,ДАВАЙТЕ!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.