Jump to content
Българският форум за музиканти

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/07/21 in all areas

 1. Изпуснаха шанса от Native Instruments да разположат преди две години огнеупорни микрофони и звукозаписна техника в Нотр Дам, да направят записи, и специално за Блек и Дет метъл, да направят Native Instruments Burning Cathedral Pack Vol.1
  1 point
 2. Здравейте отново! На стр.13 в тази тема обадих, че събирам архив с публикациите (т.е. истински документалната история) за рока на Второто поколение от Прехода (87/92-93). Е, събрах, каквото събрах. И "рок-докторат" защитих през февруари. Жив съм, ваксинирах се, без работа съм естествено (в тия времена и на моите години), а докторантурата беше чудесно подмладяващо приключение. Още по-новото и хубавото е, че с домакините (и приятели, разбира се, то и аз участвам някак) на music.bg се организирахме да качим преобладаващата част от сканираните факсимилета от тези публикации - за да ги има. Новият панел там се нарича "Лексикон" (слагам картинка за по-любопитните). До края на т.мес. трябва да е видим напълно. Има каталог на групи (в колаборация с БГ-Архивите на Павката) и медийният архив. В него ще може да се рови (и чете) по издания, по тагове и по години. Архивираните "страници" са някъде към 400, самите текстове - публикувани в тях - към 1000. Не ставаме по-млади, а изчезваме. Ако имам късмет, иска ми се да направя от доктората втора книга. Но и да не стане, събраното (макар за мен това да е епоха, а за други - само 5-6-8-10 години) ще го има някъде.
  1 point
 3. - What did people from Ibanez say when they realized they need to make 20 unique custom guitars this week? - Steve why?
  1 point
 4. Уши трябват Sent from my iPad using Tapatalk
  1 point
 5. ^ Възможно е потребителите на Инстаграм да я виждат, но има и такива които не сме потребители и не искаме и да ставаме За това моля да пускате снимки, които се виждат от всички
  1 point
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.