Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

РАБОТЯ ПО ЕДИН ПРОЕКТ НА МАЛКО АМП4Е С ЛАМПИ 6V6.ТРЯБВАТ МИ 3 БР., НО И ЕДИН ДА НАМЕРЯ,ПАК Е НЕщО.АКО НЯКОЙ ИМА, ДА КАЖЕ,ИЛИ ПЪК КУДЕ ПРОДАВАТ.

Отговорено (Редактирано)

Костов, можеш ли да пишеш малко по-грамотно. Изречението почва с главна буква, а станалите са малки. Айде малко култура да има. До колкото знам не си на 15 години.

Редактирано от Nikifena
Отговорено

Ники ще ме прощава, че го повтарям до известна степен, ама отдавна се каня да го задам тоя въпрос:

Абе, пич, що винаги пишеш с главни букви? Не е като да сме чак толкова кьорави да не можем да четем и с малки, сеш' се? :girl_witch:

Поздрави,

Влад

Отговорено

в райсинг форс имат 6v6 на електрохармоникс - телефона го имаше някъде из форума - могат да ти пратят и с куриер

ако не ги караш на 450 анодно като във старите фендери сложи 6п6с - те са копие на 6v6, но нещо не се харесват с високите волтажи

• 1 year later...
Отговорено

Цените, направо.... скъпи собственици на магазини, не забравяйте, че вече се пазарува онлайн и се шипва без проблем до страната ни!!!И то на цени доста по-достъпни, отколкото да се пазарува от тук!

Отговорено

2,3 ама ша ма извиняват, пак са мнооого надути. 12ах7 се намира за по 10на лева макс, а те за две ми искат 80 кинити...

Отговорено

^ Пич, цените на визиартс верно са си надути и това е от край време. Обаче това за ецц83 по 10 лв, пробвай да го обясняваш в някой форум за чалга-деградати :thumbs_up:

Отговорено

Ми последните ламби, които купувах бяха на тази цена, а са и доста добро качество. Е вярно, че човека се раздели със всичките си към 20 бройки за около два часа :girl_witch: