Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте, видях че има дискусия за курсове по тонрежисура... ето тук : http://musiccentre.hit.bg/courses.htm#vst

провеждаме такива вече 10 години. Курса е насочен повече към начинаещите в този занаят, но и всеки би могъл да научи нещо повече...

Курса е двумесечен, с диплома за следдипломна квалификация от СУ.

Провежда се два пъти в годината -през март, и през октомври. Осигурени са материали на български език, и самостоятелни работни места, 2 студия, 2 кабини.

При интерес мога да дам повече информация.

С уважение Адриан Георгиев

Директор програми Музикален Център ФНПП

Отговорено

Полезно да се знае и даже мисля още по по-лезно да се напомня периодично и най-вече месец/два преди започването на програмите ! :metalist:

П.П. Като погледнах снимките от БНР студиото и текат ли, текат лиги ....

Отговорено

Полезно да се знае и даже мисля още по по-лезно да се напомня периодично и най-вече месец/два преди започването на програмите ! :punk_guitar:

welcome...през март сме он-лайн...

Отговорено

По кое време на денонощието и кои дни в седмицата се провежда курса.Аз не съм абсолютно начинаещ, но дипломата за следдипломна квалификация ме кефи като идея.Лошото е, че през деня съм на работа.

Отговорено (Редактирано)

Курса се провежда обикновено в сряда и четвъртък от 15 или 16 часа. Два месеца, има и дистанционна он-лайн форма, цената е 300 лв., които се плащат в началото на курса. Скоро ще има актуална информация на сайта -

http://musiccentre.hit.bg/

Всички желаещи да се запишат могат да потърсят контакт, или да изпратят мейл на adriang@mail.bg

ПС. сега се сещам, че това ще е юбилей - 10 години от създаването на центъра....., така че ще помислим за екстри....

Редактирано от VSTi
Отговорено

И аз проявявам интерес за дистанционната форма или в събота и неделя. От София съм но работя по 10-12 часа на ден и мога или вечер след 19 или събота и неделя.

Г.

Отговорено (Редактирано)

Он-лайн формата е през сайта- секция VST-online - лекции и упражнения. Налагат се естествено няколко очни занятия и упражнения. В края на курса се представя самостоятелно записан, смесен и мастериран проект.

тел. ми е 0878929839, (тоя от сайта е вече неактивен...) инфо на мейла, или ЛС

сайта е http://musiccentre.hit.bg/vst_online/vst_online.htm

Редактирано от VSTi
Отговорено
.........Налагат се естествено няколко очни занятия и упражнения.............

Могат ли да се случат събота или неделя е предполагам въпроса, който терзае повечето от преждепитащите :metalist: ?

Отговорено

Здр,

и мене ме вълнува курса и ти пуснах един мейл дори. Драсни ми моля те 1-2 месеца преди следващият курс ама след април/май и съм налиния.

Мерси много предварително и поздрави

Алекс

Отговорено

Здравейте пак....

относно събота и неделя.....все пак, ако се сформира и друга група, различна от седмичната, мисля чеще може да организираме задочна форма (он-лайн, дистанционна, и т.н.). Ще редуцираме част от занятията , и ще разработим курса.

Повтарям - това е възможно при поне 8 души група - все пак имаме и доста канцеларщина в Университета...

Отговорено
Здравейте пак....

относно събота и неделя.....все пак, ако се сформира и друга група, различна от седмичната, мисля чеще може да организираме задочна форма (он-лайн, дистанционна, и т.н.). Ще редуцираме част от занятията , и ще разработим курса.

Повтарям - това е възможно при поне 8 души група - все пак имаме и доста канцеларщина в Университета...

аз съм в чужбина до началото/средата на април, но мога да се включа в дистанционната група - ако се събере такава. Брой те ме ако се събере подобна група, ако не на есен ще мина.