VSTi Публикувано Януари 17, 2008 Публикувано Януари 17, 2008 Здравейте, видях че има дискусия за курсове по тонрежисура... ето тук : http://musiccentre.hit.bg/courses.htm#vst провеждаме такива вече 10 години. Курса е насочен повече към начинаещите в този занаят, но и всеки би могъл да научи нещо повече... Курса е двумесечен, с диплома за следдипломна квалификация от СУ. Провежда се два пъти в годината -през март, и през октомври. Осигурени са материали на български език, и самостоятелни работни места, 2 студия, 2 кабини. При интерес мога да дам повече информация. С уважение Адриан Георгиев Директор програми Музикален Център ФНПП Цитирай
synchu Отговорено Януари 17, 2008 Отговорено Януари 17, 2008 Полезно да се знае и даже мисля още по по-лезно да се напомня периодично и най-вече месец/два преди започването на програмите ! П.П. Като погледнах снимките от БНР студиото и текат ли, текат лиги .... Цитирай
VSTi Отговорено Януари 17, 2008 Автор Отговорено Януари 17, 2008 Полезно да се знае и даже мисля още по по-лезно да се напомня периодично и най-вече месец/два преди започването на програмите ! welcome...през март сме он-лайн... Цитирай
BlueZone Отговорено Януари 17, 2008 Отговорено Януари 17, 2008 Аз го минах този курс преди 2-3 години и определено го препоръчвам Цитирай
SGEORGE Отговорено Януари 17, 2008 Отговорено Януари 17, 2008 По кое време на денонощието и кои дни в седмицата се провежда курса.Аз не съм абсолютно начинаещ, но дипломата за следдипломна квалификация ме кефи като идея.Лошото е, че през деня съм на работа. Цитирай
VSTi Отговорено Януари 18, 2008 Автор Отговорено Януари 18, 2008 (Редактирано) Курса се провежда обикновено в сряда и четвъртък от 15 или 16 часа. Два месеца, има и дистанционна он-лайн форма, цената е 300 лв., които се плащат в началото на курса. Скоро ще има актуална информация на сайта - http://musiccentre.hit.bg/ Всички желаещи да се запишат могат да потърсят контакт, или да изпратят мейл на adriang@mail.bg ПС. сега се сещам, че това ще е юбилей - 10 години от създаването на центъра....., така че ще помислим за екстри.... Редактирано Януари 18, 2008 от VSTi Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 18, 2008 Отговорено Януари 18, 2008 Звънях ги на ГСМ. Грешен е. Поздрави Митко Цитирай
musicman Отговорено Януари 18, 2008 Отговорено Януари 18, 2008 Какво представлява дистанционната форма ? Или с 2 думи какво да правим ние работещите? Цитирай
Gatzo Отговорено Януари 18, 2008 Отговорено Януари 18, 2008 И аз проявявам интерес за дистанционната форма или в събота и неделя. От София съм но работя по 10-12 часа на ден и мога или вечер след 19 или събота и неделя. Г. Цитирай
VSTi Отговорено Януари 18, 2008 Автор Отговорено Януари 18, 2008 (Редактирано) Он-лайн формата е през сайта- секция VST-online - лекции и упражнения. Налагат се естествено няколко очни занятия и упражнения. В края на курса се представя самостоятелно записан, смесен и мастериран проект. тел. ми е 0878929839, (тоя от сайта е вече неактивен...) инфо на мейла, или ЛС сайта е http://musiccentre.hit.bg/vst_online/vst_online.htm Редактирано Януари 18, 2008 от VSTi Цитирай
synchu Отговорено Януари 18, 2008 Отговорено Януари 18, 2008 .........Налагат се естествено няколко очни занятия и упражнения............. Могат ли да се случат събота или неделя е предполагам въпроса, който терзае повечето от преждепитащите ? Цитирай
vhcs Отговорено Януари 18, 2008 Отговорено Януари 18, 2008 Здр, и мене ме вълнува курса и ти пуснах един мейл дори. Драсни ми моля те 1-2 месеца преди следващият курс ама след април/май и съм налиния. Мерси много предварително и поздрави Алекс Цитирай
VSTi Отговорено Януари 18, 2008 Автор Отговорено Януари 18, 2008 Здравейте пак.... относно събота и неделя.....все пак, ако се сформира и друга група, различна от седмичната, мисля чеще може да организираме задочна форма (он-лайн, дистанционна, и т.н.). Ще редуцираме част от занятията , и ще разработим курса. Повтарям - това е възможно при поне 8 души група - все пак имаме и доста канцеларщина в Университета... Цитирай
vhcs Отговорено Януари 18, 2008 Отговорено Януари 18, 2008 Здравейте пак....относно събота и неделя.....все пак, ако се сформира и друга група, различна от седмичната, мисля чеще може да организираме задочна форма (он-лайн, дистанционна, и т.н.). Ще редуцираме част от занятията , и ще разработим курса. Повтарям - това е възможно при поне 8 души група - все пак имаме и доста канцеларщина в Университета... аз съм в чужбина до началото/средата на април, но мога да се включа в дистанционната група - ако се събере такава. Брой те ме ако се събере подобна група, ако не на есен ще мина. Цитирай
Ивелин Отговорено Януари 18, 2008 Отговорено Януари 18, 2008 И аз минах курса и го препоръчвам! Цитирай
Recommended Posts