marin_zhelezov Публикувано Юли 12, 2007 Публикувано Юли 12, 2007 (Редактирано) Абе разглеждам си аз тая част от форума и забелязвам, че дневно се пускат доста обяви там и броят им прогресивно расте. Така обява от преди седмица да речем остава скоро забутана в небитието, затрупана назад от по-новите обяви.... Няма ли да е по-лесно, ако просто се раздели тази част от форума на 2 отделни: "Купувам" и "Продавам" и във всяка от тях да си има подраздели, например: "Китари", "Барабани", "Бас", "Техника" и т.н. Така няма ли да е малко по-лесно да се ориентира човек какво търси? Пък и по този начин обявите отпреди няколко дена няма да остават 5-6 страници назад? Извинявам се предварително ако вече е разискван този въпрос Редактирано Юли 12, 2007 от marin_zhelezov Цитирай
olygofren Отговорено Юли 12, 2007 Отговорено Юли 12, 2007 + 1! Ей това е нещо адски просто и умно! Но има един проблем - с правилото за една обява на седмица човек, който продава китара, микрофон и табуретка примерно, ще се види в чудо за кое да пише по-напред в съответния раздел. Другия вариант е да ги пусне всичките в една обява в "Китара" или "Домашна покъщнина" и ... се губи смисъла от раздели. Може би по една обява на седмица за всеки раздел? Цитирай
Mephistofel Отговорено Юли 14, 2007 Отговорено Юли 14, 2007 Предложението ми се вижда добро и ще бъде дискутирано.Не знам дали ще се стигне чак до толкова детайлно разделение,но поне до два нови раздела "Купувам" и "Продавам" - най-вероятно,да. Цитирай
TrumpetNick Отговорено Юли 19, 2007 Отговорено Юли 19, 2007 +2 (аз и китарата Джеси) предполагам, че Musicman чака да събере десет души....това много ми прилича на историята за Содом.....10 праведници е, и аз съм в кюпа, няма как! Цитирай
musicman Отговорено Юли 19, 2007 Отговорено Юли 19, 2007 Според мен това само ще отвори нова работа на модераторите. Те така или иначе са предостатъчно заети. Цитирай
Mephistofel Отговорено Юли 19, 2007 Отговорено Юли 19, 2007 Рафо,мисля,че има смисъл раздела да се разбие на отделни секции "Купувам" и "Продавам". На мен няма да ми пречи да контролирам разпределението на обявите. Цитирай
schejtan Отговорено Юли 20, 2007 Отговорено Юли 20, 2007 съгласен ! наистина ще изглежда страхотно подредена секцията 'борса' ако поне се раздели на 2 'купувам' ; 'продавам' !!! +1 Цитирай
olygofren Отговорено Юли 20, 2007 Отговорено Юли 20, 2007 Тъпото е, че ще има умници, които да напишат във всеки раздел за едно и също нещо, което купуват или продават и после ще донесат от девет реки вода защо не е справедливо да им се трият темите. Това вече ще създаде повечко работа на модераторите. Цитирай
Mephistofel Отговорено Юли 20, 2007 Отговорено Юли 20, 2007 А ми да пробваме дали мога по-бързо да трия теми и да заключвам акаунти,отколкото някои други хора да пускат нови теми? Цитирай
olygofren Отговорено Юли 20, 2007 Отговорено Юли 20, 2007 ОК, ама дай ни шанс - без бан по IP. Цитирай
TONY Отговорено Юли 20, 2007 Отговорено Юли 20, 2007 Обаче веднага ми изниква вьпрос - по колко обяви на седмица ще имаме право според мен - е логично да е по една за купувам и една за продавам (в смисьл, ако имаш нужда и от двете - да си седи като опция) и предполагам бартерите да влизат кьм продавам ( защото може освен да продаваш нещо, да си навит да го бартеросаш за друго което по би ти вьршило работа и тн) Цитирай
Recommended Posts