musicman Публикувано Октомври 26, 2004 Публикувано Октомври 26, 2004 Някой знае ли майстор дето да сменя прагчета на китари? Че имам една китара дето е за смяна на прагчета :roll: :?: Цитирай
Slinky Отговорено Октомври 26, 2004 Отговорено Октомври 26, 2004 Добър въпрос. И мен ме интересува. Цитирай
AXE Отговорено Октомври 26, 2004 Отговорено Октомври 26, 2004 Me too :wink: И ако знаете и някаква ориентировъчна цена ще съм благодарен. Цитирай
Glacierise Отговорено Октомври 26, 2004 Отговорено Октомври 26, 2004 Ходи питай пича в Raising force и ще ти каже. Има един майстор Давидов, дето бил много добър, ама не му знам тел. Цитирай
synchu Отговорено Октомври 26, 2004 Отговорено Октомври 26, 2004 Христо Георгиев 02 250445 Човека се занимава повече с акустични китари и струнни инструменти, включително и прави такива. Но по настройки на грифове и смяна на прагчета е много много добър. Сменял ми е прагчетата на Washburn-а и съм страшно доволен. (за да му дам пък да ги сменя на любимата ми китара смятай колко проучвания имаше и преди тва му давах разни други китари за малки неща един вид - "изпит" ) ) Цитирай
synchu Отговорено Октомври 26, 2004 Отговорено Октомври 26, 2004 ей го и тела на Давидофф 02 553453 ама за смяна на прагчетата и въобще ремонти по самия инструмент препоръчвам Христо Георгиев. Ако имаш смяна на адаптери, жици тва онова тогава Давидоф. и той ми е правил разни ремонти по китарите, но Христо ми харесва повече как работи и резултатите също. Цитирай
AXE Отговорено Октомври 26, 2004 Отговорено Октомври 26, 2004 А колко те оръси? Че за мен тва също е важен фактор. Цитирай
musicman Отговорено Октомври 26, 2004 Автор Отговорено Октомври 26, 2004 тенкю, тенкю пипъл :godblessyou: Цитирай
synchu Отговорено Октомври 26, 2004 Отговорено Октомври 26, 2004 Да ти кажа забравих. Нещото което си спомням е че беше СУПЕР евтино за работа като тази, в сравнение със Западна Европа и Щатите, направо с пъти и при това доста пъти. Прагчетата, които се продават тук са около 25 кинта това си спомням, но само на Райзингфорс съм виждал два тертипа Джъмбо. Но на мен не ми харесват, щото е Фендърското джъмбо, т.е. бая малки, а на мен ми трябваха най-малко Дънлоп 6110, накрая сложих 6105 или 6100 най-джъмбото джъмбо ама беше бая зор докато ги докарам тук. Цитирай
antonium Отговорено Ноември 12, 2004 Отговорено Ноември 12, 2004 Познавам един лютиер според мен най-добрия. Прави класически китари, поправя китари и други не взима скъпо живее в люлин. номера на телефона му го имам, но е в нас next week ще го постна да христо георгиев се казва Цитирай
synchu Отговорено Ноември 12, 2004 Отговорено Ноември 12, 2004 По-горе съм му го написал телефона Абсолютно съм съгласен с класификацията "според мен най-добрия", особено с втората и част... Цитирай
antonium Отговорено Ноември 12, 2004 Отговорено Ноември 12, 2004 ама за смяна на прагчетата и въобще ремонти по самия инструмент препоръчвам Христо Георгиев. телефона му го имам у нас следващата 7мица ще го постна бог е христо Цитирай
antonium Отговорено Ноември 12, 2004 Отговорено Ноември 12, 2004 По-горе съм му го написал телефона Абсолютно съм съгласен с класификацията "според мен най-добрия", особено с втората и част... ми като не чета ще се повтаряме може админа да ми тръкне темите Цитирай
Guitarman Отговорено Юни 17, 2009 Отговорено Юни 17, 2009 Имам нужда от смяна на прагчета.От форума разбрах за Христо Георгиев-лютиер,живущ във ЖК "Люлин".Телефона,който сте написали не отговаря.Знаете ли друг телефон или GSM? Цитирай
Recommended Posts