toshevski 0 Posted October 18, 2006 Ами добре де- на кръста да е! Ама там няма да можем да попеем... Не е ли по- добре едно "Вчера" да направим? Но както кажете! Share this post Link to post Share on other sites
ronia 2 Posted October 18, 2006 (edited) Т, няма караоке там в петък бе човек, нали го казаха вече :read: Три страници за три думи, на които ще се вържат трима човека... Поне имаме извинение, че сме си лаладжии в тоя раздел. Edited October 18, 2006 by ronia Share this post Link to post Share on other sites
toshevski 0 Posted October 18, 2006 Ами може да е в друг ден... Айде вече съвсем разточих нещата... Както решите- аз съм на линия! Share this post Link to post Share on other sites
Mandalay 1 Posted October 18, 2006 Ами... и това за другите дни се разбрахме, че много трудно ще стане. Най-удобно за повечето от нас е петък вечер. Share this post Link to post Share on other sites
toshevski 0 Posted October 19, 2006 Добре, мисля, че вече можем да конкретизираме и сложим следното и надявам се последното: ПЕТЪК, 27.10.2006, 20:00ч., Дъвената Бирария, "на Кръстта" Share this post Link to post Share on other sites
CorvusCorax 32 Posted October 19, 2006 Пише се с едно Т (КръсТа) Така, значи аз съм там Share this post Link to post Share on other sites
Snowwhite 4 Posted October 19, 2006 Тя стъклена, бре... Инак - и аз съм там Share this post Link to post Share on other sites
toshevski 0 Posted October 19, 2006 (edited) Пише се с едно Т (КръсТа) Така, значи аз съм там Наистина трябва да си там за да се посъветвам за някои неща с теб...относно правописа... :killyou: Значи трима сигурни до тук! (with me) Edited October 19, 2006 by toshevski Share this post Link to post Share on other sites
mravata 0 Posted October 21, 2006 Хора, я дайте някакъв приблизителен адрес на тая кръчма ,че не съм съвсем запозната с местоположението и, пък може и някой друг да има проблеми с това Share this post Link to post Share on other sites
Mandalay 1 Posted October 21, 2006 Аз също мисля да се включа, макар и по-късно Само дано не изникне пак нещо, че какъвто съм карък за такива работи :wall: Share this post Link to post Share on other sites
Elly 6 Posted October 21, 2006 Айде, пишете ме и мен, от по-късните обаче Share this post Link to post Share on other sites
Грация 1 Posted October 21, 2006 Там съм, имате думата ми!! Обачееееееееее - да не стане пак за следващата седмица.... Аз предлагам всеки, който ще дойде със сигурност да пише тук в Четвъртък :read: за местоположението Спирката на трамваите, на кръста, която е в посока Хемус. Като се тръгне по СЪЩИЯ тротоар надолу (към Хемус) отдясната страна има самостоятелна стъклена постройка - това е заведението. Пада се след читалището и градинката (мале, съществува ли още тази градинка???? Като бях мъничка имаше едно павилионче - правеха страхотни понички там ) Ако съм объркала нещо останалите ще ме поправят Share this post Link to post Share on other sites
mravata 0 Posted October 22, 2006 Благодаря за упътването .Вече получих ЛС и разбрах къде е, но все пак информацията беше полезна, благодаря. Share this post Link to post Share on other sites
DaInsane 2 Posted October 24, 2006 Фолк! (демек f**k) Аз ще се изрепетирвам в петък, че се очертава няк'ва свирня уикенда и ще пропусна срещата... жалко, 'щото ми се щеше да се запознаем. Еми, следващия път. Пийте и за мене. Share this post Link to post Share on other sites
alis 0 Posted October 25, 2006 Може ли някой да напише още някакъв ориентир за това заведение,защото аз нещо не разбрах за коя градинка става въпрос Коя е спирката на трамваите? Тази след подлеза на НДК ли или следващата? А градинката коя е? Тази която разделя Лозенец с Иван Вазов ли? Share this post Link to post Share on other sites