ive0808 2 Posted May 3, 2015 успях да го изтегля и много ти благодаря ако заимаш още кажи Share this post Link to post Share on other sites
LP1 3 Posted May 9, 2015 Някой разполага ли с инструментал на Любо Киров - Знам , както и на Сленг - Мой свят ? Позрави. Share this post Link to post Share on other sites
ive0808 2 Posted May 15, 2015 много спешно ми трябва Революция Z - Няма никога да бъдеш ( инструментал) Проверих в нета и няма хубав инструментал а някъв които са го развалили МОЛЯ ВИ МНОГО Е СПЕШНО 1 Share this post Link to post Share on other sites
ive0808 2 Posted May 15, 2015 а също ако някой има и инструментал на Надка Караджова - Пиленце пее тези два инструментала са ми спешни Share this post Link to post Share on other sites
ive0808 2 Posted May 28, 2015 Така поне плс оригиналния сингбек на Лудо младо плс Share this post Link to post Share on other sites
drobsa 0 Posted August 5, 2015 Здравейте, От дълго време търся сингбек на Индира Радич песента се казва "Пожелела" Indira Radic - Pozelela ако може някой да помогне !! Благодаря предварително Share this post Link to post Share on other sites
hihiriho 2 Posted September 3, 2015 Здравейте, От дълго време търся сингбек на Индира Радич песента се казва "Пожелела" Indira Radic - Pozelela ако може някой да помогне !! Благодаря предварително https://www.youtube.com/watch?v=LkhjAeWRFcI каквото си поискаш от сръбско- срещу 10 евра Share this post Link to post Share on other sites
Гаро Авакян 0 Posted July 6, 2016 Търся синбек на ,няма бира, предлагам размяна. garoavakyan@gmail.com 0879 369 111 Share this post Link to post Share on other sites
veni87 0 Posted October 19, 2016 (edited) Здравейте! Трябва ми синбек на Никога няма да бъдеш-Революция Z и Поли Генова-На инат Благодаря предварително! venerkata_87@abv.bg Edited October 19, 2016 by veni87 Share this post Link to post Share on other sites
veni87 0 Posted October 24, 2016 (edited) много спешно ми трябва Революция Z - Няма никога да бъдеш ( инструментал) Проверих в нета и няма хубав инструментал а някъв които са го развалили МОЛЯ ВИ МНОГО Е СПЕШНО venerkata_87@abv.bg Edited October 24, 2016 by veni87 Share this post Link to post Share on other sites
mariahseveva 0 Posted February 3, 2017 търся сингбек на Prince - Purple rain! Някой може ли да ми помогне Share this post Link to post Share on other sites
мегатон 38 Posted June 11, 2017 Звукозапис,мастеринг,музикална композиция/за участия във фестивали,поп-рок,народна музика,македонски,музика към телевизионна продукция и рекламни клипове/ аранжимент,изработване по поръчка на миди файлове,редактиране и обработка на миди,обръщане на миди файлове в мп3 с качествени звуци както и свирене с живи инструменти,изработване на качествени плейбеци и сингбеци,миксиране на аудио и видео за рекламни музикални клипчета,изравняване по сила на аудио файлове за ''CD'' за контакти: megaton_bg@abv.bg skype: bravoband Share this post Link to post Share on other sites
novakov 0 Posted June 21, 2017 Здравейте, аз мога да предложа няколко БГ сингбеци, формата е мп3. Ако някой има интерес ще му дам линк за да си го изтегли. 1. - V djaza SB (3:55)2. 1.Тангра - Богатство - инструментал (3:16) 3. 10.Слави Трифонов - Кой уши байряка (4:02) 4. 2.Signal-sbogom (5:50) 5. 3.Васил Найденов - Синева (3:17) 6. 4.Сигнал - Сляп ден Супер Караоке - www.karaoke.bg (4:01) 7. 5.Slavi - Jiva rana Instrumental (4:14) 8. 6.ВАСИЛ НАЙДЕНОВ СЕДЕМ ПЪТИ (4:30) 9. 7.Keba - Pitash za men (INSTRUMENTAL+BKG) (3:22) 10. 9.jovano jovanke karaoke (3:34) 11. B.T.R. - Elmaz i staklo (INSTRUMENTAL) (4:22) 12. D2 - Ne moga da spra da te obicham (INSTRUMENTAL) (4:04) 13. Ludo mlado KuKu Bend (4:09) 14. Mariana Orlin - Chui me.mp4 (4:05) 15. SashoRoman-moi angele (4:36) 16. Slavi Trifonov - Koga zashumqt shumite SB (6:10) 17. Васил Найденов - Болка от ляво - инструментал (3:45) 18. Тангра караоке - Любовта, без която не можем - karaoke - Инструментал (4:26) 19. ХУБАВА СИ, МОЯ ГОРО! (3:59) 20. Щурците - Две следи - karaoke instrumental (4:57) Ако може да ми изпратиш линк на iliqnnovakov@gmail.com .Благодаря преджарително. Share this post Link to post Share on other sites
yamaha 185 Posted June 23, 2017 (edited) Ако може да ми изпратиш линк на iliqnnovakov@gmail.com .Благодаря преджарително. Колегата не е влизал във форума от година и 3 месеца. Edited June 23, 2017 by yamaha Share this post Link to post Share on other sites
Beatfan 2 Posted July 12, 2017 Сайт за много караокета, както и доста български - http://videokar.com/ Има и голяма част от посочените в списъка. Share this post Link to post Share on other sites