Jump to content
Българският форум за музиканти

bmo

Members
 • Мнения

  477
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Топ дни

  12

bmo last won the day on Август 3

bmo had the most liked content!

Обществена Репутация

386 Excellent

Относно bmo

 • Ранг
  художествен самодеец

Previous Fields

 • Инструмент
  keys

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  https:
 1. bmo

  Забавна простотия

  Това е по-грубо и от кръчмар, който иска да му свириш цяла вечер само срещу 3 кебапчета.
 2. bmo

  * Крадени песни *

  Един добър живот - толкова ли много искам (I play the streetlife - because there's no place I can go) един добър живот - за мен и теб и наш'те близки (streetlife - it's the only life I know)
 3. Скромното ми мнение е, че основното образование затова е основно, защото дава основите. А една къща, за да е стабилна, не може да стои само на една колона, трябват и стабилни основи. От друга страна талантът, ако го има, той не може да се скрие. Много талантливи певци са пробили и без академично образование, но и много добри (само че не толкова изключителни) изучили се музиканти са обречени на кръчмарско/ресторантьорско преживяване, само защото това е единственото, което могат да правят. Надявам се последното да не се приеме като обида от професионалните музиканти. Но и на мен ми се е случвало преди години да свиря за пари и целият процес на дребнаво пазарене, пренебрежение и унизително отношение от човека с парите към "свирачите" ми е добре известен. Или с две думи - дайте на детето си повече възможности, а то, когато стане на възраст да взима само решенията в живота си, ще си реши с какво да се занимава.
 4. bmo

  Вицове за музиканти!

  Е, аз на английски го разбрах, но си въобразих, че ако бъдат изсвирени, ще се получи нещо известно.
 5. bmo

  Вицове за музиканти!

  Познанията ми по английски позволяват да предположа, че вицът е всъщност някаква песен. Нотната ми грамотност обаче не стига да позная коя точно. Обяснете го този виц, че ме гложди
 6. bmo

  Избор на клавир...

  A Крос ил Кром е "по-юзър френдли"? Защото аз съм малко скаран с техниката и ми се ще да е по-лесно, ако е възможно.
 7. bmo

  Избор на клавир...

  Някакви мнения за Корг Крос 2? Или нещо друго в този диапазон около 1500. Става дума за домашно свирене. Няма да се разнася. Основно предимство за мен е по-голямата банка, ако мога така да се изразя.
 8. bmo

  Музикални поздрави 2

  като за 4 през нощта...
 9. И без мита, цените в Томан си растат на общо основание с времето. От 2 години съм хвърлил око на една аудио карта. За това време стана от 450 на 600 евро без никакви мита. А сега с митата ще стане "плаче майката".
 10. Френски филми има в HBO GO, обаче не са анонсирани като такива и няма начин да се намерят при търсене, освен ако не им знаеш заглавията. Хубавото на HBO е, че там поне всички филми имат бг букви.
 11. Още един глас за Спотифай. Дори няма нужда да е платен, ако го ползваш на таблет или PC. За телефони имат ограничения, но не е болка за умиране.
 12. bmo

  Нова БГ-рок музика питане

  БТР вече само четирима ли са?
 13. bmo

  Gibson фалира

  Ами не става работата само със сигначър китари за по 4-5000 еврака. Трябва да се уважава и средната класа от простолюдието.
×

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.