Jump to content
Българският форум за музиканти

crazy_train

Members
  • Мнения

    61
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно crazy_train

  • Рожден ден 02/25/1999

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    майна town,пловдив

Последни посетители

840 профилни разглеждания

crazy_train's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Обществена Репутация

  1. От класическата китара знам че и позицията на лявата ръка е важна,гледай като свириш пръстите ти да да са с еднакъв ъгъл и да няма пречупване,всичко друго е упражнения.
  2. deep purple-soldier of fortune/when a blind man cries са лесни. На металика nothing else... не е чак толкова трудно,свири го по-бавно и ще се получи. Не се опитвай да свириш на 300 удара от първия път в бъдеще това ще ти създаде проблеми!Късмет и търпение с китарата.
  3. Обаче дядката от 54-тата секунда някъде,как гледа
  4. Нямам думи,супер сте!
  5. Не мисля че е смешно,но си е простотия,ето на какво се натъкнах тази сутрин във Фейсбук: "Днес се навършват 176 години от смъртта на великият апостол на свободата Васил Левски !!!"
  6. crazy_train

    Проблем с Gain

    пробвай само с кубето,сигурно ползваш дист от guitar rig-a?
  7. Препоръчвам корта ако те устройват 22 прагчета,до колкото гледам в musicworld махагона е по-добрия избор. Най-добре,отиваш,тестваш,взимаш,всички са доволни!
  8. !(Машинката мисля че би била полезна по-скоро за китара с плаващо тремоло,но аз до последно бих си карал на ключове и пръсти.
  9. Защо го публикува,токущо и моите текнаха Шегувам се,да си го ползваш със здраве и volume на махх!!!
  10. Доста добро!!! особено авторско
  11. Понеже обичам да отговарям по форма> 1)nickname:Башар(фамилията,второто име няма да ги пиша че страницата е малка ) 2)Възраст:14 години. 3)Образование:За сега седми клас в СОУ"Симон Боливар"Пловдив. 4)Вашият инструмент/и:Класическа и ел.китара. 5)Предпочитан музикален стил:Метъл рок,хубава музика,но не и чалга! 6)Вашият вдъхновител:Jimy Hendrix,Steve vai,Soul Hudson(slash),Kirk hammet(имаше ли смисъл да го включвам)Cliff Burton.Трябва да има и нашенци:Иван Лечев,Цветан Недялков и Петър Гюзелев(Който за съжаление вече не е между нас). 7)Досегашни (не)реализирани проекти:Една глава и един кабинет за китара! 8)Странични интереси:Акваристика и обичайното за един 14 годишен. 9)В кратце(или с две думи за вас самите):Човек който не търпи тъпи хора за това и нямам много приятели Тази година мисля да кандидатствам в музикалното училище в Пловдив.
  12. Както писаха някой хора зависи и от китарата,аз примерно на моя корт (200 лева с тремоло, знаете какво значи това! )откакто смених струните се появиха проблеми с настройката,но след като го интонирах и зазвуча що годе.
  13. ХАаа,това е мега добро наистина трябва да се въведе и текста!
  14. http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=opt1366121570y.PNG По принцип,новите са само двете вдясно,но просто снимката ме кефи и не се сдържах да не я публикувам
  15. Айде и аз да копна малко от сайтовете което видях днес! Правила за шофиране в Перник 1 ) Винаги се кара с лявата ръка провесена през прозореца. 2 ) Задължително се кара със слънчеви очила (дори и вечер). 3 ) Задължително се говори по мобилен телефон, особено ако караш с висока скорост. 4 ) Използването на чехли е задължително. 5 ) Забранено е използването на фарове през деня. 6 ) Вечерта е задължително да се кара на дълги - постоянно и задължително те трябва да са 9000к халогени, заслепяващи всичко живо на километър. 7 ) При десен завой на светофар - светлината на светофара няма значение. 8 ) При ляв завой на светофар - е задължително да изпревариш отдясно вътре в кръстовището. 9 ) Ляв завой се прави задължително от средна лента. 10 ) Използването на мигачи е абсолютно забранено. 11 ) Използването на аварийна сигнализация е единствения начин да се предупредят другите водачи преди спиране, но те не трябва да бъдат пуснати по-рано от 1 секунда преди спирането. 12 ) Коли преминали Годишен технически преглед не може да участват в движението. 13 ) В движението могат да участват само собственоръчно отремонтирани и тунинговани автомобили. 14 ) Когато е забелязан водач на автомобил от женски пол - задължително трябва да си отворите прозореца и да я обиждате поне докато е възможно, а при добри обстоятелства трябва да се преследва и да се обижда докато пътят ви е сходен. 15 ) Задължително е спазването на МАКСИМАЛНА дистанция от 30 сантиметра.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.