Jump to content
Българският форум за музиканти

koko13

Members
  • Мнения

    72
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно koko13

  • Рожден ден 01/26/1997

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Китара

koko13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Обществена Репутация

  1. koko13

    Metallica - Enter Sandman

    https://www.youtube.com/watch?v=LgznMAhBHhg
  2. koko13

    Guitar Rig

    Има ли нещо като switch pedal за смяна на различни ефекти в Guitar Rig-а?
  3. koko13

    Guitar Rig

    Когато китарата е направо в кубето не шуми изобщо, а и китарата ми е нова(няма и година) няма начин потенциометъра да се е захабил толкова бързо
  4. koko13

    Guitar Rig

    малко съм тъп.. какво е потенциометър? обаче когато не съм с Guitar Rig-a не шуми
  5. koko13

    Guitar Rig

    Защо когато си увеличавам или намалявам звука на китарата(от самата китара) използвайки Guitar Rig се чува много гадно шумене?
  6. инсталирай си ASIO драйвери и не би трябвало да имаш проблем ПП: "...Но за запис може пък да стане :)" - а как ще записваш без да чуваш какво свириш?
  7. Включваш си китарата в микрофонения вход и ползваш програмата Guitar Rig
  8. koko13

    Проблем с Gain

    ох .. няма значение
  9. koko13

    Проблем с Gain

    Китарата ми е Yamaha EG112; адаптерите .. незнам, 1 двоен, 2 единични? а в какъв смисъл дисторшъна(не ползвам друго между китарата и кубето освен Guitar Rig)?
  10. koko13

    Проблем с Gain

    Кубето ми е Cort MX15R, ползвам обаче и Guitar Rig(Китара->Guitar Rig->Кубе).
  11. koko13

    Проблем с Gain

    Когато си свиря тихо няма проблем, обаче когато си увелича звука малко повече, gain-a ми намалява и колкото и да го увелича(gain-a) пак не е достатъчно. Как мога да си увелича звука, без да "губя" gain-a?
  12. при личните съобщения всичко си е наред, когато някой хареса мой коментар също всичко си е наред.. А, проблем също има и когато се абонирам за някоя тема, там където е, да се абонирам анонимно пише: "%s Анонимно Не ме показвай в списъка" така ли трябва да е? ПП: Проблема може и да е при мен, защото от както съм се регистрирал във форума(от миналата година) си ми е така ..
  13. Като се абонирам за някоя тема, когато някой пише мнение в нея аз като известие получавам: "%s отговори на %s", не би трябвало да е така, нали? Или проблема си е при мен някъде?
  14. Спокойно де, ще споделя, не съм като останалите... От контролния панел(понеже ползвам микрофонения вход) смених настройките на микрофона(направих ги на max) 192 000Hz и на PlayBack device(високоговорителите) също и така не ползвам драйверите на ASIO, а ползвам тези на самия компютър. Обаче... май има малко латенция(нали така се казва забавянето на звука?), но не съм сигурен... не мога да преценя .. в смисъл(това което ще кажа май е малко тъпо) докато свиря чрез драйверите на компютъра излизам от ритъма на моменти(не винаги), а когато ползвам ASIO драйверите не е така незнам дали не си въобразявам нещо или е така
  15. Реших си проблема, с помощта на неволята ..
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.