Jump to content
Българският форум за музиканти

asan79onbashi

Members
  • Мнения

    478
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    1

asan79onbashi last won the day on Февруари 6 2017

asan79onbashi had the most liked content!

Относно asan79onbashi

  • Рожден ден Декември 27

Previous Fields

  • Инструмент
    Клавишни инструменти

Contact Methods

  • AIM
    GSM:0898558327
  • Skype
    asan.onbashi

Profile Information

  • Gender
    Male

Последни посетители

2167 профилни разглеждания

asan79onbashi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

102

Обществена Репутация

  1. Поздрави съфорумци и колеги.Не съм влизал от давна и реших да видя какво става тук но май нищо не става.Поздрави от Испания където съм в момента и работя с жена ми в една ферма за ягоди,малини и боровинки.Много ми липсват споровете тук с някои колеги.Много ми липсват моите клавири и деца които са далече.Ще видя какъв спор да измисля кой срещу куго че малко да живне и форума щото никой не е писал нищо тук от години май.Живи и здрави всички, желая всичко най-хубаво на всеки от колегите тук,модератора и читателите на форума.😉👍😎
  2. Здрасти,може но пък всички инструменти и микрофони трябва да миннат през клавира и вокалиста.По принцип вокалиста е направен за микрофон през които ще се пее.Всеки миксер разполага със прилични ефекти.Хал,реверб,ехо.Аз лично не одобрявам идеята да минне всичко през входа/микрофона на клавира.Дано съм бил полезен.
  3. Аз също съм за ПА3х ,но подчертавам че ПА 4 х е с едно рамо пред всички не само със саунд картата си или възможности а също и със надеждност и начин на изработка.Здрава машина от всякаде сравнима по качество със ПА 3 Х можеби. Па х серията е тежката артилерия на модела ПА. Х серия са здрави,метални,тежки . От друга страна пластмасовите модели като па 600,па 800, па 900 и па 1000 си имат един техен чар , лекота на работа и свирня . Искам да кажа че който и да избереш по-важно е кой стои зад клавира.Има ли мерак човек ще свири и на па 50.
  4. PA 3x e много сериозен клавир от кадето и да го погледнеш ,по-нагоре от него е съмо PA 4x .Просто трябва да си отваря човек очите при огледа на ползваната машина да не би да има проблем.Няма нужда да се сменя клавиатура според мен неговата си е перфектна.
  5. Добре честито и от мене ,приятно разсвирване на придобивката.
  6. Само да допълня колегата. па 4 чете от всички - а от него четат само па 700 и па 1000. Под думата "четене" се има предвид САУНД и СТИЛ.Другите папки е препоръчително само еднакви модели.
  7. Човек не купува всеки ден клавири имено за това препоръчвам pa 2 х ! Здрав,солиден и неотстъпващ по възможности на изброените.pa 900 не може да се мери със pa 2х ,Х -серия е за професионалисти за хора които всекиден се работи на клавира.pa 700 е по-нов модел от pa 2х но въпреки това ако трябва да избера аз избирам по-стария pa 2х.Може да звучи объркващо за хората които не познават конкретните модели но за човек познаващ на практика моделите от pa серия веднага ще ме разбере.
  8. Търся колеги със добри български сетове.Грабват интересът ми добрите и съвременни саундове и барабани.Предлагам да разменим имформация с желаещите.Разполагам с голямо количество сетове за корг па серия клавири.Разменям в много сайтове,групи но отдавна не намирам нещо ново и стоиностно като звук.Попадам на сетове с едни и същи звуци и стилове.Ще се радвам да разменя имформация със хора като мен
  9. asan79onbashi

    KORG PA700

    Не съм пипал па 700 или 1000 но със сигорност едното /ПА 3,ПА 4/ е метално и солидно а другото /ПА 700,ПА 1000/олекотена пластмасова версия на истинската машина.Ако трябва да се избирам между па 700 и па 1000 избирам па 1000.То се подразбира и от самите названия на моделите кое какво е.Определено съм на страната на па 3 х и па 4 х които ги има и на доста по-малка цена втора ръка по базарите, онлайн.3000-4000 лв за па 3 и 4500-5500 за па 4.Препоръчително е да се види и тестова да се посвири клавир втора ръка.Желая успех и умната с избора на свирката!
  10. Не бъдете толкоз уверени може да свири и чалга.Трябва само да прехвърля сета си от па 4 на па 5 и готово за свадби и банкети.Чакаме да видим какво ще е това животно па 5
  11. Аз си сложих сам хард диск на моя корг па 4 и нямам никакви проблеми.Па 4 си има място с капаче специялно за хард диск и може да разровиш моята тема да видиш как съм монтирал всичко.Освен хард диска има и СД 32 гб и място за две флашки или каквото вържеш на двете усб-та.Харда се сканира автоматично при включването на клавира а двете усб-та се сканират в момента на включване на ново флаш устроиство което може да бъде флашка,хард,флопи и всичко работещо към усб
  12. Не разбрах много въпроса,за какъв код и вокалист става дума?До колкото знам вокалиста в па серията не е само софтуер а и хардуер така че как да го активираш като няма какво?Вокалиста е доста готина екстра и обхваща много неща и възможности при пеене.Това го чух тук за сефте и съм объркан за това дали е възможно.Да не би пак някви шарлатани да объркват клавиристите с лъжливи софтове и операционни системи за пари? Съветвам горещо всички потребители на корг клавирите да ги ъпдейтват със о.с-и само от официялните сайтове на корг иначи знаете всеки си плаща за експериментите и последиците.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.