Armaggideon Публикувано Януари 1, 2005 Share Публикувано Януари 1, 2005 Ще го постна и тук, където всички могат да отговорят: Искам с огромно удоволствие да ви честитя Новата година и от сърце да пожелая на всички ви успехи в това, което правите и с което непрекъснато ни радвате. Наистина, през 2004-та, разбрах, че в България съществуват страшно много чудесни музиканти, които участваха в тези форуми, и, надявам се доста такива, които ще се присъединят през 2005-та (в което не се съмнявам). Форумът започна преди по-малко от 4 месеца и вече имаме 345 регистрирани участници и почти 12 000 поста. Това е страхотно, и аз лично страшно се радвам, че повечето от тях не бяха нито спам, нито прекалено офтопик, нито бабини деветини. Искам да благодаря на всички от вас за съпричастието, защото без вас нищо нямаше да се получи. Благодаря ви и нека да сме заедно и след година. Искам също така да ви кажа, че за мен е голяма чест да бъда част от вашето съсловие, въпреки че го заслужавам доста по-малко от някои от вас и че се моля да бъда способен да ви помягам за в бъдеще. Тъкмо ми се пусна Ring Out Solstice Bells на JETHRO TULL. Поздравявам ви с тази песен и ви желая успехи. Понеже съм лайняр, и пиша това преди още да е станало 2005-та (точно - не се заблуждавайте, момичета и момчета, пиша го през 2004-та - Fucking Hell!), искам да кажа - пиша това за вас - и вие ще го четете през 2005-та, но наистина ви обичам и искам да изкажа следните благодарности: - на Musicman за инициативата, за невероятната възприемчиемчивост, за създаването на тези форуми, и за приятелството; - на YtseJam за експертизата, за съпричастността и за приятелството; - на Налбантов за чудесната музика и ентусиазма; - на Snowwhite за чудесната помощ и за истинското модериране, когато нас ни нямаше - най-добрият модератор измежду нас; - на Angermeans за участието, както и за искрените му мнения; - на AXE за цялостоното му участие във форума, за модерирането (за което съм му отправял забележки, често без да имам право) и за приятелството му - респект - на Crow за винаги временната му намеса, когато е имало нужда - И накрая, но с ГОЛЕМИ БУКВИ - КЪМ ВСИЧКИ ФОРУМЦИ, КОИТО НАПРАВИХТЕ ТОВА ВЪЗМОЖНО - ОБИЧАМ ВИ ВСИЧКИ, ЗАРАДИ НЕИМОВЕРНИЯ ВИ ПРИНОС КЪМ ТОЗИ ФОРУМ, НЕ МОГА ДА ВИ СПОМЕНА ВСИЧКИ ПЕРСОНАЛНО, НО ВСЕКИ ЕДИН ОТ ВАС ДОПРИНЕСЕ ПО СВОЙ СОБСТВЕН НАЧИН. Аз съм китарист. И не струвам нищо, в сравнение с някои от вас. И донякъде ми е тъжно и завистно, че много от вас свирят много по-добре от мен, но повече се радвам. Когато слушам Налби или пък някой от дет-метъл аутфитите, ми се ще да ги продуцирам Забелязвам и страхотни музиканти, които се включват напоследък. Много от вас са доста по-наясно с всичко от мен. Адски ви уважавам заради това - за мен музиката винаги е била интуитивна. Аз съм лаик и ви благодаря за търпението )) ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, МОИ ПРИЯТЕЛИ, ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, ДА ОБИЧАТЕ, ДА БЪДЕТЕ ОБИЧАНИ И ДА НЕ ЗАБРАВЯТЕ, ЧЕ АЗ ВИ ОБИЧАМ, ДОКАТО СЪМ ЖИВ. НАЗДРАВЕ ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА -------------------- Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Януари 1, 2005 Share Отговорено Януари 1, 2005 :guitar: :guitar: I just would like to send you all Happy New years wishes! :inlove: :guitar: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Януари 1, 2005 Share Отговорено Януари 1, 2005 Честита Нова Година на всички! Много здраве и щастие! Пожелавам на всеки - нова китара, нов процесор и ново комбо. :guitar: И за да имате вдъхновение да ги ползвате - по едно (или повече от едно) ново гадже! :inlove: НАЗДрАВЕ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Януари 1, 2005 Share Отговорено Януари 1, 2005 Айде пак ЧНГ и всичко най-евентуално на всички :green: :inlove: :green: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sieger Отговорено Януари 1, 2005 Share Отговорено Януари 1, 2005 (Редактирано) Честита Нова Година и от мен! И въпреки че не мога да повторя пожеланието на Armaggideon, ви желая да сте все така ентусиазирани и да оставите мечтите ви да ви водят към това което искате да бъдете! Още веднъж Честита Нова Година и бъдете здрави! :guitar: :guitar: Редактирано Януари 1, 2005 от Sieger Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edgecrusher Отговорено Януари 1, 2005 Share Отговорено Януари 1, 2005 Аре за мнооо' години! Живи и здрави и повече свирня за новата година! :guitar: :guitar: :guitar: (поне аз искам това да си пожелая) Иначе ви си знаете какво искате! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niki123bg Отговорено Януари 1, 2005 Share Отговорено Януари 1, 2005 За много години! Желая ви много здраве, много късмет и най-важното - да сте много щастливи! :guitar: :guitar: :guitar: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bULGARIQ Отговорено Януари 1, 2005 Share Отговорено Януари 1, 2005 :killyou: защи ли човечето не настига другото и не му реже главата. а уж не пих много.. :wall: ай честита ви нова година Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Януари 1, 2005 Share Отговорено Януари 1, 2005 :killyou: защи ли човечето не настига другото и не му реже главата. а уж не пих много.. :wall: ай честита ви нова година Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Януари 1, 2005 Share Отговорено Януари 1, 2005 (Редактирано) честита на всички!!! много здраве, любов, щастие, пари, секс и успехи във всички начинания!!! и помнете - the guitars rules the world!!! Редактирано Януари 1, 2005 от stratocaster Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
boogerman Отговорено Януари 1, 2005 Share Отговорено Януари 1, 2005 За да не се повтарям www.forum.muzikant.org Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Snowwhite Отговорено Януари 1, 2005 Share Отговорено Януари 1, 2005 С огромно закъснение ще ви честитя и аз!!!Простете часа,но по традиция останах без ключове и току-що влязох в дома си.Но ето-първото нещо,което направих е да вляза тук-в другото място,което чувствам свой дом и да ви видя.Да сте живи и много здрави,за другите неща съм сигурна - талантите и обичащият ви Късмет ще ви ги донесат.Дано и догодина по това време да сме пак заедно!!! От Snowwhite (с)нежна целувка!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Януари 1, 2005 Share Отговорено Януари 1, 2005 Ще -------------------- I love you too :inlove: :green: И нека моите пожелания бъдат вашите желания Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Delyan Отговорено Януари 1, 2005 Share Отговорено Януари 1, 2005 Живи и здрави и догодина пак да си честитим тук!!! :inlove: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sturmfuhrer Отговорено Януари 1, 2005 Share Отговорено Януари 1, 2005 А за догодина съм напълно убеден, не само, че ще сме заедно, а и че ще сме много повече. А и един малък офтопик: Desperado, напълно съм ти Убиден! Как можа да махнеш дъщеричката от аватара си? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts