golfabitch Публикувано Март 4, 2011 Публикувано Март 4, 2011 Здравейте.Едно момче във форума продава въпросния процесор за бас.Някой имал ли е допир до процесора.Доколкото прочетох има над 70 ефекта включително дисторшън,уах-уах,октавър,тремоло и др.Заслужава ли си 70-те лева? Свиря с Кремона Джаз Бас и кубе Behringer BXL450A. 1
blr Отговорено Март 4, 2011 Отговорено Март 4, 2011 Няма такова нещо като "Кремона Джаз Бас" има някакво жалко подобие. След като имаш тези пари, най-добре ги запази за добър инструмент или поне за по-добра електроника.
ste1977 Отговорено Март 4, 2011 Отговорено Март 4, 2011 Вземи си нормална китара ( Бас ), Кремона Джаз Бас - това ми хареса не се занимавай - 1во инструмент нормален...пък после
golfabitch Отговорено Март 5, 2011 Автор Отговорено Март 5, 2011 Да съм питал някой нещо относно инсторумента ми?"Реплика" на джаз бас е и няма причина скоро да я сменям.Ако имате какво да казвате по темата го кажете,ако ли не я подминете.Ебаси форумасамо някакви многознайковци има тук. 1
ste1977 Отговорено Март 5, 2011 Отговорено Март 5, 2011 (Редактирано) Цитирам - (Ебаси форумасамо някакви многознайковци има тук.)...не е със лошо колега http://forum.muzikant.org/index.php?/topic/98559-aan-eeoadha-e-idhioeaanidh/ - друг модел Редактирано Март 5, 2011 от ste1977
ste1977 Отговорено Март 5, 2011 Отговорено Март 5, 2011 ти да нямаш комплекси заради китарата си,че така се пениш :) За процесора 70 лв. нищо не са, но дали ще ти свърши работа?По добре събери около 300- 350 лв и си вземи BOSS http://www.impulse.bg/sofia/shopping/muzikalni-instrumenti/prodavam-gt-6b-bass-effects-processornov-tel0888577499-5307459-3114951 - втора употреба Поздрави
golfabitch Отговорено Март 5, 2011 Автор Отговорено Март 5, 2011 Нямам комплекси относно китарата си,просто се дразня като почнат да говорят за бг китарите,сякаш са много зле.Във всеки случай са по-добре от Стаг.Толкова пари за процесор няма как да отделя.Нчинаещ съм и мисля,че Корг-а ще ми задоволи нуждите. 1
Nikifena Отговорено Март 5, 2011 Отговорено Март 5, 2011 Напротив, кремоните са по-зле от стаг! Относно процесора - Преди години имах такъв процесор. Има хубав тунер. Експрешън педала е сравнително използваем. Всичко останало мачкаше звука, нещо типично за 99.99% от цифровите процесори. На един концерт го дадох на китариста, за да свири с него. Неговия процесор беше дал фира. Това е мое мнение. И да, и аз съм на същото мнение с това на blr. По-добре хубав бас, отколкото процесорче. ste1977, не мисля че си прав с изказването ти относно някакъв бос за 350 лева. За тези пари има аналогови предусилватели проектирани за бас които вършат много по-добра работа макар, че нямат всичките ненужни ефекти, набутани в един процесор. 1
blr Отговорено Март 5, 2011 Отговорено Март 5, 2011 Не си прави труда Ники, просто няма смисъл да се спори или да се дават съвети на лицето golfabitch. Най-много и теб да причисли към групата на "многознайковците" Както разбрахме преди време, е и тоново глух(http://forum.muzikant.org/index.php?/topic/90917-aan-eeoadha-edhaaiiia/page__st__15), така че останалото няма абсолютно никакво значение.
ste1977 Отговорено Март 6, 2011 Отговорено Март 6, 2011 Уважаеми golfabitch колегата blr побликува линк с твои изказвания в други теми..... започвам да се чудя що за човек си ( колега не мога да те нарека ). Също така какво търсиш в родният форум,като не можем да ти помогнем? Или явно разправяш на чуждестраните форуми ( колко добра е "Кремона Джаз Бас" или дали да си взема процесор за 70 лв или 50 us a за Руските форуми 1250 рубли ). Бг.форум за музиканти може да ти помогне с много,но ти явно помощ не търсиш.Не мога да си обясня как още ,с твоите коментари някой Модератор не ти е подрязъл крилцата.Аз преди време за един неуместен коментар нямах право на достъп 14 дни и скалата ми на предупреждения беше намалена.
Recommended Posts