Jump to content
Българският форум за музиканти

Мнения за процесор Korg


golfabitch

Recommended Posts

Здравейте.Едно момче във форума продава въпросния процесор за бас.Някой имал ли е допир до процесора.Доколкото прочетох има над 70 ефекта включително дисторшън,уах-уах,октавър,тремоло и др.Заслужава ли си 70-те лева?

Свиря с Кремона Джаз Бас и кубе Behringer BXL450A.

  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма такова нещо като "Кремона Джаз Бас" има някакво жалко подобие. След като имаш тези пари, най-добре ги запази за добър инструмент или поне за по-добра електроника.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вземи си нормална китара ( Бас ),

 

Кремона Джаз Бас - това ми хареса :cheers2: не се занимавай - 1во инструмент нормален...пък после :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да съм питал някой нещо относно инсторумента ми?"Реплика" на джаз бас е и няма причина скоро да я сменям.Ако имате какво да казвате по темата го кажете,ако ли не я подминете.Ебаси форумасамо някакви многознайковци има тук.

  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Цитирам - (Ебаси форумасамо някакви многознайковци има тук.)...не е със лошо колега

 

http://forum.muzikant.org/index.php?/topic/98559-aan-eeoadha-e-idhioeaanidh/ - друг модел

Редактирано от ste1977
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ти да нямаш комплекси заради китарата си,че така се пениш :) :) :)

За процесора 70 лв. нищо не са, но дали ще ти свърши работа?По добре събери около 300- 350 лв и си вземи BOSS http://www.impulse.bg/sofia/shopping/muzikalni-instrumenti/prodavam-gt-6b-bass-effects-processornov-tel0888577499-5307459-3114951 - втора употреба

 

:) Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямам комплекси относно китарата си,просто се дразня като почнат да говорят за бг китарите,сякаш са много зле.Във всеки случай са по-добре от Стаг.Толкова пари за процесор няма как да отделя.Нчинаещ съм и мисля,че Корг-а ще ми задоволи нуждите.

  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Напротив, кремоните са по-зле от стаг!

 

Относно процесора - Преди години имах такъв процесор. Има хубав тунер. Експрешън педала е сравнително използваем. Всичко останало мачкаше звука, нещо типично за 99.99% от цифровите процесори. На един концерт го дадох на китариста, за да свири с него. Неговия процесор беше дал фира. Това е мое мнение.

 

И да, и аз съм на същото мнение с това на blr. По-добре хубав бас, отколкото процесорче.

ste1977, не мисля че си прав с изказването ти относно някакъв бос за 350 лева. За тези пари има аналогови предусилватели проектирани за бас които вършат много по-добра работа макар, че нямат всичките ненужни ефекти, набутани в един процесор.

  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не си прави труда Ники, просто няма смисъл да се спори или да се дават съвети на лицето golfabitch. Най-много и теб да причисли към групата на "многознайковците" Както разбрахме преди време, е и тоново глух(http://forum.muzikant.org/index.php?/topic/90917-aan-eeoadha-edhaaiiia/page__st__15), така че останалото няма абсолютно никакво значение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уважаеми golfabitch колегата blr побликува линк с твои изказвания в други теми..... започвам да се чудя що за човек си ( колега не мога да те нарека ).

Също така какво търсиш в родният форум,като не можем да ти помогнем? Или явно разправяш на чуждестраните форуми ( колко добра е "Кремона Джаз Бас" или дали да си взема процесор за 70 лв или 50 us a за Руските форуми 1250 рубли ).

Бг.форум за музиканти може да ти помогне с много,но ти явно помощ не търсиш.Не мога да си обясня как още ,с твоите коментари някой Модератор не ти е подрязъл крилцата.Аз преди време за един неуместен коментар нямах право на достъп 14 дни и скалата ми на предупреждения беше намалена.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.