synchu Публикувано Април 7, 2006 Публикувано Април 7, 2006 Става за Battery, Kontakt (щото става за Battery ) след конверсии вероятно и за други семплери ше става. Enjoy http://www.pettinhouse.com/ Цитирай
ecmjazz Отговорено Април 7, 2006 Отговорено Април 7, 2006 Четки ми трябваха, че много не ги слагат по библиотеките.. Благодаря! Цитирай
NessoR Отговорено Април 10, 2006 Отговорено Април 10, 2006 Скоро ще има голяма 24 битова библиотека Дръмс и Перкусии на различни нива - четки пръчки палки и т.н.т, която ще можете свободно да я ползвате - дори преработвате Тя ще е под Криейтив Комонс лиценз САМПЛЕ+ от сдружение "ВОКС" най вероятно на нашия сайт в УСА ще се намира Остава само да имам време и да я направя, но това го мисля от година и се надявам скоро да го реализирам. Цитирай
ecmjazz Отговорено Април 10, 2006 Отговорено Април 10, 2006 Би било много добре това.. А може ли да направя малка заявка във връзка с нея? Ето предложенията: 1. За всеки инструмент от комплекта да има поне по 2 а най-добре 3 различни височини на тона с цел да се избегне картечния ефект.. 2. Желателно е четки освен на соло-барабана да има и на алтовете и на чинелите.. Особено ценно би било едно въртене на четката по чинела, което да призная не знам как се казва, и което го няма в нито една библиотека.. Ако се сетя още нещо, ще се обадя.. Цитирай
NessoR Отговорено Април 10, 2006 Отговорено Април 10, 2006 ела да ги запишеме аз искам да наблегна на четките също Цитирай
synchu Отговорено Април 10, 2006 Автор Отговорено Април 10, 2006 евала. waitin'. бтв, а барабани и микрофони добри? То след записа е редактиране, гейтване, чудеса.... Амбициозна задача и наистина евала за усилията... Цитирай
NessoR Отговорено Април 10, 2006 Отговорено Април 10, 2006 Трябва ни ДЖАЗ !!! барабанист под наем да му скъсаме нервите за ден два ??? дивидентите ще са му, че ще стане известен по цял свят ако не е вече може и да го поиме с бира през почивката. Който е заинтересован нека ми драсне тук или по пощата admin@cmusicforum.com ... Бобалана може да дойде да помага че той е писал повече дръмс от мен??? Цитирай
NessoR Отговорено Април 10, 2006 Отговорено Април 10, 2006 евала. waitin'. бтв, а барабани и микрофони добри? То след записа е редактиране, гейтване, чудеса.... Амбициозна задача и наистина евала за усилията... колкото толкова ... баба ти се с нойман е записвала барабаните :П. Но може и ноймани да взема ... Цитирай
ecmjazz Отговорено Април 10, 2006 Отговорено Април 10, 2006 ами аз там освен за стойка за некой мик не знам за к'во друго може да свърша работа, но ако трябва, съм насреща.. Цитирай
NessoR Отговорено Април 10, 2006 Отговорено Април 10, 2006 ами аз там освен за стойка за некой мик не знам за к'во друго може да свърша работа, но ако трябва, съм насреща.. еми да ми натискаш рекърд от контролната стая пак е помощ и да казваш кое става кое не Цитирай
djcocobeat Отговорено Април 11, 2006 Отговорено Април 11, 2006 ами аз там освен за стойка за некой мик не знам за к'во друго може да свърша работа, но ако трябва, съм насреща.. От мене четките. Цитирай
ecmjazz Отговорено Април 11, 2006 Отговорено Април 11, 2006 Ами да опитаме ама аз мога само през уикенда. През работните дни - абсурд.. Цитирай
NessoR Отговорено Април 11, 2006 Отговорено Април 11, 2006 ами аз там освен за стойка за некой мик не знам за к'во друго може да свърша работа, но ако трябва, съм насреща.. От мене четките. четки имам, барабанист и време нямам .... Уикенда студиото е ангажирано по дефоулт ... трябва да е през седмицата някой ден който и аз съм свободен .... барабанист да се намери все ще измислим нещо Цитирай
Recommended Posts