Лими Отговорено Март 6, 2011 Отговорено Март 6, 2011 (Редактирано) ...По принцип за свирене на популярна музика няма нужда от кой-знае какво образование. ... Визията на изпълнителите е водеща. ...музикален критерий за качество се явява прецизното ритмично изпълнение на музиката както и качеството на произведения звук .... Публиката е субективен критерий за качество при оценката на дадена група или изпълнител. В болшинството случаи слушателите на популярна музика имат сравнително ...неустановен обективен критерий за качество... Нека илюстрирам думите ти с едно поп парче, любимо за мен(и аз харесвам поп музика по някакви си мои критерии, различни от гореизброените, може би защото обичам да танцувам, а и понякога се уморявам от сложни класически или джазови конструкции). Chilly - We Are The Pop Kings Редактирано Март 6, 2011 от Лими Цитирай
DJack Отговорено Март 12, 2011 Отговорено Март 12, 2011 И собственика като каже "свири чалга,, щото от това правя пари"? Или като отказах на тежкарско новогодишно парти на едни пияни лекарки да пусна чалга??? Цитирай
vihro Отговорено Март 12, 2011 Отговорено Март 12, 2011 Ами братко,това не е концерт по желание,каквото ти кажат свириш/пускаш иначе си OUT!Както казах-низ от компромиси,като във всяка друга работа,ти си преценяваш кое как Цитирай
Лими Отговорено Март 12, 2011 Отговорено Март 12, 2011 Целта е компромисите да бъдат минимални. Правите си каквато искате музика, даваш списък с репертоара си на собственик/работодател на клуб, ресторант, бар и др. и му казваш, че свириш това и само това и нищо(или почти нищо), което не ме кефи. Ако иска да се разбереме и да действаме. Но за да си толкова категоричен и твърд трябва да има нещо сигурно в живота ти, например и друга дейност, от която се издържаш, или шестица от Тото-то. Цитирай
vihro Отговорено Март 13, 2011 Отговорено Март 13, 2011 ^Абсолютно вярно!А щом веднъж човек реши дали това ще му е професия или не,мисля много бързо си дава отговор и на въпроса до къде ще стигне в компромисите си. Цитирай
Recommended Posts