Amplifier Публикувано Февруари 21, 2011 Публикувано Февруари 21, 2011 Здрасти на всички. Ще си купувам китара ел китара китара и днес пробвах Jackson JS32 Warrior http://www.iblmusic.com/js32.html и ESP-LTD MH-50 http://www.musicworld.bg/bg/m_2080000/i_20053/ESP_MH_50.html , колебая се между тях. Също искам да попитам дали на флойда могат да се слагат допълнителни пружини (като на трмолото) или да се настройва твърдостта, защото на Jackson-а флойда беше ужасно мек ( без ръчката можеше да се движи до края) Цитирай
zeratuL_x Отговорено Февруари 21, 2011 Отговорено Февруари 21, 2011 Не харесвам подобни теми,но все пак глас за LTD Желая ти успех! 2 Цитирай
Георги Тотев Отговорено Февруари 21, 2011 Отговорено Февруари 21, 2011 ^ Човек, щом си ги пробвал си видял плюсовете и минусите им. Претеглил си ги и имаш фаворит - взимай него! Такива теми бол и всеки ще ти каже неговото мнение (даже някои ще ти предложат и други модели) и съвсем ще те объркат ... взимай и дерзай! Някой разхождал ли се е из подфорума на басистите??? Ако не е да иде да види колко такива теми има там и колко тука ... бием ги по ... глупост ... съжалявам за острия тон, ама все пак ... Поздрави! Герги Цитирай
Yves Отговорено Февруари 21, 2011 Отговорено Февруари 21, 2011 (Редактирано) Според мен при такава евтина китара недей рискува да е с флойд P.S. Защо си решил да е LTD или Jackson? От чисто любопиство разгледах китарите в musicworld и за тия пари примерно Cort бият по всички показатели дадените от теб китари...поне на хартия де. Редактирано Февруари 21, 2011 от Yves Цитирай
Amplifier Отговорено Февруари 21, 2011 Автор Отговорено Февруари 21, 2011 прав си, но попаднах само на Х2 от Кортовете и беше доста по-зле от Jackson-a. Но пък и тя е доста по-евтина. Цитирай
anomandrus Отговорено Февруари 21, 2011 Отговорено Февруари 21, 2011 Ниския клас на Jackson не става. За сметка на това бих те посъветвал да погледнеш и други марки като Шектер например.Страхотни китари с марка и за цената получаваш доста по-добра китара от Jackson (в този ценови клас). Цитирай
puncho Отговорено Февруари 21, 2011 Отговорено Февруари 21, 2011 +1 за Schecter-ите.Имах такава и бях много доволен от нея.Така че ако намериш някъде да пробвваш някой модел не се двоуми. Успех! Цитирай
Stupified Отговорено Февруари 21, 2011 Отговорено Февруари 21, 2011 Макар и да съм собственик на Jackson Warrior подкрепям мнението за Schecter-а. Цитирай
Георги Тотев Отговорено Февруари 21, 2011 Отговорено Февруари 21, 2011 (Редактирано) Ся пробвай и Ibanez, Squire, Samick, Omen и си избери една ... П.П.: Забравих Stagg, Yamaha, Epiphone ... ако съм изпуснал нещо колегите ще добавят Редактирано Февруари 21, 2011 от Георги Тотев Цитирай
serengeti Отговорено Февруари 21, 2011 Отговорено Февруари 21, 2011 (Редактирано) Бас хващам на шише уиски,че в Продава има поне 6 китари под 350 лв.,които ще звучат по-добре от тези талашити.Верно няма да са с тремоло и fancy форма. Редактирано Февруари 21, 2011 от serengeti Цитирай
Mairomaster Отговорено Февруари 21, 2011 Отговорено Февруари 21, 2011 прав си, но попаднах само на Х2 от Кортовете и беше доста по-зле от Jackson-a. Но пък и тя е доста по-евтина. А можеш ли да кажеш с какво точно е била доста по зле? Не за друго ами ми стана интересно. 1 Цитирай
Guitar Freak Отговорено Февруари 22, 2011 Отговорено Февруари 22, 2011 Ся пробвай и Ibanez, Squire, Samick, Omen и си избери една ... П.П.: Забравих Stagg, Yamaha, Epiphone ... ако съм изпуснал нещо колегите ще добавят Пропусна Кремона!За къде без тях Цитирай
rocker_vn Отговорено Февруари 22, 2011 Отговорено Февруари 22, 2011 какво им е на евтините флойдове...но може би си прав няма да споря. но преди имах jackson js30 dinky а флойда и не разстройваше почти, сегашния е леко по добре де, ама аз като невидял натискам и опъвам. dedomito може да подкрепи за флойда на js30. а и човека дето ми я купи също беше предубеден че разстройва...но остана приятно изненадан. все пак може би LTD-то и SHECTER-а са по добри. аз бих взел втората. ако ми хареса грифа ,че не съм пипвал и незнам как е. ако не - ESP/LTD. Цитирай
nordstorm Отговорено Февруари 22, 2011 Отговорено Февруари 22, 2011 Абе направо взимай "изключителните" китари Стагг, Скуайър не знам си кво и не знам си кво - всички тея ИНДОНЕЗИИСКИ И ТАЙВАНСКИ БОКЛУЦИ дет са ни напълнили пазара НЕ СТРУВАТ!!! Тука чак мнения да избираш - кво да избираш бате ???Стаг, МАг не знам си кво - Вчерашни посрани фирми, както всички останали дето разчитат на евтинджосите си. ВСЕКИ ЕДИН МУЗИКАНТ КОЙТО Е СВИРИЛ НА НЕ-ЕКСПОРТ МОДЕЛИ ЩЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ МНЕНИЕ И ТО ДА Е МЕРОДАВНО ДО НЯКЪДЕ. Аз лично имам от 8 години JACKSON SOLOIST - да вметна, че е USA внесен от Щатите - Е НИЩО ОБЩО С ТУКАШНИТЕ КИТАРИ СОРИ...ама ако искаш да сравняваш Jackson с квот и да е друго, ще ти дам да пробваш мойта и тогава вече ще имаш база за сравнение. Включае, че в момента имам под ръка ЯПОНСКИ подчертавам оригинален IBANEZ, модела на китариста на CARCASS.Така, че и тука мога да ти помогна - за справка, пружините на Jacksona са в пъти по - добри и имат по - добри и имат по - добър рефлекс.... Цитирай
nordstorm Отговорено Февруари 22, 2011 Отговорено Февруари 22, 2011 какво им е на евтините флойдове...но може би си прав няма да споря. но преди имах jackson js30 dinky а флойда и не разстройваше почти, сегашния е леко по добре де, ама аз като невидял натискам и опъвам. dedomito може да подкрепи за флойда на js30. а и човека дето ми я купи също беше предубеден че разстройва...но остана приятно изненадан. все пак може би LTD-то и SHECTER-а са по добри. аз бих взел втората. ако ми хареса грифа ,че не съм пипвал и незнам как е. ако не - ESP/LTD. Ами вземи си оригинален Jackson и няма да се разстройва повярвай ми. Моят дори след концерт държи настройката а повярвай ми не съм от хората дето си щадат флойда. Цитирай
Recommended Posts