Tinkerbell Отговорено Април 19, 2006 Отговорено Април 19, 2006 (Редактирано) Само един проблем снощи ми прекъснаха Интернета (забравила съм да го платя ) и за стаята ще трябва да се почака малко поне докато си платя Нета (домашния щото сега пиша от работата) което ще стане или днес или утре зависи доколко съм на работа обаче скоро ще да е и ще отворя стаята Редактирано Април 19, 2006 от Tinkerbell Цитирай
IgniteAll Отговорено Април 21, 2006 Отговорено Април 21, 2006 За тестовете веднага ще се появя Много обичам да говоря и ако ми издържи на мрънкането стаята, значи ще я бъде! Съвсем сериозно, ако има с нещо да се помага, кажи! Ний сме насреща! Цитирай
Tinkerbell Отговорено Април 23, 2006 Отговорено Април 23, 2006 Вече имам интернет и мога да отворя стаята когато кажете И понеже е Великден: Христос Воскресе Честит Празник Цитирай
Steppenwolf Отговорено Април 23, 2006 Отговорено Април 23, 2006 В такъв случай, каня ви в нашата различна и свободна чат мрежа ShakeIT с предложението каналът да бъде там (страницата ни е http://shakeit.4at.info), и още по-специално, поканата е на моя сървър irc.elitsat.net. Една от съществените разлики е, че с колегите администратори сме отзивчиви и коректни към потребителите, имаме предвид правилата на мрежата - никаква свободия. При нас са също така уебчатовете на abv.bg, kefche.com и други. Освен това, при нас няма толкова много спам и сме с пъстри възрастови групи. Каналът отново е #muzikant. По-късно можем да сложим и PJIRC на сайта... Поздрави! Цитирай
CorvusCorax Отговорено Май 1, 2006 Отговорено Май 1, 2006 ама защо само аз и Свирчо кесим там така и не разбрах Цитирай
Recommended Posts