Jump to content
Българският форум за музиканти

Предложение


Recommended Posts

Това е по-скоро въпрос към ,модератори, ли се казваха.

А не може ли този форум да има нещо (или направо)chat room?

Ако това вече е разисквано,се извинявам за невежеството си .

Ха наздраве :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може би човека имаше впредвид някой Java чат на самия сайт(като е готов евентуално). Нито товари, нито е платен, само че не се знае как ще се опази народа от нецензурни работи и пиратство и като цяло неща с които колектива е против :blink: .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

имало е такива теми, имаше и DC++ хъб даже и още много занйни и незнайни опити за взаимокомуникация в реално време(едни изрази плющя като смръкна един Уинстон, не е исина направо) ама всички пропаднаха..едни леко , други още по леко...За тва си чатим в Говорилнята :cheers:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чатовете са голям риск за секюритито на сайтовете. Имам предвид тези, които са на Java Applet или друг фрий скрипт. Което е безплатно е много рисковано. Форумите също... Ако никой не се грижи за ъпдейт, няма как да оживее... Чатовете са още заринати от спамери, което е малко гадно за хората в канала. Един БОТ ни стига да ни скъса нервите... Мирк-ата е най-щадящия вариант. Може да го възродим канала ако се наложи, но имайки предвид как се карат хората за щяло и нещяло тук, там пак няма да може да се издържа. Демек няма да има никаква нужда да ни спамят Ботове :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бе в мирЦ е най-лесно да са няколко човека с оп, няколко с войс и един +м моуд на канала, и работата заспива :green:

Ама пък тогаз ще има само говорене на прайв., което май не е точно идеята :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е мод +М не означаваше ли да не могат да говорят тия, дето нямат ни оп, ни войс? Демек ако сички са с оп и войс няма проблеми. По този начин ше се борим с ботове и разни други дразнители, дето влизат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ботовете се преглъщат и респективно убиват лесничко... Има го канала, но както вече бе казано май никой не влиза там.. Караниците в общия канал ме притесняват мен.... :unsure:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дали ще се караме в IRC, в Говорилнята, в някоя кръчма или в ICQ - все ще се караме, такива сме си...

Така си е :cheers:

 

 

Друго предложение за миртц - няколко опа, +м и всичко друго с войс.

Който почне да се дзвери и да се кара - маха му се войса, и понеже е с +м канала, няма как да говори ;) освен на прв,ест. ама пък там си има игнор.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мога да предложа нещо стига да сте съгласни. Знам един чат: Paltalk. Може да се изтегли безплатно от www.paltalk.com там можем да си направим стая на форума. Има най-различни стаи на различни теми. Има също така и Гласова опция с микрофон там :lol: - правят се различни Кареокета там, тоест можем и да чатим можем и да пеем свирим и каквото душа ни иска. Чудесна възмойност за тези дето искат да си попеят за кеф - тъй де който пее зло не мисли :). Аз лично имам една безплатна стая регистрирана ако искате мога да я прекръстя на името на форума и там да чатиме и пееме онлайн от време на време. :lol:

Какво ще кажете?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това наистина би било много полезно :rolleyes: Само не знам и в този чат борд как ще се издържад караниците :rolleyes: Както и да е :rolleyes: Пука ми за караниците, може да се тестваме :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.