edgecrusher Отговорено Април 3, 2006 Отговорено Април 3, 2006 Значи хора реших да се взема китара и се спрях на тези два модела.Единия е Stagg T300 а другият е Squier Stratocaster .Еденият модел (Стага) е 220 лв а другият е 250.Дайте ми съвет коя да си взема.Моля ви.... Сигурен ли си че това , което си показал на снимката за Стаг не е детска китара( да, има и такива, мини-модели), защото много ми прилича на такава... :think:
canonoff Отговорено Април 3, 2006 Отговорено Април 3, 2006 ... И още един глас за Squier Stratocaster.
SomeoneElse Отговорено Април 4, 2006 Отговорено Април 4, 2006 Сигурен ли си че това , което си показал на снимката за Стаг не е детска китара( да, има и такива, мини-модели), защото много ми прилича на такава... :think: Хаха, да, тъкмо това гледах, аз лично видях една такава преди няколко месеца! Много яка китарка, ама наистина е като за някой, който е висок 1,20м Сравни размера на главата с ключовете с грифа, ако го наложиш отгоре, би стигнал до 9-10 прагче, а на нормална китара ще е доста по-малък в сравнение с другите чаркалъци на китарата. И тази част е по-голяма на въпросната китара поради простата причина, че няма как да намалят големината на ключовете (абе то има ама няма да е удобно )...
Hillbilly Отговорено Април 4, 2006 Отговорено Април 4, 2006 И аз съм за Squier. BTW,Джеф Хийли свири със Скуайър.Едва ли от 250лв,но като знам кви модели има в Rising Forse,явно са напред с матряла
AorA_Bass Отговорено Април 4, 2006 Отговорено Април 4, 2006 Стага е с по-удобен гриф.....единствения Скуаер със удобен гриф е Showmaster-a...ама за такъв ще трябва да се ръснеш доста парички отгоре..особено ако искаш със флойд...
maringtr Отговорено Април 4, 2006 Отговорено Април 4, 2006 (Редактирано) Доколкото знам, пед*лите спряха Showmaster-ите с Флойд от производство, вече има само Fender-и, ама и те не са с Флойд, ми с некви други системи... :evil: Може и да бъркам де, ама като им разгледах сайта наскоро с такова впечатление останах... Редактирано Април 4, 2006 от dark
Queroth Отговорено Април 4, 2006 Отговорено Април 4, 2006 к'во приказвате ве един приятел си взе Скуаиер шоумастър за 350-60 кинта с тремоло преди 2-3 месеца и определено пич събери още 100 и взимай шоумастера (много е удобна и звучи приятно) иначе от тоя избор дето си дал страт-а
backinbizzness Отговорено Април 4, 2006 Отговорено Април 4, 2006 Според мен Скуаър-а е по-доброто решение, макар че и Стаг правят силни китари. Естествено за тея пари кой знае каква разлика в качеството на китарата няма да усетиш. Пробвай и двете и която повече ти допадне - дърпай!
Hillbilly Отговорено Април 4, 2006 Отговорено Април 4, 2006 Доколкото знам, пед*лите спряха Showmaster-ите с Флойд от производство, вече има само Fender-и, ама и те не са с Флойд, ми с некви други системи... :evil: Може и да бъркам де, ама като им разгледах сайта наскоро с такова впечатление останах... Тремолото е като на Американ Стандарт Стратокастер-не с 6 винта,а двуточково,като на флойд роуз.
hypermusic Отговорено Април 4, 2006 Отговорено Април 4, 2006 според мен squier е най- неудобната, най-не звучащата и най -кекавата китара на света- особено във вариант без двоен адаптер. Е, сигурно е по-добре от точно тоя stagg на снимката, но има и други евтини китари-нещо втора ръка, ако изпадне.
Raxus Отговорено Април 4, 2006 Автор Отговорено Април 4, 2006 Сигурен ли си че това , което си показал на снимката за Стаг не е детска китара( да, има и такива, мини-модели), защото много ми прилича на такава... eusa_think.gif Сигурен съм бе.
AorA_Bass Отговорено Април 4, 2006 Отговорено Април 4, 2006 Как ще са спрели Showmastera със Флойд е? Преди 3 години един познат си купи за 700 лв. Шоумастър със новия модел на Флойд и мога да кажа че китарата е страхотна..ам,а е знам сега как стоят нещата..
KingdomX Отговорено Април 4, 2006 Отговорено Април 4, 2006 чудя се защо въобще се постват такива неми????И как може да се сравни Скуаиер със Стаг
black_waltz Отговорено Април 4, 2006 Отговорено Април 4, 2006 чудя се защо въобще се постват такива неми????И как може да се сравни Скуаиер със Стаг а аз се чудя от смисъла на постове като твоя
Recommended Posts