biala Публикувано Февруари 8, 2011 Публикувано Февруари 8, 2011 (Редактирано) Кво стаа с тоя форум ??? Ако оставим настрана грозната визия постоянно ми дава някви грешки и половината теми се отварят само на четен час.... Жалка работа.... Редактирано Февруари 8, 2011 от biala
docc Отговорено Февруари 8, 2011 Отговорено Февруари 8, 2011 "По-добре Форумът - на гъз, отколкото гъзът - на форум!" Анадолска нет-сентенция.
IgniteAll Отговорено Февруари 8, 2011 Отговорено Февруари 8, 2011 Първо - форумът работи без проблеми! Второ - с този език ще си говориш на дружките, защото само те ще толерират това. Трето - като не те кефи, не го яж! Четвърто - наистина няма медиуми сред нас, та ако имаш грижи с акаунта си, по-добре дай информация, за да можем да ти помогнем с жалката работа!
Heartman Отговорено Февруари 8, 2011 Отговорено Февруари 8, 2011 хахаха docc сцепи! Мен пък много ме кефи,че сега като щракна на тема която съм чел ми дава точно последния коменмтар, който съм чел и това помага да не прелиствам като идиот.
Fallenblood Отговорено Февруари 8, 2011 Отговорено Февруари 8, 2011 ^ еми то и преди беше така, имаше си специално бутонче, там квадратче ли беше, стрелкичка ли - не помня вече, ама имаше...
ultramega Отговорено Февруари 8, 2011 Отговорено Февруари 8, 2011 Онова малко прозорче , което излизаше когато имаш лс , на мен ми липсва, щото съм от разсеяните и може да не забележа дълго време, че са ми пратили съобщение. А преди нямаше как да не забележа, защото съобщението изскачаше най отпред.
bo_yan Отговорено Февруари 8, 2011 Отговорено Февруари 8, 2011 Аз му свикнах, чак на гъз не е станал. Има си някои проблеми, де- получих преди няколко часа някакво ново съобщение от юни 2010, което явно не беше за мен... Но да не издребняваме.
biala Отговорено Февруари 9, 2011 Автор Отговорено Февруари 9, 2011 Първо - форумът работи без проблеми! Второ - с този език ще си говориш на дружките, защото само те ще толерират това. Трето - като не те кефи, не го яж! Четвърто - наистина няма медиуми сред нас, та ако имаш грижи с акаунта си, по-добре дай информация, за да можем да ти помогнем с жалката работа! Баси съпорта който предлагате - ми щом ще сте такива учтиви - сами ще си пишете тука!!! Баси тъпака !
Георги Тотев Отговорено Февруари 9, 2011 Отговорено Февруари 9, 2011 ^Мале, мале, мале ... колко злоба, колко негативизъм лъха ... Явно май само ти имаш проблем с форума, ама на ракетата и задмониторното устройство, все някой друг им крив. Като не ти харесва спри да го ползваш, никой не те кара на сила. А и както хиляди пъти е обяснено, че "мародераторите" и администраторите правят всичко безплатно и то само в свободното си време за да има къде ти да ... си показваш високата култура. Поздрави! Герги П.П.: Подкрепям ultramega за поп-ъпче за ново Л.С., че и аз съм доста отвеян, а мейла не си го проверявам въобще
IgniteAll Отговорено Февруари 9, 2011 Отговорено Февруари 9, 2011 Нивото на предупреждение на biala коригирано успешно и беше логнато. Приятно излежаване на наказанието и търсене на форум, в който ще те търпят. Ние, останалите 20 000 потребителя, ще си пишем културно. П.П. Никога не съм си позволявал така да се държа с потребител, но ти просто провокираш на 100%. И недей да говориш на съпорта как да съпортва. 2
Recommended Posts