Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Има още малко работа, но коментарите са добре дошли. Предварително се извинявам за силното ниво, но групата явно иска да е част от т.нар. loudness war ;)

Download

Групата се записва сама (китарите ги reamp-нах аз) и пистите не са с крайно добро качество, но мисля че вършат работа. Ако има интерес мога да пусна и микса, който сами са се опитали да направят, за сравнение.

Приятно слушане, внимавайте да не са ви прекалено усилени колоните :D

Отговорено (Редактирано)

На мен ми харесва, най-много ме кефи, че има динамика и headroom.

Редактирано от Trysth
Отговорено

Да,наистина ''loudness war'' идва малко в повече,но не криви не пречи,По скоро ми се струва малко повече агресивност в китарите като бленда.Вокала е ясен,общо взето рядко срещано явление в подобни композиции.Успех на парчето!

Отговорено

Всъщност те искаха да са още по агресивни китарите на няколко от песните, но мисля, че постигнахме съгласие.

Благодаря за коментарите :thumbs_up:

Отговорено

Отлично :)

Парчето е доста добро.

Вокалът малко тих ми се струва и може да носи малко повече дилей, освен че малко пластмасов ми звучи (микрофон & предусилвател).

Отговорено

Знаех си че ще се хареса това парче...с припев в 7/8-ми :P

Ще погледна за вокала дали може да се направи нещо повече и почвам teaser-а, тоест ще можете да чуете по нещо и от останалите песни. Ше има материал за коментиране, предвид това че само барабаните са записвани на 3 пъти с различни барабани, микрофони и т.н. + 2 редени set-а (т.е. различни семпли).

Отговорено

Звука е супер , но и парчето е много добро и това определено оказва влияние . А за вокала само ми е жалко , че в БГ нямаме такива или са 3ма :)

Отговорено

Китарите наистина не са достатъчно агресивни/по моя вкус/.Иначе всичко останало е супер като микс,реампване,с изключение на леко отлепения вокал.

Отговорено

Последните миксове download

Групата пожела мастер с по-силно изразени среди и предвид основната им аудитория (радиото) нямам против. Съдейки от онлайн слушането на австрийски радиа, явно и там подчертават ниските и осакатяват средите.

• 2 weeks later...