sw1tched Публикувано Февруари 6, 2011 Публикувано Февруари 6, 2011 Има още малко работа, но коментарите са добре дошли. Предварително се извинявам за силното ниво, но групата явно иска да е част от т.нар. loudness war Download Групата се записва сама (китарите ги reamp-нах аз) и пистите не са с крайно добро качество, но мисля че вършат работа. Ако има интерес мога да пусна и микса, който сами са се опитали да направят, за сравнение. Приятно слушане, внимавайте да не са ви прекалено усилени колоните Цитирай
Trysth Отговорено Февруари 6, 2011 Отговорено Февруари 6, 2011 (Редактирано) На мен ми харесва, най-много ме кефи, че има динамика и headroom. Редактирано Февруари 6, 2011 от Trysth Цитирай
мегатон Отговорено Февруари 7, 2011 Отговорено Февруари 7, 2011 Да,наистина ''loudness war'' идва малко в повече,но не криви не пречи,По скоро ми се струва малко повече агресивност в китарите като бленда.Вокала е ясен,общо взето рядко срещано явление в подобни композиции.Успех на парчето! Цитирай
sw1tched Отговорено Февруари 8, 2011 Автор Отговорено Февруари 8, 2011 Всъщност те искаха да са още по агресивни китарите на няколко от песните, но мисля, че постигнахме съгласие. Благодаря за коментарите Цитирай
synchu Отговорено Февруари 9, 2011 Отговорено Февруари 9, 2011 Отлично Парчето е доста добро. Вокалът малко тих ми се струва и може да носи малко повече дилей, освен че малко пластмасов ми звучи (микрофон & предусилвател). Цитирай
sw1tched Отговорено Февруари 9, 2011 Автор Отговорено Февруари 9, 2011 Знаех си че ще се хареса това парче...с припев в 7/8-ми Ще погледна за вокала дали може да се направи нещо повече и почвам teaser-а, тоест ще можете да чуете по нещо и от останалите песни. Ше има материал за коментиране, предвид това че само барабаните са записвани на 3 пъти с различни барабани, микрофони и т.н. + 2 редени set-а (т.е. различни семпли). Цитирай
Rust Отговорено Февруари 11, 2011 Отговорено Февруари 11, 2011 Звука е супер , но и парчето е много добро и това определено оказва влияние . А за вокала само ми е жалко , че в БГ нямаме такива или са 3ма Цитирай
sw1tched Отговорено Февруари 11, 2011 Автор Отговорено Февруари 11, 2011 Ето по нещо от почти всички песни http://dl.dropbox.com/u/1891957/Stereo%20Season%20-%20Medley.mp3 Цитирай
sardaesox Отговорено Февруари 11, 2011 Отговорено Февруари 11, 2011 Китарите наистина не са достатъчно агресивни/по моя вкус/.Иначе всичко останало е супер като микс,реампване,с изключение на леко отлепения вокал. Цитирай
Mairomaster Отговорено Февруари 19, 2011 Отговорено Февруари 19, 2011 Добре звучи! Малко силно ми идва лично на мене, но щом групата са си решили така. Иначе ме кефи колко ясен е вокала. Цитирай
Trysth Отговорено Февруари 20, 2011 Отговорено Февруари 20, 2011 Error (404) We can't find the page you're looking for. Check out our FAQ or forums for help. Or maybe you should try heading home. Това ми дава. Цитирай
sw1tched Отговорено Февруари 20, 2011 Автор Отговорено Февруари 20, 2011 Скоро ще го експортна пак, с последните миксове. Дотогава ето още един семпъл: Download Цитирай
sw1tched Отговорено Февруари 23, 2011 Автор Отговорено Февруари 23, 2011 Последните миксове download Групата пожела мастер с по-силно изразени среди и предвид основната им аудитория (радиото) нямам против. Съдейки от онлайн слушането на австрийски радиа, явно и там подчертават ниските и осакатяват средите. Цитирай
sw1tched Отговорено Март 6, 2011 Автор Отговорено Март 6, 2011 Клипът на първия сингъл: http://www.youtube.com/watch?v=tNWnMGzIfcA&hd=1 Цитирай
Recommended Posts