Steff Публикувано Март 31, 2006 Публикувано Март 31, 2006 Аз искам тук да се похваля и да благодаря едновременно . Първото-вече имам лампов hi-fi усилвател за вкъщи. Перфектен е-направо все едно откривам нова вселена... Второто-да благодаря на Metalhammer за изработката, бързината с която ми го направи, както и коректното отношение и отзивчивост!!! Цитирай
Demiurg Отговорено Май 30, 2006 Отговорено Май 30, 2006 Първото-вече имам лампов hi-fi усилвател за вкъщи. Перфектен е-направо все едно откривам нова вселена... Честито - сега остава и хорни да ти направят, и ще си преоткриеш СД-тата още веднъж ! Цитирай
Fender_str Отговорено Май 30, 2006 Отговорено Май 30, 2006 Това ми напомня на един друг форум ама ти щом говориш за хорни се сещаш Цитирай
мегатон Отговорено Ноември 15, 2006 Отговорено Ноември 15, 2006 със здраве да си го ползваш! ДАЙ ДАННИ ЗА Metalhammer Цитирай
Nikifena Отговорено Ноември 16, 2006 Отговорено Ноември 16, 2006 ДАЙ ДАННИ ЗА Metalhammer metalhammer !!! Цитирай
musicman Отговорено Ноември 16, 2006 Отговорено Ноември 16, 2006 По-скоро дайте инфо за усилвателя Цитирай
metalhammer Отговорено Ноември 16, 2006 Отговорено Ноември 16, 2006 хайде да дам инфо от първа ръка лампов бюджетен усилвател сингъл ендет клас А драйверна лампа ецц 83 двоен триод крайни лампи по една за всеки канал ел 84 лампите са в ултралинеино свързване мощност максимум 2х3 вата Цитирай
Katsko Отговорено Ноември 16, 2006 Отговорено Ноември 16, 2006 ае па ти , тва да не е за гледане брето е за наслаждаване Цитирай
TONY Отговорено Ноември 16, 2006 Отговорено Ноември 16, 2006 ето една тема в която сьм доста бос - истината е че никога не сьм слушал Хай-Фай лампов амп слушам през Техникс SU 600 - new class A доста сьм доволен отнего (ама, то е така защото не сьм чувал кой знае какво по добро - тоест от моята си колибка, нещата ми изглеждат така) та ако има някой желаещ да направим АБ - тест - аз сьм любопитен :hello: Цитирай
metalhammer Отговорено Ноември 16, 2006 Отговорено Ноември 16, 2006 няма нужда да правим аб тест дори и бюджетния ампа на стефф го отнася техникса като куцо пиле домат Цитирай
TONY Отговорено Ноември 16, 2006 Отговорено Ноември 16, 2006 за теб може и да няма - но за мен има аз не сьм чувал лампов хайфай - както казах и искам да имам база за сравнение така че, ако някой иска да ме светне - не бих се отказал и ми е интересно например - доколко са шумни тези лампови усилватели, влияят ли се от странични източници. не искам да подлагам твоя на сьмнение - а искам да пробвам такьв амп по принцип днес, аз изпадам в положението на един познат,който вчера - настояваше да чуе фостекса ми аз му казвам - качеството с което записва е сьщото като на роланда който имах допреди месец - но той не се доверява на моята преценка и дьржи да си сьстави своя собствена (при все че по фабрични данни - двете студия записват с еднаква резолюция) Цитирай
Gregg Отговорено Ноември 16, 2006 Отговорено Ноември 16, 2006 и ми е интересно например - доколко са шумни тези лампови усилватели, Ако са направени както трябва са напълно безшумни. Цитирай
Recommended Posts