ultramega Публикувано Януари 28, 2011 Share Публикувано Януари 28, 2011 Отдавна ми беше влязла тая муха в главата. Не че съм убеден в задоволителния краен резултат, но понякога мерака е голяма движеща сила(само дано да движи в правилната посока) Ето малко снимки от процеса на работа, ако не объркам нещо до края , ще има продължение ... http://www.youtube.com/watch?v=nPd2v9ASKVI 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BWC Отговорено Януари 29, 2011 Share Отговорено Януари 29, 2011 Хаха супер и мн подходяща мелодия на клипчето .Не че имам понятие но винаги съм се чудел защо телетата (имам такова) нямат изрязване по тялото около 22 пряг така че ръката ти да фитне по добре и да ти е по удобно при свирене във високия регистър . Иначе супер щом дотук си успял вече няма какво да се обърка . Ту тъмбс ъп. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BassTraffic Отговорено Януари 29, 2011 Share Отговорено Януари 29, 2011 Бравос! Те така стават хубавите работи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tatkoogi Отговорено Януари 29, 2011 Share Отговорено Януари 29, 2011 Да, да! Работата върви идеално! Получава се екстра! Давай продължението... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Valeri_pj Отговорено Януари 29, 2011 Share Отговорено Януари 29, 2011 Браво Браво!Вижда се че от анкетата си се спрял на тяло с пикгард,което лично мен по ме кефи като визия,защото теле без пик все едно не е теле Поздравления! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ciriljhonson Отговорено Януари 29, 2011 Share Отговорено Януари 29, 2011 (Редактирано) Респект, от показаното. До тук нещата изглеждат доста обещаващо. Можеш ли да споделиш вида дървесина на тялото, лесно ли се сдоби(от къде) с байндинга, или е твое творческо решение. А, и ако има списък от желаещи, запиши и мене. Поздрави и успех. П.П.Радвам се, че като визия си се спрял на вариант две, не че има значение, но този дизайн и на мене ми харесва най-много. Редактирано Януари 29, 2011 от ciriljhonson Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Януари 29, 2011 Share Отговорено Януари 29, 2011 Много добре става! Давай нататък! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Януари 29, 2011 Автор Share Отговорено Януари 29, 2011 (Редактирано) Благодаря за подкрепата! Дървото е елша. А байндинга е един алтернативен подход, който мислех че съм открил лично аз, но както може да се очаква, някой се е сетил преди мен : http://galileo.spaceports.com/~fishbake/binding/gbind.htm Остана една последна ръка да се удари, но лакирането определено не ми се отдава. От една страна исках всичко сам да си направя, но от друга подозирам че няма да се получи добре. Иначе се зарибих доста да си търся и материал за гриф и да се помъча и такъв да си направя, да знам че съм си направил една цяла китара . Но това по нататък, засега ще е този гриф от някаква евтина китайска китара, но като цяло е добре. Само едно прагче трябва да поизпиля малко . Иначе някой козметични промени вече му направих (последното прагче беше ръбато, сега вече е със заоблени ъгли). ПП. Хаха супер и мн подходяща мелодия на клипчето Благодаря, зарадвах се 'щото музиката също е мое производство Редактирано Януари 29, 2011 от ultramega Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
petiofi Отговорено Януари 29, 2011 Share Отговорено Януари 29, 2011 Евала, пич! И за "дупето", че си се хванал, и за изработката и....за музиката! За сега е страхотно, ще чакаме изпълнение на китарката! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dandilov Отговорено Януари 29, 2011 Share Отговорено Януари 29, 2011 (Редактирано) Хей, майстор си! И за лютиерство и за музика! Редакция: Опа-а-а, колегата ме е изпреварил с коментара... Редактирано Януари 29, 2011 от dandilov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ipg Отговорено Февруари 4, 2011 Share Отговорено Февруари 4, 2011 хайде,приятелю...очакваме нови снимки...а това което ти обещах ще ти го дам само дай размери Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Април 3, 2011 Автор Share Отговорено Април 3, 2011 Малка промяна в плановете ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Август 15, 2011 Автор Share Отговорено Август 15, 2011 Завърших почти всичко , като изключим че трябва да сменя някой временно поставени винтчета и болтчета . А ако ми дойде музата мога да опитам и звуков семпъл да запиша. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jabs Отговорено Август 15, 2011 Share Отговорено Август 15, 2011 Красавица ! Приемаш ли поръчки ? )) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Август 15, 2011 Автор Share Отговорено Август 15, 2011 Не бих се осмелил засега. Нивото ми е хоби , непрофесионално. Има към кого да се обърне човек , ако пожелае Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts