Sunday Публикувано Януари 25, 2011 Публикувано Януари 25, 2011 Привет, първото официално видео на бандата вече е факт Можете да го видите тук - http://www.nemoband.com/bg/song.php?id=19 Цитирай
kiusha82 Отговорено Януари 25, 2011 Отговорено Януари 25, 2011 (Редактирано) Парчето е много добро,но не знам дали само аз чувам,че соло барабанчето премодулирва.Слушам на монитори ,ама може и усилвателя нещо да ми издава багажа.Знам ли? Редактирано Януари 25, 2011 от kiusha82 Цитирай
Stivy_k Отговорено Януари 25, 2011 Отговорено Януари 25, 2011 Песента е чук! Клипа е едно добро начало! Като за стила може би бих очаквал повече цвят, но като цяло само позитиви! Успех банда! Цитирай
yakiya Отговорено Януари 26, 2011 Отговорено Януари 26, 2011 Евала колеги. Приятно парченце и клип. Успех ! Цитирай
circles Отговорено Януари 26, 2011 Отговорено Януари 26, 2011 Яко се е получил клипа, браво банда! Цитирай
RockoBG Отговорено Януари 27, 2011 Отговорено Януари 27, 2011 бравос, то да не стане кат' реклама ама де'а вегаса - голям човек. Цитирай
sa6tiat Отговорено Януари 27, 2011 Отговорено Януари 27, 2011 Машалла! Парчето си е баш в стила на Алек, клипът е машалловен! П.П. Абе, тая техника, дето сте я изсипали у полето, не се ли прецака при тия температури ба?... Цитирай
разбойник Отговорено Януари 30, 2011 Отговорено Януари 30, 2011 kiusha82, има разни нередности, но смесването приключи "за миг", неочаквано и изведнъж по технически причини , така че оставихме претенциите за следващите парчета. Stivy_k, това е по-веселата ни страна, чакай да видиш какъв мрак сме подготвили като не толкова скорошно продължение RockoBG, Вегас-а е голям, особено ако знаеш как се реже sa6tiat, музиканстското оборудване е чук, но камерата се сгъна (конденз на обектива, поради който отпадна част от снимания материал), а две от превозните средства спасихме с бутане. Като казах "бутане" и с глиган за малко да си имаме интимни преживявания, но за късмет се изнесе достатъчно бързо. Разнообразен е животът на музиканта Благодаря на всички за добрите думи и подкрепата!! 1 Цитирай
Mephistofel Отговорено Февруари 2, 2011 Отговорено Февруари 2, 2011 Много ми хареса песента, аз си бях казал и преди, като я пуснахте само като аудио. Клипчето се е получило хубаво, другия път по-малко несполуки в реализирането и нещо, което и ние не съумяхме да реализираме - HD вариант в тубата! Цитирай
synchu Отговорено Февруари 2, 2011 Отговорено Февруари 2, 2011 cool Чак на мен хладно ми стана хехехе....и басиста един такъв сериозен. Много добро се е получило видеото според мен. А звукът към видеото като че ли ми харесва повече от аудио варианта (трябва да го чуя пак, че съм с нов компютър и аудио чипче, което вероятно вместо 2$ струва 5$ ) Как ще се огъне техниката бре - и аз имам едно почти такова комбо Динакорд - около 100 годишно, даже как са нахакали МИДИ в него, като още е нямало МИДИ ми е неизвестно - немска работа - афиф инженеринг оод. Цитирай
разбойник Отговорено Февруари 3, 2011 Отговорено Февруари 3, 2011 Мерси, Ваше адско величество :-) Да не ни мине котка път - следващият ще е по-добре. Чак HD не знам, но поне ще снимаме с по-добра камера. synchu, ще ме накараш да сравнявам двата варианта с тази забележка. Ти си ценител, обърни внимание на микрофона - Sennheiser MD405 Цитирай
Recommended Posts