L.K. Публикувано Януари 21, 2011 Публикувано Януари 21, 2011 Контрастът на цветовата схема на форума ми идва малко в повече, по-специално тъмносините фаши. Вероятно не съм си сетнал добре настройките, но засега ме дразни и смесването на английски и български надписи. Ако намирате за полезно - коригирайте. Цитирай
Басурендер Отговорено Януари 21, 2011 Отговорено Януари 21, 2011 Отврат е ... "Replying to Контрастът На Цветовата Схема" Цитирай
synchu Отговорено Януари 21, 2011 Отговорено Януари 21, 2011 Е все пак трябва малко време докато се донастрои всичко Благодарности. Цитирай
Slav Отговорено Януари 21, 2011 Отговорено Януари 21, 2011 Има ли някакъв начин да си върна стария скин? Цитирай
crionic Отговорено Януари 22, 2011 Отговорено Януари 22, 2011 На мен новият облик и функции на форума страшно много ми харесват.Особено падащите менюта,които са доста по-удобни от предишните.Абе изобщо изглежда много по-съвременно.Едно браво на админите и модераторите от мен .Вярно,че в началото като влязох и бях стресиран,ама сега . Остава само всичко да заработи и както трябва и ще е 6 точки. Цитирай
EAmechaniX Отговорено Януари 22, 2011 Отговорено Януари 22, 2011 Натисни Undo И дей туй ''Undo''? Цитирай
Fallenblood Отговорено Януари 23, 2011 Отговорено Януари 23, 2011 ужас! хайде добре, нека да е като новото, ама да изглежда като старото чалгарите със самосвирките съвсем ще изпаднат в уплах абе отвратитЛена история, аз дето отварям форума през 2 минути ще взема да се откажа от тоя си навик. особено ужасен е тоя courier в new post, и че няма fast reply. то и преди си нямаше, де. и рекламите турени посред страницата разбирам, че всичко в момента е в ужасно работно състояние, подкрепям напълно усилията ви и, ако кажете с какво, мога да помогна, чаткам ги нещата. и от сърце ви се моля - да стане работата докрай, щото така ме болят очите, да не говорим за душата. Цитирай
DYLGIQ Отговорено Януари 23, 2011 Отговорено Януари 23, 2011 Искам си бутончето "ГОРЕ", дето беше долу вляво на всеки пост, сега там се мъдри "report" и на няколко пъти за една бройка да стана доносник... Цитирай
мегатон Отговорено Февруари 2, 2011 Отговорено Февруари 2, 2011 Наистина върху контрастът на цветовата схема на форума трябва да се поработи още Цитирай
Recommended Posts