Trysth Отговорено Юли 8, 2015 Share Отговорено Юли 8, 2015 Schecter ATX Solo 6 -> TC Electronic PolyTune (тунер) -> Dunlop CB-535Q (уа) -> Garland Custom Amplification (Soldano Slo100 clone) във FX Loop-а на ампа има: Boss DD-20 (дилей) -> TC Electronic Hall Of Fame (ривърб) -> Electro-Harmonix Super Ego (синт енджин) като то от своя страна има EarthQuaker Devices The Depths (оптичен вайб) в лупа си -> Boss RC-3 (лупър) 5 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DaftFunk Отговорено Юли 9, 2015 Share Отговорено Юли 9, 2015 Schecter ATX Solo 6 -> TC Electronic PolyTune (тунер) -> Dunlop CB-535Q (уа) -> Garland Custom Amplification (Soldano Slo100 clone) във FX Loop-а на ампа има: Boss DD-20 (дилей) -> TC Electronic Hall Of Fame (ривърб) -> Electro-Harmonix Super Ego (синт енджин) като то от своя страна има EarthQuaker Devices The Depths (оптичен вайб) в лупа си -> Boss RC-3 (лупър) Доволен ли си от ривърба на TC ? Аз съм в търсене на добър, но не много скъп ривърб. До сега се бях нагласил за EHX Holly Grail nano понеже е бюджетен и минималистичен, но истински харесах един Super Natural Ambient Verb на HardWire ;-) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Trysth Отговорено Юли 9, 2015 Share Отговорено Юли 9, 2015 Велик е, страшно много му се кефя, но аз го ползвам с най-екстремния вид ривърб с почти всичко на макс. Върши ми перфектна работа, но много зависи как и за какво ще го ползваш. Мисля си, че би свършил добра работа за повечето неща. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DaftFunk Отговорено Юли 10, 2015 Share Отговорено Юли 10, 2015 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stevie wonder Отговорено Юли 10, 2015 Share Отговорено Юли 10, 2015 Тоя маршал да го махаш, че хич не отива на телето Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Heartman Отговорено Юли 10, 2015 Share Отговорено Юли 10, 2015 И какво му е на Маршала?Добре си е за вкъщи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DYLGIQ Отговорено Юли 10, 2015 Share Отговорено Юли 10, 2015 Из това газя в момента: Звук идва предимно от тези: Цялото мазало излиза стерео и влиза в тези страничните, на които им ползвам само чистите канали. Внимание! Не се взирайте без предпазни средства в онова малкото долу по средата! Marshall MG spotted!: Вляво е 4х12, вдясно изолиран 1х12 кабинет с V-30. Оттам с по едно микрофонче в пулта и към вечността Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DaftFunk Отговорено Юли 10, 2015 Share Отговорено Юли 10, 2015 (Редактирано) Тоя маршал да го махаш, че хич не отива на телето Прав си приятелю. Това кубенце не може да изкара и 10% от звука на Телето. Свирих на лампова глава с кабинет и успях да усетя тръпкта от истинския теле саунд. Това вкъщи си е мъчение и гавра. И реда на кубето ще дойде ! Скоро ! ГОТИН ЧЕЙН и Глава DYLGIQ. Колкото до MG-то .. ми е до болка познато. За съжаление. Коя китара от 4-те ти е най-любима ? Редактирано Юли 10, 2015 от DaftFunk Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DYLGIQ Отговорено Юли 10, 2015 Share Отговорено Юли 10, 2015 Недейте така, МГ е сила! Любимата ми китара е първата ми, но вече е много стара и рядко свиря на нея: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fashion Отговорено Юли 10, 2015 Share Отговорено Юли 10, 2015 (Редактирано) ^Аз пък мислех, че любимата e винаги последната! Редактирано Юли 10, 2015 от Fashion 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DaftFunk Отговорено Юли 10, 2015 Share Отговорено Юли 10, 2015 Недейте така, МГ е сила! Любимата ми китара е първата ми, но вече е много стара и рядко свиря на нея: Колегата ми си купи LPJ и е доста доволен, а той има високи критерии за инструментите. Аз също я хванах и бях приятно изненадан. Това, че не съществува нискобюджетен Лес Пол е вече мит. Единствено дразнят финишите. Но ако ти харесват примерно по-странни финиши, китарата е отличен избор за заместител на класически LP. Освен това има body relieve ...така че не ти скръшва гърба от тежест ако трябва да свиирш продължително. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DYLGIQ Отговорено Юли 10, 2015 Share Отговорено Юли 10, 2015 Браво на колегата ти - митбъстър! Съгласен съм - нискобюджетен Лес Пол съществува, време е за командировка до Лох Нес Не се шегувам - ей ми го летния чейн, пълен с класически финиши и гръбни облекчения: 4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DaftFunk Отговорено Юли 11, 2015 Share Отговорено Юли 11, 2015 (Редактирано) ^ Имаш повече стомпбоксове от Сатриани... А колкото до финишите ти си знаеш. Редактирано Юли 12, 2015 от musicman Не цитирай предходно мнение! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
exxct Отговорено Май 15, 2017 Share Отговорено Май 15, 2017 (Редактирано) Май отдавна не съм писал наоколо Вчера го издялках педалборда. Редактирано Май 15, 2017 от exxct 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Май 16, 2017 Share Отговорено Май 16, 2017 ^ Браво! Изглежда много добре. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts