motorbreath Отговорено Юли 10, 2006 Отговорено Юли 10, 2006 Squier Strat -> Marshall drive master -> Усилвател Цитирай
Smokejack Отговорено Юли 13, 2006 Отговорено Юли 13, 2006 Ibanez S Custom GuitarAria Pro 2 MA 10 custom Guitar Zakk Wylde Wah Randall RG 100 SC Забравих да кажа,че връзвам и един Marshall Shred Master с не много гейн,който настъпвам върху драйва на Рандала когато свиря сола.Получава се много плътен и масивен тон и изкарва нивото напред! Lead channel-a на Рандала го ползвам за по сух блусарски звук. Цитирай
Pandemonium Отговорено Юли 13, 2006 Отговорено Юли 13, 2006 Нещо подобно на китара--->Проел Уа-Уа---->Данелектро Пастрами овърдрайв---->колонки за компютър(полу-избушени) Цитирай
bo4 Отговорено Юли 14, 2006 Отговорено Юли 14, 2006 Fender Strat - Cry Baby - Kitty Hawk Valve Preamp - Bassman 59 и яко "рок енд рол" разииш ли!!! Цитирай
aresibo Отговорено Юли 15, 2006 Отговорено Юли 15, 2006 Guitar->GK2A->VG88->Fostex->AMP И забражяте за проблем с ефекти и китари , звука идва като гръмотевица а шумовете просто не съществуват. Може да пробвате Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 5, 2008 Отговорено Април 5, 2008 Да раздвижим тази добра и полезна тема, отворете очите на старото невежо; Прекрасна двуканална лампова главица със прати-върни, естествено. Като начало и дори като край е ок, обаче човекът търси вариативност от звуци. Ползвам засега един вехт процесор на АРТ SGX-2000 през сенд-ритърна за хорове, флейнджове, реверби и забавяници. Тоа самия процесор е и предусилвател с една ламБа; търся варианти, но драйвът му е драйф. А тъжната новина е, че дори хубави камЬончета преди главата звучат като сапунерки в сравнение с Ламбовото дриве. Засега състейнърите, които пробвам, също не задоволяват. Разгърнете мощна дикусия. Благодара. Цитирай
Slav Отговорено Април 5, 2008 Отговорено Април 5, 2008 Washburn X20 -> SansAmp GT2 -> Компютър или усилвател Цитирай
solo5 Отговорено Април 5, 2008 Отговорено Април 5, 2008 Washburn Wi14 -> Yamaha DG Stomp -> PC -> слушалки Washburn Wi14 -> Yamaha DG Stomp -> PC -> музикална уредба Panasonic Washburn Wi14 -> BOSS GT-6 -> PC -> слушалки Washburn Wi14 -> BOSS GT-6 -> PC -> музикална уредба Panasonic Цитирай
inqubus Отговорено Април 6, 2008 Отговорено Април 6, 2008 Esp Eclipse II --> Mesa Dual Rectifier --> Marshall 4x12 cab След време замислям Boss NS2, Chorus, Delay и некъф бустер, например Maxon od808 ili Ibanez TS808 Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Април 6, 2008 Отговорено Април 6, 2008 китара - ревърб- хорус ( по някога ) -дилеи (понякога ) -геин - боостер . Цитирай
chris_barnes Отговорено Април 6, 2008 Отговорено Април 6, 2008 Като свиря у нас и ме мързи сега - Китара--> Кубе (Randall 100 G2) драйва му е як, с EMG-тата става добре... а иначе наскоро взех 1 Digitech GNX 3, трябва да го поровя да видя какъв саунд може да изкара...ако не стават дистрите мисля да му ползвам само другите ефекти, а драйва да е от кубето, като Bypass-вам процесора, когато ползвам драйва. Цитирай
Zlatanov Отговорено Април 6, 2008 Отговорено Април 6, 2008 Ibanez >>> V-amp 2 >>> PC Ibanez >>> V-amp 2 >>> Mixer Ibanez >>> V-amp 2 >>> GX112 amp >>> mic >>> mixer Цитирай
anadem Отговорено Април 6, 2008 Отговорено Април 6, 2008 Напоследък доста поорязах chain-а, продадох дилея и хоруса, и оставих само фленджъра колкото да не остана изобщо без модулационни ефекти. Понеже често свирим в различни репетиционни, а и принципно в повечето такива има какво да се желае откъм китарна апаратура (особено ако групата е с 2-ма китариста), в момента минималистичния чейн, с който съм сигурен че ще имам приличен звук било в миксер или в нещо китарно е: китара --> Boss TU-2 (tuner) --> Crybaby 535Q --> Hughes & Kettner Tubeman MKII Иначе вкъщи ако не ме мързи си играя и с един Naudio S-Amp, Naudio Firesound и едно-две кубета . Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 6, 2008 Отговорено Април 6, 2008 Да раздвижим тази добра и полезна тема, отворете очите на старото невежо; Прекрасна двуканална лампова главица със прати-върни, естествено. Като начало и дори като край е ок, обаче човекът търси вариативност от звуци. Ползвам засега един вехт процесор на АРТ SGX-2000 през сенд-ритърна за хорове, флейнджове, реверби и забавяници. Тоа самия процесор е и предусилвател с една ламБа; търся варианти, но драйвът му е драйф. А тъжната новина е, че дори хубави камЬончета преди главата звучат като сапунерки в сравнение с Ламбовото дриве. Засега състейнърите, които пробвам, също не задоволяват. Разгърнете мощна дикусия. Благодара. Re: Ясно е, че каквато и дискусия да се заформи /само дето няма индикации за такЪва/, аз досега не успях да извадя задоволителен хай-гейн звук от камЬонче върху чистия лампов звук; дори в сравнение с драйв-канала на главата нещата като обем и т.н откъм ДАП-а /камЬонщините/не върът... Ся, идеята да буча сякакви еквалайзери и прочее неща отпред не ме блазни, честно. Тъй и с неизбежните състейнъри... Фнимателно следих темата, рових, питах; дежурните отговори, че става с проби, са ясни. Другото, което ще ми спести ровене в англоезични сайтове, мнението на патили, свирили профи, и свирещи, ми е важно. Стилът ми е шантаво-еклектичен, така че прекрасният чист и драйв саунд на лампата не изчерпва търсенето ми. Макар основата наистина да е повече от много добра! Продължавам да ровя в нета; вие помагайте с менния; търся варианти от доста звуци. П.П Много съм вчепатлен от звука и въобще експириънса на Асенчо от Hyperqube-тата; само дето тия семпли и ВСТ-та нещо не ги виждам през главата... Макар че ползвам едни дигиталщини през сенд-ритърна. Замислям се за някакви донаправяници на главата с още един канал, но това е вариант Б; Да помислим заедновато, що ли. Та чувствайте се поканени - хем по темата, хем по мен, с по една сопа... Цитирай
preIbanez Отговорено Април 6, 2008 Отговорено Април 6, 2008 IBANEZ rg 1527 (s7320) > GRLAND HiGain Tube Head(T.C.electronic G-MAJOR (reverb) in the loop for solos) >GARLAND 4x12" V30 Cabinet Просто,ясно и kатегорично. Цитирай
Recommended Posts