Sieger Отговорено Януари 28, 2005 Автор Отговорено Януари 28, 2005 DaftFunk написа: абе този Vamp ... на Behringer става въпрос нали ? Аз не съм го пробвал ама гледам че голям пушак се вдига около него .. кво сте го лапнали .. няква джаджа за процесинг на звука ( подчертавам дигитален процесинг ) на посредствена в сферата на амлификацията и ефектите марка като Behringer .. Аз не виждам въобще от къде на къде е нашумял толкова сред аудиторията ? ???????????????????????????????????????!?!?!!??!!?!??!?!? Не си го пробвал, ама е скапан! Разбирам Аз не знам защо всички го плюят този Вамп! С яко зор се научих да изкарвам много добър звук от него... Цитирай
TONY Отговорено Януари 28, 2005 Отговорено Януари 28, 2005 Sieger написа: DaftFunk написа: абе този Vamp ... на Behringer става въпрос нали ? Аз не съм го пробвал ама гледам че голям пушак се вдига около него .. кво сте го лапнали .. няква джаджа за процесинг на звука ( подчертавам дигитален процесинг ) на посредствена в сферата на амлификацията и ефектите марка като Behringer .. Аз не виждам въобще от къде на къде е нашумял толкова сред аудиторията ? ???????????????????????????????????????!?!?!!??!!?!??!?!? Не си го пробвал, ама е скапан! Разбирам Аз не знам защо всички го плюят този Вамп! С яко зор се научих да изкарвам много добър звук от него... много често китара - усилвател Маршал - той е достатъчен за да имам звук,който да разбива. ако не ме мързи - може отпред уауа, а в лупа разни ефкти. 2 вариант - процесора ми ямаха гв33 в 2 маршала на стерео - имам всчки възможности и супер звук. ако дай боже накой ден имаме истиско свирене - дай боже- стига най накрая да намерим достатъчно кадърен басист за да изсвири партиите на Стив Харис, ще извадя цялата си ситема, която е почти, като тази на Ейдриън Смит и ще избия пилците! Цитирай
black_waltz Отговорено Януари 28, 2005 Отговорено Януари 28, 2005 китара==>>В-АМП==>PC==>мн дърта и силна уредба Сони китара==>>В-АМП==>Amp аз не сам свирил с мн различни ефекти, но сам пробвал разни аналогови и 3-4 модела на Зуум и с чиста съвест м ога да заявя че В-АМПа е най-доброто на което сам свирил, преди бях с зуум 707-2 преди 3-4 дена взех Вампа и направо се родих докарах си саунд за който само сам мечтал да имам!!! Цитирай
synchu Отговорено Януари 28, 2005 Отговорено Януари 28, 2005 TONY написа: Sieger написа: DaftFunk написа: абе този Vamp ... на Behringer става въпрос нали ? Аз не съм го пробвал ама гледам че голям пушак се вдига около него .. кво сте го лапнали .. няква джаджа за процесинг на звука ( подчертавам дигитален процесинг ) на посредствена в сферата на амлификацията и ефектите марка като Behringer .. Аз не виждам въобще от къде на къде е нашумял толкова сред аудиторията ? ???????????????????????????????????????!?!?!!??!!?!??!?!? Не си го пробвал, ама е скапан! Разбирам Аз не знам защо всички го плюят този Вамп! С яко зор се научих да изкарвам много добър звук от него... много често китара - усилвател Маршал - той е достатъчен за да имам звук,който да разбива. ако не ме мързи - може отпред уауа, а в лупа разни ефкти. 2 вариант - процесора ми ямаха гв33 в 2 маршала на стерео - имам всчки възможности и супер звук. ако дай боже накой ден имаме истиско свирене - дай боже- стига най накрая да намерим достатъчно кадърен басист за да изсвири партиите на Стив Харис, ще извадя цялата си ситема, която е почти, като тази на Ейдриън Смит и ще избия пилците! дюд, винаги ме е кефела скромността ти.... ;) Цитирай
Putniq Bega4 Отговорено Януари 29, 2005 Отговорено Януари 29, 2005 китара-дилей-дисторшън-дилей-хорус-реверб-уа-кубе Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 29, 2005 Отговорено Януари 29, 2005 Putniq Bega4 написа: китара-дилей-дисторшън-дилей-хорус-реверб-уа-кубе Абе защо всички сте се юрнали да слагате wah-wah след distortion-a?! Опитайте смяна - резултатът ще ви изненада приятно! Моят "чейн" е съвсем елементарен (не по мое желание): китара - Cry baby - Zoom 3000+ZoomRP01 - volume(понякога) - PC (Тъй като имам един "+", държа да подчертая, че знакът "-" не е минус, а тиренце! Цитирай
DaftFunk Отговорено Януари 29, 2005 Отговорено Януари 29, 2005 човек да не каже нещо ;-))) просто изказах мнение че Берингер не е сред високия клас амлификация .. какво толкова съм казал ?!?!?!!? А относно чайн-а .. подредбата я написах произволно .. Уах пред дист. е добра идея ;-)) Ноу Офенс ! приятели Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 29, 2005 Отговорено Януари 29, 2005 DaftFunk написа: човек да не каже нещо ;-)))просто изказах мнение че Берингер не е сред високия клас амлификация .. какво толкова съм казал ?!?!?!!? А относно чайн-а .. подредбата я написах произволно .. Уах пред дист. е добра идея ;-)) Ноу Офенс ! приятели Е, как е? Опита ли новата конфигурация? Сигурно не, защото ако беше, щеше сега да си изписал фермани от радост Шегувам се, де! Кажи ако ти е допаднало, разликата наистина ще е голяма! Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Януари 29, 2005 Отговорено Януари 29, 2005 TONY написа: Sieger написа: DaftFunk написа: абе този Vamp ... на Behringer става въпрос нали ? Аз не съм го пробвал ама гледам че голям пушак се вдига около него .. кво сте го лапнали .. няква джаджа за процесинг на звука ( подчертавам дигитален процесинг ) на посредствена в сферата на амлификацията и ефектите марка като Behringer .. Аз не виждам въобще от къде на къде е нашумял толкова сред аудиторията ? ???????????????????????????????????????!?!?!!??!!?!??!?!? Не си го пробвал, ама е скапан! Разбирам Аз не знам защо всички го плюят този Вамп! С яко зор се научих да изкарвам много добър звук от него... много често китара - усилвател Маршал - той е достатъчен за да имам звук,който да разбива. ако не ме мързи - може отпред уауа, а в лупа разни ефкти. 2 вариант - процесора ми ямаха гв33 в 2 маршала на стерео - имам всчки възможности и супер звук. ако дай боже накой ден имаме истиско свирене - дай боже- стига най накрая да намерим достатъчно кадърен басист за да изсвири партиите на Стив Харис, ще извадя цялата си ситема, която е почти, като тази на Ейдриън Смит и ще избия пилците! Не си ми споменавал, че искаш да свиря Харис... странното е че се кефя много да му свиря партиите, но звука ми е тотално различен, щото съм с перце, а и междудругото не всички мога хехе Цитирай
TONY Отговорено Януари 29, 2005 Отговорено Януари 29, 2005 synchu написа: TONY написа: Sieger написа: DaftFunk написа: абе този Vamp ... на Behringer става въпрос нали ? Аз не съм го пробвал ама гледам че голям пушак се вдига около него .. кво сте го лапнали .. няква джаджа за процесинг на звука ( подчертавам дигитален процесинг ) на посредствена в сферата на амлификацията и ефектите марка като Behringer .. Аз не виждам въобще от къде на къде е нашумял толкова сред аудиторията ? ???????????????????????????????????????!?!?!!??!!?!??!?!? Не си го пробвал, ама е скапан! Разбирам Аз не знам защо всички го плюят този Вамп! С яко зор се научих да изкарвам много добър звук от него... много често китара - усилвател Маршал - той е достатъчен за да имам звук,който да разбива. ако не ме мързи - може отпред уауа, а в лупа разни ефкти. 2 вариант - процесора ми ямаха гв33 в 2 маршала на стерео - имам всчки възможности и супер звук. ако дай боже накой ден имаме истиско свирене - дай боже- стига най накрая да намерим достатъчно кадърен басист за да изсвири партиите на Стив Харис, ще извадя цялата си ситема, която е почти, като тази на Ейдриън Смит и ще избия пилците! дюд, винаги ме е кефела скромността ти.... скромността красяла човека, :green: ако бях и скромен - леле мале! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 29, 2005 Отговорено Януари 29, 2005 Аз още опитвам, че относително скоро се сдобих с АМР, но: RG470 -> Mesa Tube Preamp -> Behringer 1000P -> Laney 30 mXd Poeramp Играл съм си с разни Zoom-чета, но за мен са си само играчки П.П. По повод мястото на Wah-wah ефекта: Има един супер мощен сайт. Ако отделите няколко седмици, за да го прочетете (инфото е няколко тона) ще намерите учудващо интересни и непознати за вас неща: http://www.amptone.com/index.html Цитирай
DaftFunk Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 Ей го чейна : Strat "69, Vintage, Large Stockhead 3 color sunburst ----) Dunlop CryBaby Wah----) Roland Chorus Ensemble --) MXR Phase 90 --) Boss DS1 ( DS2 ) --} Marshal Jubilee 200 Watt Head + 4x12' cabinets - Celestion speakers (on board ) Тва стига ли ? Цитирай
DaftFunk Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 Baby Thomas написа: http://www.amptone.com/index.html Супер !!!!! Този сайт е безценен ! ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ ЧОВЕЧЕ !!!! Цитирай
Steve_Vai Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 DaftFunk написа: Ей го чейна : Strat "69, Vintage, Large Stockhead 3 color sunburst ----) Dunlop CryBaby Wah----) Roland Chorus Ensemble --) MXR Phase 90 --) Boss DS1 ( DS2 ) --} Marshal Jubilee 200 Watt Head + 4x12' cabinets - Celestion speakers (on board ) Тва стига ли ? Стига, стига Но експеримантирай (при желание де) да сложиш фленджера и хоруса след диста Цитирай
JEMer Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 аз май някъде дугаде пак бях казвал ама ще се пошестя Ibanez Jem7V/Rg470->[Cry Baby wah]->DigiTech ValveFX->директно в стапалото на Marshall JTM30(312) Ето и снимки Цитирай
Recommended Posts