Sieger Отговорено Януари 28, 2005 Автор Отговорено Януари 28, 2005 абе този Vamp ... на Behringer става въпрос нали ? Аз не съм го пробвал ама гледам че голям пушак се вдига около него .. кво сте го лапнали .. няква джаджа за процесинг на звука ( подчертавам дигитален процесинг ) на посредствена в сферата на амлификацията и ефектите марка като Behringer .. Аз не виждам въобще от къде на къде е нашумял толкова сред аудиторията ? ???????????????????????????????????????!?!?!!??!!?!??!?!? Не си го пробвал, ама е скапан! Разбирам Аз не знам защо всички го плюят този Вамп! С яко зор се научих да изкарвам много добър звук от него... Цитирай
TONY Отговорено Януари 28, 2005 Отговорено Януари 28, 2005 абе този Vamp ... на Behringer става въпрос нали ? Аз не съм го пробвал ама гледам че голям пушак се вдига около него .. кво сте го лапнали .. няква джаджа за процесинг на звука ( подчертавам дигитален процесинг ) на посредствена в сферата на амлификацията и ефектите марка като Behringer .. Аз не виждам въобще от къде на къде е нашумял толкова сред аудиторията ? ???????????????????????????????????????!?!?!!??!!?!??!?!? Не си го пробвал, ама е скапан! Разбирам Аз не знам защо всички го плюят този Вамп! С яко зор се научих да изкарвам много добър звук от него... много често китара - усилвател Маршал - той е достатъчен за да имам звук,който да разбива. ако не ме мързи - може отпред уауа, а в лупа разни ефкти. 2 вариант - процесора ми ямаха гв33 в 2 маршала на стерео - имам всчки възможности и супер звук. ако дай боже накой ден имаме истиско свирене - дай боже- стига най накрая да намерим достатъчно кадърен басист за да изсвири партиите на Стив Харис, ще извадя цялата си ситема, която е почти, като тази на Ейдриън Смит и ще избия пилците! Цитирай
black_waltz Отговорено Януари 28, 2005 Отговорено Януари 28, 2005 китара==>>В-АМП==>PC==>мн дърта и силна уредба Сони китара==>>В-АМП==>Amp аз не сам свирил с мн различни ефекти, но сам пробвал разни аналогови и 3-4 модела на Зуум и с чиста съвест м ога да заявя че В-АМПа е най-доброто на което сам свирил, преди бях с зуум 707-2 преди 3-4 дена взех Вампа и направо се родих докарах си саунд за който само сам мечтал да имам!!! Цитирай
synchu Отговорено Януари 28, 2005 Отговорено Януари 28, 2005 абе този Vamp ... на Behringer става въпрос нали ? Аз не съм го пробвал ама гледам че голям пушак се вдига около него .. кво сте го лапнали .. няква джаджа за процесинг на звука ( подчертавам дигитален процесинг ) на посредствена в сферата на амлификацията и ефектите марка като Behringer .. Аз не виждам въобще от къде на къде е нашумял толкова сред аудиторията ? ???????????????????????????????????????!?!?!!??!!?!??!?!? Не си го пробвал, ама е скапан! Разбирам Аз не знам защо всички го плюят този Вамп! С яко зор се научих да изкарвам много добър звук от него... много често китара - усилвател Маршал - той е достатъчен за да имам звук,който да разбива. ако не ме мързи - може отпред уауа, а в лупа разни ефкти. 2 вариант - процесора ми ямаха гв33 в 2 маршала на стерео - имам всчки възможности и супер звук. ако дай боже накой ден имаме истиско свирене - дай боже- стига най накрая да намерим достатъчно кадърен басист за да изсвири партиите на Стив Харис, ще извадя цялата си ситема, която е почти, като тази на Ейдриън Смит и ще избия пилците! дюд, винаги ме е кефела скромността ти.... ;) Цитирай
Putniq Bega4 Отговорено Януари 29, 2005 Отговорено Януари 29, 2005 китара-дилей-дисторшън-дилей-хорус-реверб-уа-кубе Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 29, 2005 Отговорено Януари 29, 2005 китара-дилей-дисторшън-дилей-хорус-реверб-уа-кубе Абе защо всички сте се юрнали да слагате wah-wah след distortion-a?! Опитайте смяна - резултатът ще ви изненада приятно! Моят "чейн" е съвсем елементарен (не по мое желание): китара - Cry baby - Zoom 3000+ZoomRP01 - volume(понякога) - PC (Тъй като имам един "+", държа да подчертая, че знакът "-" не е минус, а тиренце! Цитирай
DaftFunk Отговорено Януари 29, 2005 Отговорено Януари 29, 2005 човек да не каже нещо ;-))) просто изказах мнение че Берингер не е сред високия клас амлификация .. какво толкова съм казал ?!?!?!!? А относно чайн-а .. подредбата я написах произволно .. Уах пред дист. е добра идея ;-)) Ноу Офенс ! приятели Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 29, 2005 Отговорено Януари 29, 2005 човек да не каже нещо ;-)))просто изказах мнение че Берингер не е сред високия клас амлификация .. какво толкова съм казал ?!?!?!!? А относно чайн-а .. подредбата я написах произволно .. Уах пред дист. е добра идея ;-)) Ноу Офенс ! приятели Е, как е? Опита ли новата конфигурация? Сигурно не, защото ако беше, щеше сега да си изписал фермани от радост Шегувам се, де! Кажи ако ти е допаднало, разликата наистина ще е голяма! Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Януари 29, 2005 Отговорено Януари 29, 2005 абе този Vamp ... на Behringer става въпрос нали ? Аз не съм го пробвал ама гледам че голям пушак се вдига около него .. кво сте го лапнали .. няква джаджа за процесинг на звука ( подчертавам дигитален процесинг ) на посредствена в сферата на амлификацията и ефектите марка като Behringer .. Аз не виждам въобще от къде на къде е нашумял толкова сред аудиторията ? ???????????????????????????????????????!?!?!!??!!?!??!?!? Не си го пробвал, ама е скапан! Разбирам Аз не знам защо всички го плюят този Вамп! С яко зор се научих да изкарвам много добър звук от него... много често китара - усилвател Маршал - той е достатъчен за да имам звук,който да разбива. ако не ме мързи - може отпред уауа, а в лупа разни ефкти. 2 вариант - процесора ми ямаха гв33 в 2 маршала на стерео - имам всчки възможности и супер звук. ако дай боже накой ден имаме истиско свирене - дай боже- стига най накрая да намерим достатъчно кадърен басист за да изсвири партиите на Стив Харис, ще извадя цялата си ситема, която е почти, като тази на Ейдриън Смит и ще избия пилците! Не си ми споменавал, че искаш да свиря Харис... странното е че се кефя много да му свиря партиите, но звука ми е тотално различен, щото съм с перце, а и междудругото не всички мога хехе Цитирай
TONY Отговорено Януари 29, 2005 Отговорено Януари 29, 2005 абе този Vamp ... на Behringer става въпрос нали ? Аз не съм го пробвал ама гледам че голям пушак се вдига около него .. кво сте го лапнали .. няква джаджа за процесинг на звука ( подчертавам дигитален процесинг ) на посредствена в сферата на амлификацията и ефектите марка като Behringer .. Аз не виждам въобще от къде на къде е нашумял толкова сред аудиторията ? ???????????????????????????????????????!?!?!!??!!?!??!?!? Не си го пробвал, ама е скапан! Разбирам Аз не знам защо всички го плюят този Вамп! С яко зор се научих да изкарвам много добър звук от него... много често китара - усилвател Маршал - той е достатъчен за да имам звук,който да разбива. ако не ме мързи - може отпред уауа, а в лупа разни ефкти. 2 вариант - процесора ми ямаха гв33 в 2 маршала на стерео - имам всчки възможности и супер звук. ако дай боже накой ден имаме истиско свирене - дай боже- стига най накрая да намерим достатъчно кадърен басист за да изсвири партиите на Стив Харис, ще извадя цялата си ситема, която е почти, като тази на Ейдриън Смит и ще избия пилците! дюд, винаги ме е кефела скромността ти.... скромността красяла човека, :green: ако бях и скромен - леле мале! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 29, 2005 Отговорено Януари 29, 2005 Аз още опитвам, че относително скоро се сдобих с АМР, но: RG470 -> Mesa Tube Preamp -> Behringer 1000P -> Laney 30 mXd Poeramp Играл съм си с разни Zoom-чета, но за мен са си само играчки П.П. По повод мястото на Wah-wah ефекта: Има един супер мощен сайт. Ако отделите няколко седмици, за да го прочетете (инфото е няколко тона) ще намерите учудващо интересни и непознати за вас неща: http://www.amptone.com/index.html Цитирай
DaftFunk Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 Ей го чейна : Strat "69, Vintage, Large Stockhead 3 color sunburst ----) Dunlop CryBaby Wah----) Roland Chorus Ensemble --) MXR Phase 90 --) Boss DS1 ( DS2 ) --} Marshal Jubilee 200 Watt Head + 4x12' cabinets - Celestion speakers (on board ) Тва стига ли ? Цитирай
DaftFunk Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 http://www.amptone.com/index.html Супер !!!!! Този сайт е безценен ! ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ ЧОВЕЧЕ !!!! Цитирай
Steve_Vai Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 Ей го чейна : Strat "69, Vintage, Large Stockhead 3 color sunburst ----) Dunlop CryBaby Wah----) Roland Chorus Ensemble --) MXR Phase 90 --) Boss DS1 ( DS2 ) --} Marshal Jubilee 200 Watt Head + 4x12' cabinets - Celestion speakers (on board ) Тва стига ли ? Стига, стига Но експеримантирай (при желание де) да сложиш фленджера и хоруса след диста Цитирай
JEMer Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 аз май някъде дугаде пак бях казвал ама ще се пошестя Ibanez Jem7V/Rg470->[Cry Baby wah]->DigiTech ValveFX->директно в стапалото на Marshall JTM30(312) Ето и снимки Цитирай
Recommended Posts