DaftFunk Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 Китара --- дист. педал ---- корус --- Уах-Уах --- Амп. Бих вкарал някой "rack" но финансиите не ми позволяват. Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 Ех, bigjav, тва е като имаш як амп деа Цитирай
synchu Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 Китара - амп ...най-често... Китара - дист - амп Китара -преамп- амп... Китара -дист-преамп-амп... Останалите са мааааалко по-дълги....и нешо не ми се пише...сега Цитирай
niki123bg Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 Ел. Китара - фатал тюб - di box без speaker simulation - комп. (за тюб-а съм много благодарен на двама души - единият че му се е откъснал от сърцето, другият, че се влюби в еволюшъна ) Ел. Китара - вамп - слушалки (най-често) Ел. Китара - вамп - комп. Ел. Китара - босс мт2 - di box ЗАДЪЛЖИТЕЛНО със speaker simulation - комп. Бас - di box без speaker simulation - комп. Синтезатор - MIDI - комп. Акустична китара - микрофон - комп. Не знам защо плюете толкова вамп-а, с малко желание вади доста приличен звук. Вярно, че не не може да се изкара толкова плътен и мек звук с него, но и с другите процесори нещата не стоят много по различно. Цитирай
bigjav Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 Galcierise, ти па, отде знаеш къф ми е усилвателя? Цитирай
bigjav Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 ти пък си имаш stompbox, а са да вииме!!! Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 Мда, че се засечеме идната седмичка Да го духа сесията Цитирай
bigjav Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 Unchain my heart!!! :green: :green: :green: Цитирай
wolfgang Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 guitar -> amp в момента бутам едно дилейче на байпас в еф. лупа и ползвам неговият Левъл за волюм, че ампа ми е нон мастер волюм и ще стопи лампите :-)) другите камиончета (и усилватели), които имам събират прах в очакване на времена, когато ще ми се поиска пак да ги настъпвам ... Цитирай
DaftFunk Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 абе този Vamp ... на Behringer става въпрос нали ? Аз не съм го пробвал ама гледам че голям пушак се вдига около него .. кво сте го лапнали .. няква джаджа за процесинг на звука ( подчертавам дигитален процесинг ) на посредствена в сферата на амлификацията и ефектите марка като Behringer .. Аз не виждам въобще от къде на къде е нашумял толкова сред аудиторията ? ???????????????????????????????????????!?!?!!??!!?!??!?!? Цитирай
niki123bg Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 абе този Vamp ... на Behringer става въпрос нали ? Аз не съм го пробвал ама гледам че голям пушак се вдига около него .. кво сте го лапнали .. няква джаджа за процесинг на звука ( подчертавам дигитален процесинг ) на посредствена в сферата на амлификацията и ефектите марка като Behringer .. Аз не виждам въобще от къде на къде е нашумял толкова сред аудиторията ? ???????????????????????????????????????!?!?!!??!!?!??!?!? Като не си го пробвал не се изказвай неподготвен. Тука има хора коита са го пробвали и не им е харесал и такива на които им е харесал. Те имат право на мнение. Ти си просто статист Цитирай
Delyan Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 Китара --- дист. педал ---- корус --- Уах-Уах --- Амп.Бих вкарал някой "rack" но финансиите не ми позволяват. С най-добри чувства ще ти препоръчам Wah-wah да го туриш преди диста и съответно след китарата!!! Верно никой не ме е питал, ама ... Цитирай
edgecrusher Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 Моя chain е много прост и еднообразен: Line6(guitar)+Line6(PODxtLive)+Line6(amp)=ебаси и каквото ми хрумне! Цитирай
AXE Отговорено Януари 28, 2005 Отговорено Януари 28, 2005 Line6(guitar)+Line6(PODxtLive)+Line6(amp) Пробвай с нещо на Line 6 :green: Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 28, 2005 Отговорено Януари 28, 2005 Китара --- дист. педал ---- корус --- Уах-Уах --- Амп.Бих вкарал някой "rack" но финансиите не ми позволяват. С най-добри чувства ще ти препоръчам Wah-wah да го туриш преди диста и съответно след китарата!!! Верно никой не ме е питал, ама ... Присъединявам се към препоръката! Аз и преди видях ама си викам: айде да не се меся, че да не ме бият! Цитирай
Recommended Posts