bluelemon Отговорено Януари 14, 2011 Отговорено Януари 14, 2011 Само за протокола. Експонира се филм (който не е много тънък) и от филма вече се снима полиграфската плака, която е алуминиева. Цитирай
RockoBG Отговорено Януари 14, 2011 Отговорено Януари 14, 2011 http://www.brandsoftheworld.com/ Те тука няма Лого дет' го няма Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 14, 2011 Отговорено Януари 14, 2011 Бе нека го няма. Сваляш някой пик от сайта им, палиш КорелДроу/Илюстрейтър или каквото ти е кеф и си го правиш за 20-30 мин. Цитирай
christov64 Отговорено Януари 14, 2011 Отговорено Януари 14, 2011 Здравейте, Някой ползвал ли е "Transparent self-adhesive sheet" или "Waterslide Decal"? Има за лазерни и мастилноструйни принтери. И в двата случая след това логото и текста трябва да се лакират. Не знам дали се продават в България, но могат да се купят от Европа. Цитирай
lyu_records Отговорено Януари 14, 2011 Автор Отговорено Януари 14, 2011 http://www.brandsoftheworld.com/ Те тука няма Лого дет' го няма Оrange това го няма, а логото на Randall е прецакано и може да изиграе лоша шега (ако се реже на лазер или плотер). Цитирай
lyu_records Отговорено Януари 14, 2011 Автор Отговорено Януари 14, 2011 Така ето една идея. Това е една плетеница която тръгна от тук. Ще я ползвам за кабинета ми, който е в процес на изработка. Мисля да се реже от някаква теникийка, хром и да се завинти с винтчета върху грила. Нещо такова, но до колкото се познавам ще претърпи доста промени. А и трябва да се съобрази с техническите изисквания за лазера. Цитирай
jabs Отговорено Януари 17, 2011 Отговорено Януари 17, 2011 Уау! От темата дотук аз поне не разбрах че си и графичен дизайнер, по мое скромно мнение имаш много добра ръка ! Ще ми е интересно да видим завършения проект. Цитирай
lyu_records Отговорено Януари 18, 2011 Автор Отговорено Януари 18, 2011 (Редактирано) Уау! От темата дотук аз поне не разбрах че си и графичен дизайнер,по мое скромно мнение имаш много добра ръка ! Ще ми е интересно да видим завършения проект. Колега доста го промених. Ето го за сега, макар че има още доста работа по него. Кабинета няма да стане скоро, защото нямам кой знае колко свободно време. Но като стане ще пусна подробна темичка, от къде и как! Редактирано Януари 18, 2011 от lyu_records Цитирай
L.K. Отговорено Януари 18, 2011 Отговорено Януари 18, 2011 Прозрачното самозалепващо фолио, на което може да се печата с лазерен принтер, вкл. цветен, се нарича Xerox Mistral Labels. За А4 номерът му е 003R98005. Не става за мастиленоструен принтер. Цитирай
Recommended Posts