parker Публикувано Март 24, 2006 Публикувано Март 24, 2006 (Редактирано) Има ли някои китара Parker Fly? Какво знаете за тези китари? Кирилица! Редактирано Март 25, 2006 от MDFk Цитирай
Jordan_J Отговорено Март 24, 2006 Отговорено Март 24, 2006 (Редактирано) Има ли някои китара Parker Fly?Kakvo знаете за тези китари? Аха ... Ми мога да ти кажа това: http://parkerguitars.com Ина4е първото не6то което най-ме впе4атли и огромното коли4ество на бас в саунда им, въпреки специфи4ното и олекотено тяло. Пиезото им е супер, но е по-слабо от това на новия ММ на Петру4и например (според мен). Имах Fly Classic, сега имам NiteFly. Ей този семпъл записах с Найт Флай-я: http://visiondann.com/MP3s/MadDog.mp3 Редактирано Март 24, 2006 от visiondann Цитирай
parker Отговорено Март 25, 2006 Автор Отговорено Март 25, 2006 Има ли някои китара Parker Fly?Kakvo знаете за тези китари? Аха ... Ми мога да ти кажа това: http://parkerguitars.com Ина4е първото не6то което най-ме впе4атли и огромното коли4ество на бас в саунда им, въпреки специфи4ното и олекотено тяло. Пиезото им е супер, но е по-слабо от това на новия ММ на Петру4и например (според мен). Имах Fly Classic, сега имам NiteFly. Ей този семпъл записах с Найт Флай-я: http://visiondann.com/MP3s/MadDog.mp3 Благодаря ти ,но от къде си ги купуваш китарите?В БГ не сам виждал ,само в Европа и САЩ!Може и от e-bay,но там знаеш как е,трябва да имаш регистрация и т.н. Цитирай
Jordan_J Отговорено Март 25, 2006 Отговорено Март 25, 2006 От Denmark, Greenland, US, eBay Ти сам ги изброи Цитирай
roadrunner Отговорено Април 18, 2006 Отговорено Април 18, 2006 сори 4е се намесвам глупаво,но само искам да кажа 4е китарите са много красиви и предполагам 4е зву4ат страхотно и са много удобни.то нали николаи арабаджиев свири с такава и аз се 4удех ква е тая китарааа..???? RESPECT!!! Цитирай
moni Отговорено Април 19, 2006 Отговорено Април 19, 2006 във фактор сф май имаше някакви parker модели... Цитирай
DaftFunk Отговорено Април 20, 2006 Отговорено Април 20, 2006 Паркър Рокс!!!!!! свирил съм на един паркър и съм възхитен от саунд удобство.. качество... всичко. Тази марка си е хай ! Цитирай
Zlatanov Отговорено Април 20, 2006 Отговорено Април 20, 2006 ам един приятел скоро си купи Parker китара и то от СФ, но нз откъде точно и колко пари ... Цитирай
thw Отговорено Юни 30, 2007 Отговорено Юни 30, 2007 Много добри... Кажете ориентировъчна ценя моля Цитирай
chris_barnes Отговорено Юли 1, 2007 Отговорено Юли 1, 2007 В Фактор гледах преди време...май за 800--900 беше... Цитирай
thw Отговорено Юли 1, 2007 Отговорено Юли 1, 2007 Брей... аз си мислех че са по скъпи Скоро ше си сменям скуаяра с нещо по добро долу горе за тия парички, абе скоро скоро поне месец ако не и два Тогава ше има да се чудя кво да си избера сигурно още един месец , че искам да си купя китара която да не се налага да сменям в скоро време Цитирай
Jordan_J Отговорено Юли 2, 2007 Отговорено Юли 2, 2007 В Фактор гледах преди време...май за 800--900 беше... Това не е много за вярване, но акое е истина - вземай, то си е чиста кражба Цитирай
DJ SKRATCH Отговорено Юли 2, 2007 Отговорено Юли 2, 2007 (Редактирано) На една от снимките в сайта им виждам, че китарите са изработени изцяло от едно дърво, само топа е от друго. Поправете ме ако греша. Това мисля че е доста рядко срещано. Редактирано Юли 2, 2007 от DJ SKRATCH Цитирай
fluti Отговорено Юли 2, 2007 Отговорено Юли 2, 2007 Не, телата са си изработени от едно дърво, примерно имат китара, която е цялата от flame maple, а не само залепен топ от такова дърво. Иначе отзад имат покритие от някакъв композитен материал. Грифовете, като гледах, са от липа, също с композитно покритие отзад и композитен фингърборд. Много интересно са измислили свързването между грифа и тялото. На мен лично са ми малко грозни, но иначе явно са много добри китари. Цитирай
Recommended Posts