herz07 Публикувано Януари 7, 2011 Публикувано Януари 7, 2011 (Редактирано) Звукът си е като във всяка репетиционна,но това е положението,сори! Ами приятно слушане и да извиняват тези,на които ще им развалим слуха! Редактирано Януари 7, 2011 от herz07 Цитирай
rudibass Отговорено Януари 7, 2011 Отговорено Януари 7, 2011 страхотни са.. Много ми стана приятно да слушам.Има грешчици, НО в една момичешка банда за мен са най важни инструментите за звучат заедно и вярно.Тук всички имат бъдеще като музиканти.Всички знаем че барабаните и баса не са най-женските инструменти.Там си трябва физика...ама вижте акк мометата се справят.Голямо бъдеще..само Ванка дръж ги под око и право напред ...Успех!!! Пс.Честит имен ден Ванка... жив и здрав да си... Цитирай
herz07 Отговорено Януари 7, 2011 Автор Отговорено Януари 7, 2011 Жорка,мерси за поздравите,мисля да запразнувам от обяд.По-интересно е че като сбърка басистката гледа свенливо и се подсмихва,а китаристката се прави ,че нищо не е станало Иначе за бъдеще-колко да е бъдеще-още две години,докато завършат гимназията,а после... Поздрави на бандата и по-вече мажор в минора и по-малко минор в мажора тая година! Цитирай
RockoBG Отговорено Януари 7, 2011 Отговорено Януари 7, 2011 Ве Жоре, бютифул френдшип е едно. А че девойките мрънкат е друго. Ритъма ОК. Ама няма такъв хленч Преди година имаше записи от същата репетизионна. Инструментите са дръпнали. Браво. Ама това е несериозно. Такива песни да се пеят по този начин. Бахмааму аз съм фен. Кефя се на кавъри. Ама рокът си иска Хъс... Това ми е като лична обида. Концерти се правят, обявяват, вероятно и плащат. И там ако е така зае'... Иначе честит имен ден. Хвала за мениджърското начинание. Евала за рекламата ама продуктът не е готов. Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 7, 2011 Отговорено Януари 7, 2011 Певиците малко по разчупено няма да е зле,там да вземат по едно дайре или шише бира за имидж,ма така на моменти все едно ще залюпят семки,китаристките кефят Цитирай
Heartman Отговорено Януари 7, 2011 Отговорено Януари 7, 2011 Бравос на малките и честит имен ден Ванка.Гледам сте ни окрали репертоара хихи Цитирай
valitchy Отговорено Януари 7, 2011 Отговорено Януари 7, 2011 Поздрави и от мен herz07 за пионерското начинание с гърли-рок бандата и наздраве за именния ден! Преди време гледах едно по-статично изпълнение на групата, сега определено са пораснали, по-добре почва да става, пътят е дълъг.. продължавайте смело напред, като за деца '95 -'96 набор са много добре и при това момичета, браво! Успех! Цитирай
herz07 Отговорено Януари 11, 2011 Автор Отговорено Януари 11, 2011 Благодарим за пожеланията и забележките на всички и затова,че ни отделихте от свободното си време!Ще си вземем поука ! Просто не знаехме,че тук се качват само завършени продукти и затова се извиняваме за суровия материал!Хайде "Наздраве" на всички! Цитирай
rocker_vn Отговорено Януари 11, 2011 Отговорено Януари 11, 2011 (Редактирано) супер са момите, аз нямам много забележки даже ми харесва. особено Юлияна и Тина. кой каза че се качвали само завършени продукти, който не харесва да си гледа работата докарай ги във варна да направят едно участие, ако трябва може да бъде и съвместно. Редактирано Януари 11, 2011 от rocker_vn Цитирай
herz07 Отговорено Януари 25, 2011 Автор Отговорено Януари 25, 2011 Имаме вече пробив!Групата беше дефлорирана преди два дни и вече не е само от моми,а е с барабанист. Цитирай
swifttt Отговорено Януари 25, 2011 Отговорено Януари 25, 2011 Имаме вече пробив!Групата беше дефлорирана преди два дни и вече не е само от моми,а е с барабанист. защо ли си мисля че дефлорацията е термин с друго значение по принцип :D Цитирай
rocker_vn Отговорено Януари 25, 2011 Отговорено Януари 25, 2011 аааааа ще отслабне интереса на хората.... Цитирай
Recommended Posts