Jump to content
Българският форум за музиканти

Отзиви за Stagg Bc300/5-bk


Nookz

Recommended Posts

Не ти го препоръчвам,освен,че е удобен за свирене друг плюс не виждам.По-добре вземи нещо по-скъпо но втора ръка,или събери повечко пари,от колкото да метнеш 300 лева и след два три месеца да те е яд.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://www.musicworld.bg/bg/c_400/i_20666/...ction_V_WS.html

това е доста по добра оферта

има два стага като тоя дето си го харесал но са си гола вода смених им всичко освен дървенията и пак са си гола вода поне корта хардуера му е по добър и адаптерите са много по добри от на стага

 

 

Наистина корта е много по добра оферта от СТАГ .. те просто не струват .. имат някои добри електро-акустични китари само ..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина корта е много по добра оферта от СТАГ .. те просто не струват .. имат някои добри електро-акустични китари само ..

 

 

Не съм съгласен с теб братле! Според мен правят и добри калъфи за чинели! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Stagg нищо не правят, в смисъл не произвеждат. Това е само търговска марка, която поръчва на различни производители в Китай. Възможно е някой от продуктите носещи тази марка да са малко по-добре изработени от други (ако са случили на производител), но като цяло качеството е според цената-ниско. Вероятно е и едни и същи продукти от различни периоди/партиди или предназначени за различни пазари да се различават по качество, ако ползват различни доставчици.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дам, еволюирах, което е точното определение. Няма и за момент, обаче, да се отместя от това си мнение, защото следващият ми бас беше за 500лв., което пак не определя кой знае какво качество, а беше на светлинни години от този Стаг. Имал съм и тяхна китара, която не беше никак лоша, но тя беше от скъпите им.

Написах всичко това, просто защото исках да намекна, че около тази цена има доста голям избор, който може да е по-удачен. Програмисте, навремето това ми беше първия бас. Нормално е да съм бил въодушевен. Така бях и при първия ми ловджийски нож и първия ми пистолет. Всяка нова играчка ме кефи, особено ако съм я купил спонтанно. Да не задълбаваме в темата, защото само ще нафлуудим.

Jason, удовлетворение може да носи всеки инструмент, който те кефи като тон и външен вид. За да стигна до тона на баса Стаг, трябваше да мина през разглабяне и оправяне на заземяването. Другото, което не ме кефеше е баланса на грифа. Има твърде много кусури, които от басистка гледна точка се наричат неудобство. :huh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Че има недостатъци Стага, има и то много :) Мисълта ми беше, че трябва да наблягаме повече на свиренето, отколкото на всичко останало, разбира се в разумни граници ;) Верно не съм се изразил като хората в предните постове, попревъзбудил съм се и човек би казал, че за мен Стага е №1, е не е :) За не малкото време от което свиря трябва да съм мега дебил за да не мога да сметна 2+2 и да твърдя такова нещо. Имал съм възможност да хвана дори и за малко басове от Кремона до Алембик, тогава се стига бързо до извода кое те кефи и кое не, проба му е майката като пазариш. А на автора, ако все още не си е напазарил бас човека докато изписахме тук 1000 глупости, успех :headbang:

 

Поздрави и със здраве!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.