vlad0 Публикувано Януари 3, 2011 Публикувано Януари 3, 2011 Здравейте. Търсех много из форума за нещо по моя случай, но понеже не намерих нищо реших да пусна тази тема. По случая: Смятам да си купя смесителен пулт. Нямам намерение нито да записвам с него, нито да го използвам на сцена, просто търся нещо с приличен звук за да свирим 3-4 човека + 1-2 микрофона вкъщи . Търся евтин вариант и засега съм се спрял на два : BEHRINGER XENYX1002 - 138 лв ИЛИ PHONIC MU1002 - 116 лв Пултовете са почти еднакви на външен вид, даже доколкото видях и функциите им са еднакви. Въпросът ми е струва ли си да платя 22лв. повече за това, че е Behringer, или и PHONIC би ме устройвал напълно ? Благодаря предварително Цитирай
Acei Отговорено Януари 3, 2011 Отговорено Януари 3, 2011 както се казва и двете са една и съща грешка а с тези 22лв може да си купиш струни примерно Цитирай
vlad0 Отговорено Януари 3, 2011 Автор Отговорено Януари 3, 2011 както се казва и двете са една и съща грешка а с тези 22лв може да си купиш струни примерно Благодаря ти много за мнението, ако има и други моля да споделят и те. Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Януари 3, 2011 Отговорено Януари 3, 2011 ми моето е горе-долу същото, само че си купи бира с останалите пари. Цитирай
presly Отговорено Януари 4, 2011 Отговорено Януари 4, 2011 (Редактирано) А според мен виж сервизните и гаранционни условия на единия и другия, че тия евтинийки не винаги работят предсказуемо за по-продължителен период. Иначе и двете са едно и също .... м-м-м-м ... серийно евтино китайско производство. Редактирано Януари 4, 2011 от presly Цитирай
doc Отговорено Януари 4, 2011 Отговорено Януари 4, 2011 Познавам доста хора с мискери на B и никой от тях не се е оплаквал да му се е развалил. И аз минал през такъв- никакви проблеми (но все пак не съм го и ползвал много активно). С Phonic нямам опит, но предполагам, че положението е сходно. Цитирай
bmo Отговорено Януари 4, 2011 Отговорено Януари 4, 2011 Имам приятел, който от доста време си ползва два Phonic-a и няма никаква грижа с тях. Явно е въпрос на бройка. Освен тези двете марки в този клас имаше и едни Soundcraft Compact, но нещо ми се губят от погледа напоследък. Не съм виждал някой да ги продава. Цитирай
SGEORGE Отговорено Януари 4, 2011 Отговорено Януари 4, 2011 Soundcraft Compact са много добри за парите си, но вече не се произвеждат. Може да има някоя останала бройка във Фактор. Цитирай
Recommended Posts