TONY Отговорено Януари 1, 2011 Отговорено Януари 1, 2011 Според мен ти е фалшив.Най-лесния начин да разбереш е акто гледаш потенциометърите.Има и още много неща,но те са трудно забележими. След като ти разгледах по -подробно китарата искам да се извиня,че съм написал,че е фалшив.Epiphonе ти е истински. <------ Твоята китара Според снимката мислената права между потовете , трябва да е успоредна на струните и рамките на адаптерите. На ментето бие вдясно. Според това, ако е достатъчно, като докалзателство, би трябвало китарата, която е под въпрос, да не е оригинал. Преполагам, че няма документи от покупка от магазин, които да докажат, че е Епифон. Ако пък има, постни ги. Второто нещо, което може да се направи, е да се АБ тестне с епи стендърд, за който се знае, че е оригинал и ще се чуе. Цитирай
L.K. Отговорено Януари 1, 2011 Отговорено Януари 1, 2011 И на "оригиналния" не са баш успоредни. Цитирай
billymilano Отговорено Януари 1, 2011 Отговорено Януари 1, 2011 Ми hand crafted, кво искате повече... Цитирай
blr Отговорено Януари 1, 2011 Отговорено Януари 1, 2011 (Редактирано) пичът изглежда така, сякаш редовно злоупотребява със стимуланти. Най ми хареса гласът му зад кадър "whoa, super jobs!" Редактирано Януари 1, 2011 от blr Цитирай
k.afenliev Отговорено Януари 1, 2011 Отговорено Януари 1, 2011 А дали има фалшиви Скуайъри за по 200 лева във xxxx Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 1, 2011 Отговорено Януари 1, 2011 (Редактирано) ^^тва е от химията ,баце,тия пръскат без маски,ако забелеза. То и тука сме търкали с тежко напоени с ацетон парцали разни табелки (без маски) - здраве за пари.. При продължително "забогатяване" оставаш без зъби най-малкото.. А водещите се праат на клоуни по сценарий. ЧНГ Редактирано Януари 1, 2011 от Hillbilly Цитирай
bmo Отговорено Януари 1, 2011 Отговорено Януари 1, 2011 най-сигурното лекарство против бъдещи съмнения е да си купиш стоката от надежден продавач. Цитирай
Belgarad Отговорено Януари 1, 2011 Отговорено Януари 1, 2011 Ако прекарвахте и една 5-та от времето, което висите тук в свирене в България щеше да е пълно със Стив Вайовци и Ингви Маустиновци. 1 Цитирай
SomeoneElse Отговорено Януари 1, 2011 Отговорено Януари 1, 2011 @Belgarad А ако хората по принцип се въздържаха от такива неадекватни включвания, като цяло форумът щеше да е много по-добро място. Цитирай
death^metal Отговорено Януари 1, 2011 Автор Отговорено Януари 1, 2011 (Редактирано) ЧНГ на всички! Живи и здрави. Ако някой се съмнява в своя Епифон - това е темата, нека да поства снимки и да задава въпроси. Иначе идеалната ситуация, при която си купуваш инструмент (особено висок клас) от доказал се търговец и получаването на преполагаемо истински сертификати към инструмента е доста скъпо струващо удоволствие. В повечето случаи 40-50% нагоре. Цаката е да вземеш същото нещо на половин цена и ако имаш късмет - то ще е читаво и оригинално. Ако пък не вярваш в късмета си - трупането на пари не е лоша идея П.С. Определено тези неща важат за случаите на дистанционно пазаруване, без възможност за допир с инструмента. Ако пипнеш инструмента, взимането няма да е на късмет, а въз основа на личен избор Редактирано Януари 1, 2011 от death^metal Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 1, 2011 Отговорено Януари 1, 2011 ^зимаш си Gibson от UK ebay за 550 лири и си готов..рейтинга на продавача си го има,освен,че не са цигани кат наште. Цитирай
death^metal Отговорено Януари 1, 2011 Автор Отговорено Януари 1, 2011 (Редактирано) Тия, където съм си ги харесал в УК аукционите са по 1200-1400 лири, и някакси има напрежение, дали късмета ще проработи А и не ми се дават толкова кинти - те нови са по 1750-1850 лири. Редактирано Януари 1, 2011 от death^metal Цитирай
Recommended Posts