Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Абе важното е да има п*тки на лайвовете и нещата ще се оправят! :greenangel:

В линията - има. И на концерти и по принцип...

Скоро от някъде чух, че някакви чалгари коментирали, че напоследък има тенденция п*ките да се появяват все по често, по странни места (мисля че ме разбирате какви) вместо у таверната -гюбеци. Както и да е, весело посрещане от нас на всички!! :hysterical:

Вилата вика Линията ->>>>>> :offtopic-001:

• Отговори 152
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

ей, толкова му требе на простака да ги канонизира.

Таман бяха почнали да си отшумяват лекинко и аресега пак война.

Ве пропускайте ги 'е. Свят голям. Интернет широк.

Отговорено

Пропускам ги с пълна пара....Ама нали знаете всичко е до мода.... като п...ите са на концерт на AC/DC , съответно всички са там. Само да споделя едно мое наблюдение...Преди по такситата висяха всякакви байрачета на Сръбски и Български изпълнителки....Дойдоха Ди-си и за 1 ден видях 3 ма таксиджии с техни тениски.Навярно нямаха представа, за какво става въпрос ....Но модата си е мода...

Отговорено

Сега докато разни мишчици си драскат тука у форумо, Анелия и Азис може би умуват върху следващия си хит. Нямам какво повече да кажа. :greenangel: Приятно изкарване на празника :offtopic-001:

Отговорено

^А на бас,че Аналия и Гъзис не си пишат ш/хитовете?И че с тия кинти,дето се влагат там дъртите рокаджии ще изкарат маса хубава музика на бял свят,но това не интересува оциганеното население на Територията и съответно вложителите..

Отговорено
^А на бас,че Аналия и Гъзис не си пишат ш/хитовете?И че с тия кинти,дето се влагат там дъртите рокаджии ще изкарат маса хубава музика на бял свят,но това не интересува оциганеното население на Територията и съответно вложителите..

абсолютно точно казано

снощи попаднах за малко по БТВ и какво да видят очите ми мангала славчо с мангалска музика забавлява зриртелите

по другите телевизии май положението беше същото

добре че имаше домашни ракиики и винца и добра компания та не ми се наложи да гледам телевизия

Отговорено

Слави не го харесвам много, но ще използвам - Няма такава страна.

Довечера рекламират някакво предаване "В джаза".

Та гости щяли да бъдат - джазмените Азис и Десислава.

Последната сигурно ще се помъчи да изпее Midnight от Котките, с една такава пребузала физиономия на краведоячка.

Азис, обаче какво ли ще опита....

Е, Няма такава страна!

Отговорено
Слави не го харесвам много, но ще използвам - Няма такава страна.

Довечера рекламират някакво предаване "В джаза".

Та гости щяли да бъдат - джазмените Азис и Десислава.

Последната сигурно ще се помъчи да изпее Midnight от Котките, с една такава пребузала физиономия на краведоячка.

Азис, обаче какво ли ще опита....

Е, Няма такава страна!

:cheers2:

ха направо не мога да повервам

Отговорено

Трябва да се съгласим, че чалгарите са доста гъвкави и музиката им слабо напомня турбо-фолка от сръбската ера. Хората работят, а ние чоплим семки.

Отговорено

^^ Пуснете си телевизора довечера, вече няколко пъти го обявяват.

Ами работят, бутат се навсякъде безочливо.

Опита на Десислава в джаза вече съм го чул.

Доста посредстввена работа.

Обече средностатистическият зрител, лесно може да бъде преметнат и да каже -

Браво, тази Десислава е голяма певица и джаз и рок (Аеросмит) и чалга пее.

Голяма работа, ама като две малки. В чалгата сигурно я бива ( все пак е чешит народна певица), за другото е посредствена. Хеле пък за котките. Ама си има мераци момето, явно е изкарало няколко курса по английски.

Отговорено (Редактирано)

^^Верно,аре мениджърите да вадят музикантите от дупките и да правят продукт.

Сметаш ли ,че някой от тия,дето ги слушаме по радиото всеки ден си е мръднал гъзо да урежда реклама,концерти и т.н. - да ,това е бизнес..

Редактирано от Hillbilly
Отговорено

В чалгата има конкуренция. Всяка се пъне да излезе отгоре и да вземе участие, да захлупи бизнесменче или футбалерче.

Да сте чули някой рок или джаз музикант да се пъне?

Отговорено (Редактирано)

Я ми кажи концерта на Ахат вчера хареса ли ти? Аз изключих телевизора на втората песен,просто не исках да мъча хората около мен

Редактирано от evans