synchu Публикувано Март 18, 2006 Публикувано Март 18, 2006 Мда...ами тва е една част от едно начало, върху което оперирам напоследък... малко за разпускане един вид Симфонично е (колебание ми струваше докато напиша таз една дума че да не обиждаме великите ). http://info.datacom.bg/mwproj/Interlude.mp3 Цитирай
Yiwigi Отговорено Март 19, 2006 Отговорено Март 19, 2006 Браво...много е хубаво! Винаги много се кефя, когато някой съфорумец прави такива неща Единственото което трябва да дообмислиш (според мен поне де) е края! На мен ми идва малко рязко... Пак браво...ако имаш още такива неща аз бих се радвал да ги чуя П.С. Цялото нещо звучи като много добър саундтрак...и то по специално момента, когато любимата на главния герой/или друг главен (добър) герой е умрял и скръб е налегнала ситуацията... Готино е Цитирай
synchu Отговорено Март 19, 2006 Автор Отговорено Март 19, 2006 Благодаря за добрите думи Ами то това е част на нещо та затова "края" му е такъв никакъв, защото продължава нататък (в доста по-различен вариант)....ще видим какво ще се получи накрая... Иначе ми "висят" доста подобни неща, които ще завърша все в един момент Мерси пак. Цитирай
ecmjazz Отговорено Март 20, 2006 Отговорено Март 20, 2006 Харесва ми. Малко като че ли още по атаките на струнните трябва да се поработи, че личи че са семпли, а и като че ли на места излизат малко от "бийта". Но като цяло идеята е добра и има възможност за развитие.. Цитирай
alexthegreat Отговорено Март 20, 2006 Отговорено Март 20, 2006 Браво, браво Идейно е. Има доста завършен вид. Много ме зарадваха перкусийките. А какво използваш за тази композиция? Аз в момента правя разни експерименти с EWQL Silver edition мисля се казваше, но нещо с хорове + оркестър... Ще ми се да излезе нещо трагично за power metal парче или нещо ала HammerFall Пробвах EWQL Orchestral Choir, но са ми тежки за PC-то. Цитирай
synchu Отговорено Март 20, 2006 Автор Отговорено Март 20, 2006 Мерси още веднъж за добрите думи Цитирай
DJ Alex Отговорено Март 21, 2006 Отговорено Март 21, 2006 Произведението ти е готино :violin: , макар на места да ми идваше малко объркано :think: (но това си е лично мое виждане ). Но виж за звука трябва повечко да се погрижиш. Доста ти режат средните и е дразнещо за ушите в този му вид . Цитирай
synchu Отговорено Март 21, 2006 Автор Отговорено Март 21, 2006 Мерси О, това е сигурно има много неща да се изпипват, като атака, артикулации, разположение, брас секция.... но средните са си на място, просто на обоя нивото е твърде високо... Цитирай
DJ Alex Отговорено Март 22, 2006 Отговорено Март 22, 2006 Ами сега като го слушам пак, наистина обоя избива най-много, ама и струнните не лъжат . Като се включат в началото, флейтата не може дъх да си поеме . Това изгаряне на средните идва допълнително от превишеното ниво на записа. Средно 10-10,5dB RMS (на места, а има и пикови моменти до 9,5dB RMS) за такъв тип произведение си е бая множко, това не е техно или денс в крайна сметка (то и за електронна музика си е множко даже). Това са само съвети, като го завършваш просто им обърни внимание Цитирай
Recommended Posts